SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 42
  • Total: 42

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziki2000

Cytat: tumi w Marzec 23, 2018, 10:41:55 PM
ja biore Inteste od miecha w zwiazku z tym ,ze jestem oralowcem ;) a mam zapas na 3 miechy

Debutir bardziej popularny a cena podobna :D

MacK

Niech ktoś skrobnie kilka słów na temat Burna, schizandry, Amp i leuzea. Ogólnie jak z działaniem ? Przymierzam się do zakupu i zrobienia mixa z tych substancji

Lemmy

amp - mocny pre workout, osobiście rzadko wrzucam ... koledze dałem, myślał że to słabe, wziął 2 zapił mocną kawą i się mnie pytał czy chce go zabić bo to takie mocne  ;D

Fuckmaster

Schisandra z SA działała na mnie dobrze. Myślałem że będzie bardziej dopaminowa - eneregtyzująca natomiast bardzo dobrze po niej spałem, fajnie tonizowała. Co ciekawe rhodiola działa na mnie bardziej energetyzująco. Też mam z SA i polecam.

Lemmy

Różeniec z SA jest bardzo dobry, nie wiem czy nawet i bezkonkurencyjny cena / jakość - ogólnie to właśnie ma mieć działanie energetyzujące

inspect

BURN, jakieś info??
Sezon na wycinki za pasem ;)

Pan Ziółko

Cytat: Fuckmaster w Marzec 28, 2018, 08:18:06 AM
Schisandra z SA działała na mnie dobrze. Myślałem że będzie bardziej dopaminowa - eneregtyzująca natomiast bardzo dobrze po niej spałem, fajnie tonizowała. Co ciekawe rhodiola działa na mnie bardziej energetyzująco. Też mam z SA i polecam.
Cytat: LemmyKilmister w Marzec 28, 2018, 09:30:30 AM
Różeniec z SA jest bardzo dobry, nie wiem czy nawet i bezkonkurencyjny cena / jakość - ogólnie to właśnie ma mieć działanie energetyzujące

A to wszystko kwestia głowy :)  Schisandra fajnie zbija kortyzol, również wycisza i to chyba też jest skorelowane z częścią dnia. Popołudniowa dawka nigdy mnie nie pobudzała, a za to poranna do kawki naprawdę fajne pobudzenie.

Cytat: inspect w Marzec 28, 2018, 09:41:59 AM
BURN, jakieś info??
Sezon na wycinki za pasem ;)

Burn zszedł z Sanepidu w UK, w piątek powinien być dostępny w sprzedaży, jeśli nic się nie wydarzy w podróży  ;D

MacK

Pan Ziółko

MacK

Pełna konspira. Mnie się podoba takie podejście. A jak mniej więcej leuzea działa?

Pan Ziółko

Zupełnie inaczej, niż wszystko inne. Inny wymiar stymulacji :) Ale za mocno chwalić nie będę, bo leży na sanepidzie już ze 3 miesiące :P

Janek

Co do forumowej rbodiolki to tez uwazam ze 1sza klasa I  stosunek cena:jakosc. Bdb..
Osobiscie jak zarzucam to 1-2 kapsy na czczo, jedyna wada wtedy, ze sie odbija takim jakby smakiem kwiatow ale nawet przyjemne takie lekko slodkie w moim odczuciu odbijania haha.

Co do dzialania to miedzyinnymi jak jeszcze niedawno dorabialem zmianowo na nocki to nie moglem przetrwac bez kofeinowego zastrzyku energii I szlo srednio 400mg kofy I jakas kawka czy energol jeszcze w nocy, jak zarzucilem rhodiolke to stopniowo wyeliminowalen prawie do zera kofeine I jedyna wowczas jaka byla to kofeina z 1 puszki pepsi, takze dzialanie energetyczne polecam.

Ciekaw jestem tez skladu burna, jak owianr tajemnica to moze cos nowego :D

MacK

Mam nadzieję , że wraz z kwietniem wszystkie zielonki pojawią się  w sklepie Pana Z. Dzięki za info . 4all

Fuckmaster

Jako ciekawostke moge powiedzieć że rhodiola odczuwalnie podnosi u mnie libido, najmocniej ze wszystkich adaptogenów a brałem sporo tego. Wogóle rhodiola ma chyba najbardziej spektakularne działanie w moim przypadku. Ahwaghanda bardzo mocno wyciszyła i uspokajała. Ogólne wyjebanie na stresowe sytuacje.

Ciekawe jak kortyzol u mnie bo jestem w trakcie redukcji, narazie początki ale jak deficyt będzie duży to i może być różnie z kortyzolem. Mam nadzieje że kombo adaptogenów to zniweluje.

Leci aktualnie rhodiola, ashwagnada, eleuthero, safed musli, andrographis, lion's mane. Jak skończy mi się safed to dorzucam jeszcze The Sting + anaboliczny i maca. Zobaczymy jak będzie działał na wycince.

Pan Ziółko

Panowie, gdyby nie obecna sytuacja na rynku, byłoby naprawdę dużo nowości, ale póki jednego nie puszczą nie wprowadzimy kolejnych rzeczy, bo stracimy płynność finansową :)

Na cle/w MHRA (angielski sanepid) mamy Urydyne, CDP, GPC, DIM, Leuzea i kilka innych rzeczy, które chciały by być wprowadzone.

Dziś dotarła Lukrecja, dopiszę artykuł to wrzucę info, bo naprawdę środek godny uwagi :)