SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 41
  • Total: 42

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sergio140282

Cytat: Pan Ziółko w Sierpień 10, 2018, 05:11:14 PM
Panie, a co tu się spodziewać po 8 dniach? :) Na towarze efekty są po miesiącu, a gdzie tu po kilku dniach na ziołowym produkcie.
Predzej odczujesz Enduro i Buraka, w sumie dziala z dnia na dzien.

Bierz 3 kapsy stale, wiecej nie podbijaj :)

Cos by sie tam chcialo zawsze zauwazyc...czy burak + endura dziala z dnia na dzien? nie wiem nie czuje...nie wiem co mam czuc...tak czy inaczej pociagne te dwa miesiace i wtedy bede w stanie powiedziec cos wiecej..

dzieki za sugestie - zostaje na 3 kaps anaboliczny do konca

pudding

Panowie,

poprawa libida, czy można połączyć ze sobą np.: the sting, safed musli i erektor na raz ?

Brałem erektor i super, ale chciałem stestować coś innego, czy mix.

Co polecacie ?

Pan Ziółko

Cytat: Sergio140282 w Sierpień 13, 2018, 10:13:59 AM
Cytat: Pan Ziółko w Sierpień 10, 2018, 05:11:14 PM
Panie, a co tu się spodziewać po 8 dniach? :) Na towarze efekty są po miesiącu, a gdzie tu po kilku dniach na ziołowym produkcie.
Predzej odczujesz Enduro i Buraka, w sumie dziala z dnia na dzien.

Bierz 3 kapsy stale, wiecej nie podbijaj :)

Cos by sie tam chcialo zawsze zauwazyc...czy burak + endura dziala z dnia na dzien? nie wiem nie czuje...nie wiem co mam czuc...tak czy inaczej pociagne te dwa miesiace i wtedy bede w stanie powiedziec cos wiecej..

dzieki za sugestie - zostaje na 3 kaps anaboliczny do konca

Pamietaj, że z pustego to i salomon nie naleje. Jeśli masz kiepskie wyniki krwi tj. krew bardziej anemiczną, nie ma nośników, ferrytyna leży, witaminy z grupy B i żelazo w dnie to niestety, ale nawet EPO będziesz kiepsko czuł.

Zanim się wskoczy na suplementację wydolnościową warto zbadać powyższe, bo może trzeba uzupełnić trochę ;)

tumi

Cytat: Sergio140282 w Sierpień 10, 2018, 04:03:48 PM

czy dalej ciagnac anaboliczny 2 kaps dziennie przez drugi tydzien i od 3 tyg wrzucic 3 kapsy ? przeczytalem 160 stron dyskusji i kazdy ma inne podejscie, dodam ze to moja pierwsza stycznosc z ziolkami, mozliwe ze musze sie uzbroic w cierpliwosc bo wszyscy chwala anaboliczny

dzieki
..ło ,,,,Panie ,ja to "nienawidze"  ;D anabolicznego ,ciagle chodze nabity jak autobus do Lichenia,sila idzie  a idz Pan w *uj  ;)

Kevo

Cytat: pudding w Sierpień 13, 2018, 11:23:34 AM
Panowie,

poprawa libida, czy można połączyć ze sobą np.: the sting, safed musli i erektor na raz ?

Brałem erektor i super, ale chciałem stestować coś innego, czy mix.

Co polecacie ?

Z powyższych wymienionych przez Ciebie brałem wszystkie pojedynczo. Brałem też Tongat ali oraz Macę.
Zwycięzcą bezapelacyjnym (jeśli chodzi o libido) w moim przypadku okazał się Safed Musli  8)
Przetestuj na razie sam, a potem ewentualnie mixy. Na początek nie ma sensu - moim zdaniem - wyprztykać się ze wszystkiego na mixach

mario5508

Biorę erektor 1 kaps i Nettle root 2 kaps czy które z tych rzeczy może być przyczyną wysokiego ciśnienia?
Odkąd zacząłem suplementację odczuwam bóle głowy :/

Pan Ziółko

Wszystkie afrodyzjaki podnoszą ciśnienie :) bez ciśnienia nie ma ukrwienia.

Witekfc

Kiedy bedzie dostepna przedtrenigówka

Pan Ziółko

topwoj

Dzień Dobry,Na forum Sławka Ambroziaka przeczytałem że przy dłuższym stosowaniu Holy Basil powoduje zablokowanie ośi podwzgórze-przysadka-gonady.Czy to możliwe?

sportacademy

Nie wydaje m się bo  o jakim ratio mówimy 1:1 czy 1:50 etc.

Gdyby mieli coś na bazie Holy Basil w ofercie nigdy by tego nie napisał

Pan Ziółko

Cytat: topwoj w Sierpień 15, 2018, 10:48:52 AM
Dzień Dobry,Na forum Sławka Ambroziaka przeczytałem że przy dłuższym stosowaniu Holy Basil powoduje zablokowanie ośi podwzgórze-przysadka-gonady.Czy to możliwe?

Jak chcesz uzyskać odpowiedź na takie pytanie to wrzuć odpowiedni tekst, bo tak niewiadomo do czego się odnieść :) Zacytuj fragment, opisujący zarzut/sytuację. Łatwiej będzie cokolwiek powiedzieć.  :)

Ogólnie spadek testosteronu po Holy basil jest efektem normalnym, ale w przypadku sproszkowanych liści oraz ekstraktów bez standaryzacji, które zawierają duże ilości Eugenolu. Takie efekty nie występują w przypadku ekstraktów używanych do podbijania testosteronu, opierających się o kwas ursolowy (ursolic acid), pozbawione są one związków zapachowych, takich jak właśnie powyższy eugenol, praktycznie do zera, także taka sytuacja w przypadku stosowania produktów w naszej ofercie miejsca mieć nie powinna :) Odnosząc się również do eugenolu - uważajcie, co pchają Wam dentyście w zęby, bo problem niskiego testa może być właśnie w buzi.

topwoj

Tak wysokie podbijanie teścia, jak po bazylii, może powodować problem z blokowaniem osi. Problem ten pojawiał się zresztą w badaniach.

topwoj

Tyle tylko, że święta bazylia hamuje LH na drodze sprzężenia zwrotnego, silnie pobudzając produkcję testosteronu.cytat z pana Sławomira Ambroziaka

Pan Ziółko

Chodzi o te badanie na królikach, które jadły 2g zioła na kgmc? :)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21455446