SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Damian

Pany, po 2 miesiącach przymusowej przerwy od wilki dobre będzie zbt+za?? Czy lepiej każdy solo jeden po drugim?

Pan Ziółko

Cytat: Damian w Luty 18, 2017, 05:26:36 PM
Pany, po 2 miesiącach przymusowej przerwy od wilki dobre będzie zbt+za?? Czy lepiej każdy solo jeden po drugim?

Wilka? Czyli Vilcacora? Zestaw Adaptogenny nic do tego nie ma, ZBT tym bardziej. Można to jeść razem. Vilcacora nie koliduje praktycznie z żadnymi ziołami, można śmiało łączyć.

makaronz

Damian

Tak chodziło o siłownię, słownik nabroil.
Zestaw anaboliczny i zbt chodziło.

Pan Ziółko

A;) to smialo. ZA-Zestaw Adaptogenny, uscislajac, chodzi o ten czy Anaboliczny?  Jeden i drugi sie nada, tak czy siak :P

Damian

Zastanawiam się czy połączyć zestaw anaboliczny z zestawem booster testosteronu czy lepiej dać jeden po drugim w celu wydłużenia efektów:)
Bo po tych ziolka nie wiem wtedy co dać żeby podtrzymać progres, towar raczej w grę nie wchodzi, jakoś nie podoba mi się opcja bloku i obniżonej sprawności w łóżku:)

Pan Ziółko

Wsrod stosujacych sa dwie szkoly.

Jedni daja Zbt+Anaboliczny w tym samym czasie na 3msc, inni daja 1msc solo anaboliczny, potem drugi miesiac Anaboliczny plus zbt i wykanczaja zbt+fadogia/maca ;)

jaromkv

Insulinowy i anaboliczny mozna laczyc w jednej porcji ? I dla upewnienia przy IF z postu nie wybija ? Z rana mam zamiar porcje wrzucic.

emdzej88

jak zarzucisz na poście to Cie hipka dopadnie, najlepiej przed szamą zarzucić :-)

Dietka

KONSULTACJE Z ZAKRESU DIETETYKI, PROFILAKTYKI ŻYWIENIA ORAZ ANALIZY BADAŃ
<nie odpisuje na PM, proszę o kontakt mailowy>

Dietka.SA@gmail.com

dexter

Mam małe pytanie : jak połączyć Lion's Mane + Alpha GPC 150mg + Noopept 15mg ?
Czytałem,że właśnie Lion's Mane to taki must have przy gpc + noopept :-) Stąd pytanie

Pan Ziółko

Lion + GPC 2x dziennie ;)

Jak masz fundusz to polecam dorzucenie również 1 porcji CDP w ciągu dnia. Duża różnica imho.

Swoją drogą GPC + AMP+Mała kawa i trening wchodzi świetnie, duży focus, czucie mięśniowe.

m@sZ3k

Nabywam drogą kupna Rhodiolę i Ashwę. Jak to sensownie brać by osiągnąć efekt buddyjskiego spokoju? ;-) Nerwowy coś ze mnie gość, rhodiola zawsze pomagała ale ashwy w kombo jeszcze nie stosowałem.
thx from the mountain :-)

barteklip

Mozna ciagnac Anit- Acne 4 kaps ed przez 2 miechy czy lepiej odpuscic tę nierówna walke ( sam nie iwme, jak będzie, wic to przyouszczenie tylko ) i zostac 2 kaps ed prewencyjnie ? :-)

Lemmy

m@sZ3k Według mnie różeniec stosuje się w innych porach dnia niż ashwe, można połączyć lub zwiększyć dawkę samej rhodioli ( według mnie ashwa jest dobra głównie w godzinach wieczornych.

Dobra byłaby w tym przypadku też kava kava niestety w naszym chorym kraju zakazana i ciężko to kupić ( jeżeli ktoś ma info gdzie kupić to proszę pisać tutaj lub priv )