SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 12
  • Total: 12

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dr. Wen Mei

tak bylo ,ale nie było za wielu hętnych nie wiem dla czgo ,ale niestety  AMP HCl do geranium to jak młot kowalski do mloteczka jubilerskiego ,na mnie np. w ogóle to nie działa ani AMP Citrate ani AMP HCL .ale wielu userów sobie to chwali.

Pan Ziółko

Cytat: Szymekr52 w Grudzień 30, 2016, 05:50:00 PM
Wydaję mi się, że wcześniej w ofercie było geranium, którego obecnie nie widzę, więc mam dwa pytanka. Będzie ono jeszcze dostępne ? Oraz czy amp hcl jest porównywalny mocą z dmaa ?

Było było, tylko Geranium nie mogę mieć w swojej artylerii ze względu na ostre traktowanie w Polsce.

Geranium nic nie zastąpi niestety, ale AMP HCL klepie bardzo fajnie, bez większych zjazdów, równa energia. :)

kwiatek

Paczka na miejscu, w związku z czym mam pytanie: Oxyracetam, CDP i GPC  brać razem czy jakoś rozdzielić na rano wieczór? 

Pan Ziółko

CDP rano i/lub popołudniu,

GPC wieczorem i/lub przed snem

Oxyracetam 2x 500 - docelowo 2x 1g

wesfawd

Doszła paczka, wszystko sprawnie ładnie i ogólnie propsy! Dzięki

Mocne te insu-lean, wziąłem tabletkę to prawie zejścia dostałem :D Zacznę od 1/dzień, lepiej w posiłku z węglami przed czy po treningu? Chyba przed nie?

Pan Ziółko

Cytat: wesfawd w Styczeń 03, 2017, 02:34:46 PM
Doszła paczka, wszystko sprawnie ładnie i ogólnie propsy! Dzięki

Mocne te insu-lean, wziąłem tabletkę to prawie zejścia dostałem :D Zacznę od 1/dzień, lepiej w posiłku z węglami przed czy po treningu? Chyba przed nie?

Długo działa :) Nie polecam wrzucać więcej niż 2 kaps ed, jak ma się IF powyżej 14h. Zaliczyłem zejście któregoś dnia po treningu na 16/8 ;) Ciemno przed oczami i siadłem na tyłek. Lepiej do posiłku z węglami, 20-30min przed.

Pan Ziółko

Dojechał do nas Erektor, ZW oraz Rhodiolka. Powolutku wracają braki, okres świąteczny się już kończy.

makaronz

A mnie insulean nie ruszyl :p nic nie poczulem, zazylem po treningu, przed 100g ww.
Za to ant mix podniósł mi masakrycznie cisnienie :)

Pan Ziółko

Po treningu to słaby wyznacznik :) Wtedy wrażliwość i tak jest wysoka, jedynie glikemia stabilniejsza po insulinowym.

Sprawdź 100ww z rana z insulinowym i bez ;)

overclocker1

Cytat: Pan Ziółko w Styczeń 03, 2017, 01:13:17 PM
CDP rano i/lub popołudniu,

GPC wieczorem i/lub przed snem

Oxyracetam 2x 500 - docelowo 2x 1g

jakie ilosci cdp i bpc ?

Pan Ziółko

Odnosze sie do naszych produktow :) 1kaps na porcje.

Kaime

Paczka na drugi dzień z samego rana, szybciej niż kurier. Duży plus za zmianę opakowań. Ekstrakty tak mocne, że walą przez plastik ;)

Pan Ziółko

Szwedunio

Cytat: Pan Ziółko w Listopad 23, 2016, 09:30:27 AM
Planujemy zestaw AntyRakowy. Plaga ostatnio niesamowita :( Bardzo przykre.

Będzie miał w składzie m.in. Paw Paw, Artemisin i kilka innych cudów.

Andrographis będzie częścią zestawu Liver Protect :)

Czy znane sa wam jakies przeciwskazania przy korzystaniu z Paw-Pawa? Cos mi sie kojarzy ze jak sciagałem tacie PawPawa to byla dluga lista srodkow/suplementow, ktorych nie powinno sie szamac razem z PawPawem. Na stronie jednego producenta Pawa bylo tez napisane: "Only those with cellular abnormalities should take this product on a regular/daily basis."