SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 38
  • Total: 39
  • bjalyy

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ramirez

zróbcie jakiś spalacz bez stymulantów

Pan Ziółko

Raczej ciężko, główny wpływ w spalaczach mają alkaloidy, a praktycznie wszystkie alkaloidy stymulują ;)

To, co nie stymuluje, jest dostepne na rynku w nadmiernych ilosciach :)

WojTRI

nie macie dostępu juz go geranium?

Pan Ziółko

Yurek3

Będzie w najbliższym czasie razem z AMP Citrate i nowym Zestawem Energetycznym.

WojTRI

extra.. czekam głownie teraz na SV&H-drol mix

Pan Ziółko

Dziś coś będzie, ale co... jeszcze nie powiemy :)

Marioslaw

Dostalem od Pana Koksika na probe CordyGun i Zestaw Wentylacyjny(ZW) i oto moja krotka, ale mysle bardzo wartosciowa ocena ;)
Tak wiec w poprzednia niedziele mialem zawody kolarskie MTB, gdzie na calej dlugosci sredni puls wyniosl 174. Zmeczenie jak najbardziej wystepowalo i moze moglbym cos tam jeszcze jechac, ale nie o tym.
Wczoraj mialem rowniez zawody koalrskie MTB po ciezszej trasie niz poprzednio, ale na 40min. przed wzielem 2x cordygun i 2x ZW. Wg mnie lepiej byloby wziac 1h przed bo chyba zaczelo dzialac jakies 10-15min. po starcie. ANYWAY! Przy moim progu tlenowy 173. Ten puls sredni koncowy zawsze oscyluje kolo tej wartosci. Wczoraj sredni puls mialem 180! przy maksie 199. Szczeki do tej pory z ziemii nie moge zebrac. Maksymalny jaki widzialem w tym roku to 196, a sredni 176 chyba byl maks. Ogolnie jest tak, ze na poczatku do pewnego momentu jedzie sie na maksa, a z czasem ta moc spada, az na wykonczenie i puls  rowniez spada do tej wartosci 173, a tu przez caly maraton OGIEN, jak nigdy. Naprwde swietna sprawa ten ekwipunek i bede z niego na pewno korzystac jeszcze nie raz! Aha po zakocnzeniu zawodow czulem sie tak, ze molgbym jeszcze troche pojezdzic ;) Zreszta wrocilem na kolach do domu 20km ;p

Pan Ziółko

Dzięki za opinie, możesz liczyć na mały feedback ;) !

cenius

Cóż to jest ten cordygun?

Przy okazji też się pochwalę że prosto z treningu basenowego zrobiłem w niedzielę 35:40 na 10km.
Płuca dawały rade, serducho też, nogi jedynie wysiadły ze zmęczenia ale tego akurat się spodziewałem startując bez odpoczynku :)
Więc chyba moge uznać że ZW pomaga.

Pan Ziółko

Cordygun to mix Cordycepsów, działa silnie synergistycznie do ZW. Zwiększa poziom energii, poprawia wytrzymałość oraz poprawia parametry krwi, dzięki czemu usprawnia działanie ZW, który działa na wymianę gazową.

ZW - więcej tlenu, poprawa parametrów płuc
Corydgun - więcej energii, lepszej jakości krew

CR+ ZW = więcej tlenu w komórkach :)

Marioslaw

Cytat: Pan Ziółko w Październik 08, 2015, 02:06:24 PM
Cordygun to mix Cordycepsów, działa silnie synergistycznie do ZW. Zwiększa poziom energii, poprawia wytrzymałość oraz poprawia parametry krwi, dzięki czemu usprawnia działanie ZW, który działa na wymianę gazową.

ZW - więcej tlenu, poprawa parametrów płuc
Corydgun - więcej energii, lepszej jakości krew

CR+ ZW = więcej tlenu w komórkach :)

Jak dla mnie cos co musi byc przed kazdym startem, takiej mocy jeszcze nie mialem. Do tego zrobilem jeszcze czystke z weglowodanow 2 dniowa i 1 dzien ladowania. SUPER SPRAWA!!!!!! ;))
Zastanawiam sie czy jest sens stosowania tego przy treningach. Chyba tylko przy interwalowych, gdzie puls/waty mamy ponad prog i tak wymiana gazowa bardzo potrzebna, a miesnie dostana wiekszy bodziec do pracy bo mozemy trenowac ciezej racja? Ale wtedy nasuwa mi sie pytanie co z przyzwyczajeniem do danego srodku? Ze z czasem zaczyna dzialac coraz sklabiej?

Pan Ziółko

A mam dla Ciebie ciekawostke... Tolerancja na cordyceps nie zwiększa się, a raczej.. im więcej go ładujesz przez dłuższy czas, tym lepszy osiągasz efekt.

Kiedyś testowałem na sobie, zaczynałem od 2 tabs, doszedłem do 6 w ciagu dnia i z każdą tabletką było lepiej, później nawet (nie jestem pewien, czy to na pewno On) Sławek Ambroziak, lub ktoś równie biegły w tym temacie, pisał o tym efekcie.

Jeśli środek wspiera pracę mięśni to mięśni się przezwyczajają, ale dana substancja to nie jedyny bodziec, więc np robiąc na danym środku +2% do parametrów, pozostaje nam ciagle 1% (przykładowo) :)

Wszystkiemu trzeba dać szansę i dopasować do siebie ;)

n1mich

witam tez bede testowal zestaw zw + coordy wiec napewno zdam relacje
ale mam tez pytanie , lezy u mnie pelne opakowanie xendurance i zastanawia mnie czy wgl mozna to polaczyc wszystko
czy zrobic czysty test tylko na zw + coordy pozdro

Pan Koksik

Ale Xendurance to chyba jest cała gama produktów? Pewnie mówisz o EXTREME ENDURANCE?

Jesli chcesz obiektywnie ocenić nasze produkty.. to musisz spróbować ich samych :) Kolejny raz możesz połączyć hehe

Polaczenie, jak najbardziej ok. Ni nie stoi na przeszkodzie , tym bardziej, ze tam sa tylko same elektrolity- bufory.