SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 34
  • Total: 34

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nbdb93

Co polecacie na oczyszczenie jelit po smieciowym okresie zywieniowym? Wkroczylem na jasna strone mocy, chce sie wspomoc tak jak tylko moge :)

dexter

Że środków polecam Super Enzymes z Now Foods oraz lewatywe - tak, może to dziwne ale oczyszczania naprawdę na wysokim poziomie, nie zdajemy sobie sprawy jaki syf w nas leży, po sobie mogę powiedzieć, że samopoczucie dużo na plus po takim zabiegu.

Pan Koksik

Lewatywa raz na rok ok, ale częściej to większa szkoda niż pożytek. Płuczesz całą florę i dajesz powód do rozwoju patogenów, zaburzasz naturalną homeostazę. Zauważ, jak po biegunce jelita dochodzą do siebie, a co mówić o lewatywie.

dexter

Tak tak w 100% się zgadzam, podałem pomysł na powrót po długim długim zaniedbaniu :)
Nie jest to metoda na każdorazowe odstępstwa, to na pewno

tumi

Intesta-biore 3 miesiac i jakos tak mi leiej na bebechach-a leca orale :D

porq

A jednak jest dalej Ecdy w Anabolicznym. Jakieś ostatnie opinie?

reprezentant

jest już DIM?
bo widzę w opisie ze jest wersja 50mg/100kaps, czy wcześniej nie było 100mg ?

Pan Ziółko

Były dwie wersje. Małe i duże kapsy.

DIM został zamówiony z tego, co dostaliśmy informację, ponieważ wcześniejszą partię trzyma angielski Sanepid. Firma kurierska pisała, że dostawa była zaplanowana na okres wzmożonych kontroli granicznych i dlatego trwa to tak długo i w ogóle dlatego został przekazany do badań. Darmowe badania czystości zawsze w cenie... :)

porq

Po jakim czasie wkręca się zestaw anaboliczny?

salvador5000

Cytat: porq w Czerwiec 09, 2018, 07:13:17 PM
Po jakim czasie wkręca się zestaw anaboliczny?
Moim zdaniem trudno określić ;) Jestem obecnie na drugim tygodniu, na trzech tabsach i wydaje mi się, że wszystko działa :) Jestem zadowolony, zamierzony efekt rekompozycji ciała posuwa się zgodnie z moim oczekiwaniem :)

Rabarbar123

U mnie ZA wkręcił się już gdzieś w drugim tygodniu. Duży wzrost siły praktycznie z treningu na trening  ;D Zobaczymy co będzie dalej.

Mam jeszcze pytanko do Pana Ziółko - kupiłem od Ciebie Nettle root extract 50:1 - czy wiesz mniej-więcej jaka jest w nim zawartość 3,4-divanillyltetrahydrofuran? Brałem supla na bazie ekstraktu 95% divanill i efekty wg mnie wspaniałe.

Pan Ziółko

Nie robi sie standaryzacji na ta substancje, jedynie jeden gosc ma w swojej ofercie, a tam to loteria :)

porq

btw - za ile DIM może być dostępny?

d27

Jaki zestawik na usprawnienie pracy ścięgien i więzadeł, działanie przeciwzapalne i regenerację ich??

tumi

Cytat: d27 w Czerwiec 10, 2018, 11:21:40 AM
Jaki zestawik na usprawnienie pracy ścięgien i więzadeł, działanie przeciwzapalne i regenerację ich??
mnie pomoglo MSM+vit C  :o