SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 34
  • Total: 34

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szakal

Z racji tego, że padło nam forum dzisiaj w nocy, a baza danych jest z niedzieli wieczora - mamy małe straty. Wszyscy userzy, którzy składali zamówienia wczoraj (lub w sb/ndz a wpłate zrobili wczoraj) proszeni są o sprawdzenie czy dostali odpowiedź od któregoś z członków SA i w razie takiej potrzeby ponowienie tej procedury. Po prostu może brakować danych do wysyłki.

Wczorajsze zamówienia oczywiście wyszły bez problemu.

Przepraszamy za kłopot!

matoos

Enduro Ultra.

Od tygodnia przyjmowane Enduro Ultra. Szykuje się wyjazd bez treningów na 5 dni.
Przyjmować normalnie czy dać na off w te dni?

Pan Ziółko

wujek123

Jakies opinie o zestawie anabolicznym? ma sens wrzucać to przeciwkatabolicznie na redukcji? nie chce testa bo dopiero co odblokowanie skończyłem wiec szukam czego nieblokującego

salvador5000

Kilka słów o BURN: działanie czuć jak diabli. Dla mnie i mojej kobiety odczucia jak po wersji z geranium. Brałem na czczo i zero problemów na żołądku. Potliwość spora, drżenie rąk, lekkie pobudzenie. Po sześciu godzinach wziąłem drugą i ładnie przedłużyła działanie pierwszej porcji. Biorę razem z STING i zero problemów na bebechach. Polecam. Zdecydowanie mocniejsze niż ta wersja którą mieliśmy rok temu.

Fuckmaster

Cytat: wujek123 w Kwiecień 25, 2018, 09:18:12 AM
Jakies opinie o zestawie anabolicznym? ma sens wrzucać to przeciwkatabolicznie na redukcji? nie chce testa bo dopiero co odblokowanie skończyłem wiec szukam czego nieblokującego

Ja z takim samym zamysłem wziąłem się na redukcji za anaboliczny + theSting. Wiadomo jak to na redukcji low carb, czuje się spłaszczony jak flak, zapasu glikogenu słabe. Dopiero zaczynam szamać zestaw, ciekawe czy trochę mnie ubije :)
Przydałby się jeszcze insu-lean w dni ładowania węglami.

matoos

Ja z innej beczki dzisiaj ;)

Jaki kompleks witamin polecacie kobiecie w ciąży?

Korek

Jaki jest optymalny czas brania Burn'a (w którym działanie jest jeszcze na sensownym poziomie)?
Z uwagi na yohe obstawiam 2 tygodnie. Dobrze myślę?

tiamos

Pany miał ktoś styczność z takim ziółkiem Artemisia Iwayomogi jest to składnik spalacza z Olympus labs super shred i się zastanawiam czy to jest coś warte ??

beldziu

Jaki zestaw wziąć  na wspomożenie nauki/ zapamiętywania długich definicji? Byłoby fajnie, żeby szybko się rozkręcał w działaniu bo egzamin za miesiąc ;p

Arturo_

Ze swojej strony to mogę śmiało polecić oxiracetam +alpha gpc .U mnie powodował dość duże skupienie i delikatny wzrost pewności siebie.Dawki jakie dobierałem 2-5 miarek dziennie .Oxiracetam to już od pierwszej porcji można zauważyć w działaniu.No i kofeina do tego,ziółka zanim się rozkręcą to minie sporo czasu zanim zaczną działać.

Lemmy

To nie są "ziółka" ... ziółka nootropowe to soplówka, bacopa itp.

Arturo_

Kolega tu napisał że chodzi mu o zestaw nie wspominając że mają to być koniecznie ziółka:) .A że szybko się rozkręca taki zestaw oxi + gpc no to polecam:)Na efekt soplówki trzeba czekać jak większości ziółek:)

beldziu

Nie musi być koniecznie zestaw ziołowy :) Pisząc ,,zestaw" po prostu  miałem na myśli połączenie jakichś środków.

karol54

Cytat: Arturo_ w Maj 04, 2018, 04:32:51 PM
Ze swojej strony to mogę śmiało polecić oxiracetam +alpha gpc .U mnie powodował dość duże skupienie i delikatny wzrost pewności siebie.Dawki jakie dobierałem 2-5 miarek dziennie .Oxiracetam to już od pierwszej porcji można zauważyć w działaniu.No i kofeina do tego,ziółka zanim się rozkręcą to minie sporo czasu zanim zaczną działać.

kofeina mowisz o kofeinie w tabletkach? m.in 200mg? Jest moc !!