SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 34
  • Total: 34

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MatiPK

Znacie jakieś specyfiki na żylaki?

smolek74

Cześć  :) Planujecie może poszerzyć asortyment o takie zioło jak MORINGA ???  :)

Pan Ziółko

Nieznane i niewarte uwagi z naszej strony :) a spożywa sie liście a nie ekstrakty.

mario5508

matoos

Cytat: Pan Ziółko w Kwiecień 23, 2017, 05:40:12 PM
Jedyna słuszna metoda na całe drogie oddechowe to inhalacje z różnych olejków eterycznych (nie z esencji!).

1-3x dziennie i umiera wszystko po kilku dniach ;)

Katar:
- olejek z czego polecasz?
- ktoś może podrzucić gdzie takie olejki kupić? Większość widzę to esencje same.

emdzej88

Jakie ziółka polecacie dla kobiet na zwiększenie libido  8) ?

hardystasiek

MatiPK

Coś rozwiniesz? Badania wątrobowe są dobre

salvador5000

Witam.
Myślicie, że połączenie zestawu anabolicznego z GW to dobry pomysł pod rekompozycje? Czasu mało a przydało by się trochę pozmieniać skład ciała ;)

taniezastrzyki

a jak wyglada reszta hormonow? skad mamy wiedziec, jak wyglada twoja tarczyca, testosteron,wrazliwosc na glukoze, insuline? bo chyba na jakiejs podstawie trzeba tobie odp

marcoslav

Co polecacie dołożyć z supli do głodówki zdrowotnej, i ew. jaki protokół? Ostatnio ze sportu przeniosłem się na ostrą naukę i pracę umysłową, na diecie rano energetyki z cukrem, a wieczorem piwo (czyli też cukier) aby usnąć, na śmieciowym żarciu w ciągu dnia aby zwiększyć tolerancję żołądka na kawę. No i pomijając że kofeina już mnie nie rusza, to chyba dorobiłem się candidy, ew. innego grzyba bo ostatnio coś mam mgłę na umyśle.

Lemmy

Z tym że ostra nauka i praca umysłowa, a z rana energetyki i na wieczór piwo to jest jakiś trolling mocny ?

Pan Koksik

Trochę zaleciało trolem, rzeczywiście  ::) 8)

Na śmieciowym żarciu i energetykach od rana nie da się nie mieć mgły umysłowej. Rozjechana acetylocholina i inne neuro, plus zawalone jelita.. ;) Zacznij od podstaw.

adi

Co polecacie na właśnie takie otepienie i mgłę umysłową przy spalaczach. Wiem że najlepiej odstawić ale jeszcze trochę muszę pociągnąć.

Lemmy

Szykujesz się do zawodów / pokazy że musisz ?