SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 40
  • Total: 41

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

galactus

Kevo

Z tymi królikami to od zawsze był problem  :). Czy to nie było tak, że kiedyś, kiedyś zaczęto karmić króliki cholesterolem w patologicznych ilościach i stwierdzono po czasie miażdżycę naczyń? Od tego chyba m.inn. rozpoczęła się mania antycholesterolowa.

Gustaw Wolf

Może ktoś przypomnieć skład Adrenal suport? Znalazłem  ze starych zapasów, jak ziółka były jeszcze w woreczkach, przesypałem do puchy. Mam tylko napisaną na deklu nazwę Adrenal suport i nie pamiętam co dokładnie tam siedzi. Chyba ashwa i rodiola, ale czy coś jeszcze?

Pan Ziółko

Sergio140282

Siema,

Zamowilem kolejny zestaw Anaboliczny i kapsy maja inny kolor, takie same niebieskie jak burak. Czy Wasze kapsy ZA tez przychodza za kazdym razem inne?

Pzdr

Fuckmaster

Też tak miałem, nie wiem czy to była anaboliczny ale zamawiałem coś dwa razy i za drugim przyszło w innych kapsach. Wszystko było ok, działanie spoko.

Pan Ziółko

Żaden produkt nie ma dedykowanego koloru kapsułek. 

W jakich producent zakapsułkuje, takie pakują do opakowań.

inspect

Forumowicze, co najlepsze i najszybsze w działaniu dla kobiety na rozkołysane nerwy.
Dużo pracy dużo stresu ....bez kija nie podchodź
Jest coś co zadziała doraźnie ?? Zanim wkręci się coś w stylu Ant Mix ?
Naszczeście to nie moja żona tylko koleszko z pracy ale chłop taki zajechany sytuacją, że trzeba pomóc ,;-)

Lemmy

Gustaw Wolf

Podwójna dawka ashwy 7% powinna wyciszyć nawet słonia. :)

Sergio140282

ZA 3 tygodnie juz leci + enduro + burak...nie wiem czy to moja glowa czy tak klepie ale moc okrutna!! Podrzut wszedl jak maslo przy 120kg gdzie moj frontowy przysiad z lipca to 125kg...rwanie dzisiaj rano tez szlo jak opetane

Pan Ziółko

Cytat: inspect w Sierpień 24, 2018, 08:32:19 PM
Forumowicze, co najlepsze i najszybsze w działaniu dla kobiety na rozkołysane nerwy.
Dużo pracy dużo stresu ....bez kija nie podchodź
Jest coś co zadziała doraźnie ?? Zanim wkręci się coś w stylu Ant Mix ?
Naszczeście to nie moja żona tylko koleszko z pracy ale chłop taki zajechany sytuacją, że trzeba pomóc ,;-)

Kobiety dobrze reaguja na Gotu Kole i Bacope, tak z doswiadczenia :)

Sergio140282

Hej,

W sobote i niedziele mam zawody...czytalem gdzies na forum aby odstawic burak + enduro dwa dni przed i w dzien zawodow zarzucic standardowa dawke...zaczal sie 4 tydzien stosowania suplementacji

pytanie - leciec bez przerwy czy rzeczywiscie odpuscic czw i pia a zaczac na nowo w sobote?

Pan Ziółko