SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 23
  • Total: 23

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Korek

Jest dostępny forumowy spalać? Miał być na.początku marca.

sportacademy

poks16

The Sting rewelacja. Faktycznie wygląd delikatnie się wyostrza. Libido również dużo na plus. Rano wzwód jak na towarze. ZBT był brany jako pomoc przy odbloku, więc ciężko porównywać.

Fuckmaster

Cytat: poks16 w Marzec 09, 2018, 09:41:09 AM
The Sting rewelacja. Faktycznie wygląd delikatnie się wyostrza. Libido również dużo na plus. Rano wzwód jak na towarze. ZBT był brany jako pomoc przy odbloku, więc ciężko porównywać.

Jak długo Ci się rozkręcał?

bubba69

Jakiś czas temu brałem ashwe, teraz kończe cytryniec i chciałbym zabrać się teraz za rhodiolę.
Trochę zastanowił mnie jakiś post w necie faceta który opisuje że od suplementacji rhodioli dostał zespołu serotoninowego. Czy jest to wogóle możliwe? Czy zwykłe ziółko może spowodować takie dolegliwości?

Czy można łączyć np rhodiole rano, ashwe przed snem/po treningu?

Pan Ziółko

Jest to możliwe, szczegolnie u osob, ktore jedza spalacze tluszczu czy pwo, w ktorych sa inhibitory lub po prostu wala kosmiczne dawki na zasadzie a co tam po ziółkach może się stać :)
Połowa narkotyków jest z 'ziółek' :)

Erwinoos

wczoraj doszedł do mnie amp hcl i dzisiaj poleciał przed treningiem nóg 1 kap, do tego 200mg koffy i szczerze? totalnie NIC nie poczułem, nie wiem w czym tkwi problem, bo sporo osób tutaj chwaliło, że jedna kapsułka zdecydowanie wystarcza i robi robotę, natomiast przyznam szczerze, że ja jakiegokolwiek działania nie zauważyłem, a dodam, że nie korzystam z mocnych przedtreningówek itp, więc tolerancja powinna byc odpowiednia :-)

poks16

Jak długo Ci się rozkręcał?
[/quote]

Po mniej więcej 3 dniach było czuć zdecydowana poprawę libido.

Andrew

Pan Ziółko

inspect

Pełna nie ubitą miarka załączona do l-dopa to ile mniej więcej wyjdzie, nie chciał bym przesadzić z tym tematem ;)

tumi

ja kupilem specjalnie wage jubilerska do l-dopa  :P

inspect

No właśnie posiadam również taki sprzęt, ale w domu....a do domu 700km

Pan Ziółko

d27

DIM i BURN chyba pozostaną w sferze marzeń użytkowników forum :) nie że pośpieszam czy coś :P