SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szakal

PROSZĘ ZAPOZNAWAĆ SIĘ Z INFORMACJAMI, KTÓRE DOSTAJECIE PODCZAS ZAMÓWIEŃ, SĄ TO ISTOTNE INFORMACJE.

Szymekr52

Jaki miks byście polecili na około 2 miesiące w celu efektywniejszej nauki przed maturą oraz redukcją stresu z nią związaną ?
Ostatnie 2 miesiące leciało po kapsie cdp i gpc z noopeptami, leuzei oraz ashwagandy, pamięć zauważalnie poprawiona, przy dodatku kofeiny skupienie również lepsze.
Zastanawiam się jak dobrać środki tym razem dla dalszego wsparcia i byłbym wdzięczny za rady :)

karol54

anaboliczny juz 2 dzien idzie i czuje sie troszke zzbity..rozpalony, nawet w domu zauwazyli ze czerwony po twarzy.. 8) nastroj mieszany.. z przewaga na zlosc;) . Od tych 2 dni glowa delikatnie boli jakby cisnienie wieksze?Pod czas treningu rece prawie ekspolodowaly ;) ciekaw jestem co bedzie za tydzien  :)

Pan Ziółko

Cytat: Szymekr52 w Marzec 11, 2017, 04:26:17 PM
Jaki miks byście polecili na około 2 miesiące w celu efektywniejszej nauki przed maturą oraz redukcją stresu z nią związaną ?
Ostatnie 2 miesiące leciało po kapsie cdp i gpc z noopeptami, leuzei oraz ashwagandy, pamięć zauważalnie poprawiona, przy dodatku kofeiny skupienie również lepsze.
Zastanawiam się jak dobrać środki tym razem dla dalszego wsparcia i byłbym wdzięczny za rady :)

Lion's Mane + CDP + Adapt Up ;)

Cytat: karol54 w Marzec 11, 2017, 06:47:07 PM
anaboliczny juz 2 dzien idzie i czuje sie troszke zzbity..rozpalony, nawet w domu zauwazyli ze czerwony po twarzy.. 8) nastroj mieszany.. z przewaga na zlosc;) . Od tych 2 dni glowa delikatnie boli jakby cisnienie wieksze?Pod czas treningu rece prawie ekspolodowaly ;) ciekaw jestem co bedzie za tydzien  :)

Chyba za szybko trochę :D

Szymekr52

Cytat: Pan Ziółko w Marzec 11, 2017, 10:25:03 PM

Dzięki wielkie  :D Jeszcze dopytam o dawkowanie: 2,2 i 3 kapsy dziennie kolejno ?

Pan Ziółko

Cytat: Szymekr52 w Marzec 12, 2017, 01:03:30 PM
Cytat: Pan Ziółko w Marzec 11, 2017, 10:25:03 PM

Dzięki wielkie  :D Jeszcze dopytam o dawkowanie: 2,2 i 3 kapsy dziennie kolejno ?

Tak! :)

warmach1ne

Przymierzam się po odbloku do zestawu anabolicznego, chciałem spytać czy zwiększać białko 1.8g/kg czy nie ma sensu ? niby czytałem o zwiekszonej syntezie białek itp... ale osobiście nie wiem czy to brać do końca na serio a jeżeli zwiększona synteza zachodzi to w jakiej mierze ? bo powyzej 2.2 grama na kg ciezko znosze ;)

Lemmy

Geranium i Hupercynka będą dostępne w przyszłości ?  :)

Pan Ziółko

Cytat: LemmyKilmister w Marzec 13, 2017, 01:05:57 PM
Geranium i Hupercynka będą dostępne w przyszłości ?  :)

Geranium nie,

Hupercyna będzie.

barteklip

Na poprawę spermatogenezy i "poprawienia" jakosci plemnikow i nasienia Fodiga + Maca  wystarczy ?

Pan Ziółko

Cytat: barteklip w Marzec 13, 2017, 04:28:09 PM
Na poprawę spermatogenezy i "poprawienia" jakosci plemnikow i nasienia Fodiga + Maca  wystarczy ?

Na poprawę spermatogenezy tak. Jakość to głębsza sprawa :)

barteklip

Cytat: Pan Ziółko w Marzec 13, 2017, 05:15:58 PM
Cytat: barteklip w Marzec 13, 2017, 04:28:09 PM

Na poprawę spermatogenezy tak. Jakość to głębsza sprawa :)

Dzięki. generlanie chodziło o ruchliwość, żywotnosc ich. Hcg tez idzie cały czas w malych dawkach

Lemmy

To jak Hupercynka będzie to super  :)

Tak przy okazji ma ktoś badania na temat hupercyny ? Dzisiaj wieczorem zacznę szukać na zagranicznych forach bo w PL bida na ten temat jak szukałem

cube

Witajcie :)

Od dłuższego czasu łykam jakieś stymulanty w formie przedtreningowych pobudzaczy - chciałbym się trochę oczyścić, bo coraz słabiej czuje ich działanie a nie chcę ładować w siebie nie wiadomo jakie dawki. Czy Adrenal Support będzie dobrym wyborem ?

Pan Ziółko

Cześć :)

Będzie. Tak naprawdę każde skojarzone adaptogeny będą tutaj dobre, ale Adrenal zdecydowanie najlepiej się spisze.