SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 30
  • Total: 30

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

salvador5000

Panowie,  jak brać cordyceps aby było optymalnie? Trenuje triathlon z naciskiem na bieganie.  Bo widzę na forum że są dwie szkoły: codziennie  2+1 tab lub 5 dni on 2 dni off takie same dawki. Zamówiłem i jak "kopnie" chciałbym brać gdzieś do września. Zamówię potem jeszcze ZW ale tylko pod starty bo na więcej raczej dutków braknie. Jak to połączyć rozsądnie. I pytanie do Pana Ziółko: czy nie ma jakiś porcji testowych ZW co by zobaczyć jak to daje kopa na treningu. Dzięki.

Pan Ziółko

Moim zdaniem codryceps warto brac caly czas, nawet dluzej niz 2 miesiace. Do 3.

Nie ma zw na probki ;)

salvador5000

Ok. To cordyceps brać lepiej 5 dni on 2 off. Czy brać codziennie przez dwa miesiące i potem z miesiąc przerwy zrobić?   ZW zamówię i mogę dodać tylko w dzień startów? Na dzień startów chciałbym jeszcze dorzucić saly. Nie będzie jakiś nieprzyjemnych reakcji? Nie będzie tego wszystkiego "za duzo"? 

Pan Ziółko

Cytat: salvador5000 w Luty 21, 2016, 06:29:43 PM
Ok. To cordyceps brać lepiej 5 dni on 2 off. Czy brać codziennie przez dwa miesiące i potem z miesiąc przerwy zrobić?   ZW zamówię i mogę dodać tylko w dzień startów? Na dzień startów chciałbym jeszcze dorzucić saly. Nie będzie jakiś nieprzyjemnych reakcji? Nie będzie tego wszystkiego "za duzo"?

ZW można brać doraźnie, ale to coś, co wkręca się również w czasie i swoje maxymalne działanie osiaga od drugiego tygodnia suplementacji.

Możesz wrzucić Sal, jeśli miałeś już z nim doczynienia lub przetestujesz przed zawodami w takim combo - inaczej możesz się przeliczyć.

salvador5000

To tylko proszę o podpowiedź jak tego cordyceps BRAĆ.5 dni on 2 off czy dwa miesiące codziennie potem miesiąc przerwy.

Pan Ziółko

Cytat: Pan Ziółko w Luty 21, 2016, 06:05:10 PM
Moim zdaniem codryceps warto brac caly czas, nawet dluzej niz 2 miesiace. Do 3.

Jaro76

Dzisiaj takie combo poszło u mnie przed zawodami ZW x 3 kaps + CR x 2 caps + saly 1 X 5 mg. Oddechowo super, zero zmęczenia po biegu .Przy okazji życiówka pękła  ;). Stosuję stąd dużo rzeczy i wszystko działa jak należy .Oczywiście efekty zauważalne po jakimś czasie stosowania. Cudów też nie ma, trzeba na treningach za..... dalać :)

salvador5000

Jaro76 trening mam ogarnięty,  wiem że to podstawa ale młody już nie jestem i pomyślałem że podepre się jakimiś ziołami ;) Spróbuję tak jak ty wziąłeś ale wcześniej sobie przetestuje. ZW bierzesz cały czas czy tylko na zawodach?

Jaro76

U mnie  też wiek robi swoje :).Więc w walce z młodszymi trzeba wyrównywać szanse ;)
ZW biorę doraźnie tak 3 dni przed zawodami zwiększając dawkę żeby w dniu zawodów organizm był wysycony.Biorę czasami na mocne treningi ( Jak tempo ,BNP, bieg ciągły ,progresywny,interwały itd).Zazwyczaj po 3 kaps.

Yurek3

Nie chwaląc się to ma skromna osoba stworzyła Zestaw wentylacyjny dziś jestem na etapie brania EPO i innych mocnych środków ,ale z ZW i CR nie zrezygnowałem biorę go cyklicznie na treningi i zawody.

Pozdrawiam

salvador5000

Dzięki za odpowiedź. Zdam relacje za jakiś czas jak CR we mnie "wszedł".

Pan Ziółko

Czekamy na relacje :)

CR to chyba jeden z moim ulubieńców ;) Za dużo kortyzolu - CR, za mało testo - CR, brak powera - CR... Spróbujcie dodać kreatyny do CR, fajnie klepie :)

WojTRI

Czy jakieś zioła na skórę /wlosy/paznokcie?

Pan Ziółko

WojTRI

Genwralnie nic, chodzi o dziewczynę... zamiast brać jakieś z dipy tabsy to może ziolka będą