SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 32
  • Total: 33

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

salvador5000

Cytat: Sergio140282 w Styczeń 08, 2019, 01:44:33 PM
szukam i szukam ale zero efektow....zestaw anaboliczny smialo mozna 12 tygodni czy receptory beda juz nasycone ?
trzy miesiące możesz lecieć. Potem przerwa.

Sergio140282

Szymekr52

Warto dodać jakieś ziółka dodatkowo do anabolicznego w treningu stricte siłowym pod trójbój ?

Pan Ziółko

Kabaś

Jakieś opinie o czarnym imbirze ? Jest dostępny ?

kuguar

Po jakim czasie mogę poczuć że Maca działa ? Ile czasu można ją jeść ?

Pan Ziółko

Długoterminowo, bez problemu. W wielu krajach jest używana, jak ziemniaki w Polsce ;)

Jeśli będzie na Ciebie działać energetyzująco - poczujesz już po pierwszej porcji.
Inne efekty są zależne od stanu organizmu, dawki, diety :)

Fuckmaster

Ja biorę mace już 4 miesiąc w dosyć dużej dawce bo 1500-2000mg i czuje się bardzo dobrze. Zdarzały się może z 2 tyg gdzie nie brałem w ciągu po 5-7 dni i nie było zjazdu.

Jedyne co zauważyłem to po ok miesiącu moje odczucia odnośnie wzrostu libido spadły do normalnego poziomu ale jako energetyk działa rewelacyjnie cały czas.

Po krótkiej przerwie działanie na libido znowu czuć mocniej

kuguar

Cytat: Pan Ziółko w Styczeń 24, 2019, 11:23:24 AM
Długoterminowo, bez problemu. W wielu krajach jest używana, jak ziemniaki w Polsce ;)

Jeśli będzie na Ciebie działać energetyzująco - poczujesz już po pierwszej porcji.
Inne efekty są zależne od stanu organizmu, dawki, diety :)

Dziękuję. Energia. Tutaj moje odczucia mogą być przekłamane, bo piję sporo kawy.
Biorę 2 x dziennie 75 mg ekstraktu pozyskanego z 1500 mg korzenia. Czy to dobre dawkowanie ?
Mi chodzi głównie o poprawę jakości nasienia.
Dorwałem za parę groszy, pomyślałem spróbuję.

Ale jak napisałem. Głównym celem jest poprawa jakości nasienia. Zmieniać na coś innego ? Ewentualnie co ? Czy zostawić ? Domówić u Was ?

ommy

Staracie się  o dziecko? Ziół nie próbowałem,  clomid długofalowo nie zdał egzaminu, hcg -  nic.  Wszystko potwierdzone testami. Dopiero hmg w bardzo krótkim czasie zwiększyło liczebność i ruchliwość "wojska".

karashishi

hej,
ktore z adaptogenów mozna bezpiecznie stosować razem z SNRI i SARI?

Pan Ziółko

Cytat: karashishi w Styczeń 25, 2019, 08:11:57 PM
hej,
ktore z adaptogenów mozna bezpiecznie stosować razem z SNRI i SARI?

Hej,

W sumie żadnych, a jeśli już to bardzo niskie dawki. Wszystko co działa na dopaminę działa również siłą rzeczy na noradrenaline, czyli praktycznie została by Ci acetylocholina, ale tu powiązanie z uk. sympatycznym znowu ją dyskwalifikuje.

Także ostrożnie :)

Pan Ziółko

MaxTropic - Zestaw Nootropowy

60k - 60 zł 

Oxiracetam 200 mg
CDP Cholina 120 mg
Alpha GPC 100mg
Noopept 15mg
Urydyna Monofosforan 50mg

Dla pierwszych 10 osób, które zdadzą relację ze stosowania - kupon rabatowy 10% do całego zamówienia :)

karashishi

Uuu wyglada ciekawie. Rozumiem dawkowanie 2kaps?  ;D

Pan Ziółko

Tak, 2x1. U Beta-Testerów działało wyśmienicie  8)
Testowaliśmy 5 opcji w trakcie roku, ta wypadła najlepiej. Teraz czekamy na opinie  ;D