SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 41
  • Total: 42

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tumi

Cytat: Dr. Wen Mei w Kwiecień 11, 2018, 12:00:26 AM
Należy wziąć na pusty żołądek i po on 30-60 min zjeść nie duży wręcz mały posiłek chodzi o to ,że jeśli nic nie zjemy organizm spowalnia metabolizm i zmniejszy i wręcz osłabi działanie nie tylko naszego Fat Burner ,posiłek naprawdę mały np. kawałek kotleta mielonego i łyżka stołowa np ryżu ,chodzi o to by w posiłku był tłuszcz ,białko i węglowodany i w tedy działanie naszego Fat Burner pokaże się w pełni i będzie skuteczne w działaniu.

Pozdrawiam

czyli trening na tkzw pusty zoladek z Waszym Fat Burnerem nie ma wiekszego sensu?pytam  bo tak bralem pierwsza wersje spalacza i mnie nie ruszala-moze tu byl blad-(tez bralem z kofeina i nic)..pzdr..
ps moze byc np shake bialko+Kakao+lyzka oleju ?

Lemmy

Metabolizm spowalnia po 24 - 48 godzinnym poście - po to jest taki system żywieniowy jak IF, który idealnie nadaję się na takie spalacze ( przy okazji do 16 - 24h postu metabolizm przyspiesza )  ... tym bardziej skoro jest tam yoha to nie powinno się w ogóle jeść rzeczy które mają węglowodany

Możliwe że sam kiedyś przetestuje bo skład na prawdę dobry tym bardziej w tej cenie

Pan Ziółko

Cytat: tumi w Kwiecień 11, 2018, 08:36:20 AM
Cytat: Dr. Wen Mei w Kwiecień 11, 2018, 12:00:26 AM
Należy wziąć na pusty żołądek i po on 30-60 min zjeść nie duży wręcz mały posiłek chodzi o to ,że jeśli nic nie zjemy organizm spowalnia metabolizm i zmniejszy i wręcz osłabi działanie nie tylko naszego Fat Burner ,posiłek naprawdę mały np. kawałek kotleta mielonego i łyżka stołowa np ryżu ,chodzi o to by w posiłku był tłuszcz ,białko i węglowodany i w tedy działanie naszego Fat Burner pokaże się w pełni i będzie skuteczne w działaniu.

Pozdrawiam

czyli trening na tkzw pusty zoladek z Waszym Fat Burnerem nie ma wiekszego sensu?pytam  bo tak bralem pierwsza wersje spalacza i mnie nie ruszala-moze tu byl blad-(tez bralem z kofeina i nic)..pzdr..
ps moze byc np shake bialko+Kakao+lyzka oleju ?
To spalacz, a nie mozgotrzep. Jesli jadles mocne rzeczy, a jadles to nie bedzie Cie klepal, on ma na celu nasilić lipolizę, usprawnić betaoksydacje, a nie powodować efekt przeładowania CUN, zjazdu, a potem problemów po odstawieniu.
Oczywiscie, ze ma sens. Smialo mozesz jesc na czczo, ale pamietaj, ze dobrze dobrane weglowodany i dobra wrazliwosc na inse sa kluczem do dobrej redukcji.

Lemmy- metabolizm zwalnia, ale udział kwasów tluszczowych w metabolizmie rośnie, wiec ciagle jestesmy na korzysc.
A co do reszty rowniez sie zgadzam- im mniej insuliny z rana i wiecej katecholamin, tym lepsze spalanie :)

MacK

Mi tam pasuje ten Burn. Z opinie koleżki potliwość i grzanie na bieżni na plus. Zero pobudzenia. Nic nie trzepie. Dla amatorów  stima można dodać Amp i guaranę i jest stymulacja na fajnym poziomie. Bez zejść i łeb się nie pali

misio28

Wchodzę na redukcję, narazie bilans kalorii na 0, niedługo będę na deficycie.
Chciałem spróbować zrobić redukcję na boosterze teścia + zestawie anabolicznym.

Odebrałem wyniki hormonalne przed wejściem na redukcję, testosteron mam praktycznie na granicy górnej normy. Wolny też ładnie.
Pytanie czy w tym wypadku jest sens stosowania boostera np żeby utrzymać testa wysoko czy lepiej zostawić go po redukcji jak test spadnie przez ujemny bilans kalorii?

Pan Ziółko

Zostaw na potem. Dorzuć Insulean na start, a jak bedzie robilo sie ciezej zacznij wspomagac boosterami itp.

misio28

Czyli na start insulean + anaboliczny? Czy anaboliczny też jak zacznie być ciężko?

inspect

Panie Ziółko i koledzy forumowicze szukam opinii i wiadomości na temat Atractylodes Macrocephala .

Pan Ziółko

Za miesiac jak skoncze jesc to Ci powiem co tym sadze :P

inspect

Ooooo proszę głupi ja , myślałem że was zaskoczę ;-)

Jak ktoś kojarzy Guru z BF to miał jakiś czas temu w swojej ofercie i opinie dosyć ciekawe, ale poczekajmy co napisze Ziółko

reprezentant

Jeszcze jedno słowo o burnie, waga po prostu leci jak głupia, kalorie po 3,5tys w DT, 3k w DNT, a zeszło 2kg w tydzień.
Fakt, że w tle jest jeszcze fragment, enan, gw, ale bez burna jadłem mniej i wolniej leciało. Teraz to jest jakieś szaleństw, aż się boje o muskle, i dojadam więcej. DNT tylko 1 tabs z rana w DT 1 tabs rano i 1 przed treningiem. Energia trzyma do późnego wieczora, żadnych zjazdów.
ABSOLUTNY HIT, szczerze polecam !

Lemmy

Gdzie przy teściu bać się o mięśnie, bez przesady

reprezentant

Cytat: LemmyKilmister w Kwiecień 14, 2018, 09:03:45 AM
Gdzie przy teściu bać się o mięśnie, bez przesady
bo to tylko mostek i leci ledwo 125mg enana e4d, a wczesniej bylo ze 3x tyle + inne srodki   ;) poza tym 2kg w tydzień to mega dużo

Lemmy

No to masz trochę ponad 200mg / week gdzie ci przy tym zleci mięsień - raczej nie masz bf poniżej 8%, wtedy może bym się obawiał, ale tak to nie ( no chyba że masz 8% / mniej  ;D )

reprezentant

ok, jakby to było prolongatum z apteki to bym mógł być przekonany, że bije 200mg/week, a to tylko under, także nie wierze w to stężenie jaki by nie był udany lab, wałują na wszystkim, test jeszcze tani to może do 80% siedzi, ale na masterach, trenach, primach czy oxach masz czasem 20% stężenia, a albo inne srodki lub mieszanki