SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 15
  • Total: 15

Mildronate (Meldonium)

Zaczęty przez sportacademy, Luty 08, 2016, 02:30:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tumi

wiadomo sampoczucie wazna sprawa ale bardziej mnie interesuje wydolnosc itp,czy faktycznie czuc roznice,bierzesz CR,tez swego czasu wzialem i napewno dziala tylko ciekaw jestem jak solo meldonium dziala wlasnie-rzeczywiscie...

zabqa

Cytat: tumi w Maj 10, 2016, 08:59:12 AM
wiadomo sampoczucie wazna sprawa ale bardziej mnie interesuje wydolnosc itp,czy faktycznie czuc roznice,bierzesz CR,tez swego czasu wzialem i napewno dziala tylko ciekaw jestem jak solo meldonium dziala wlasnie-rzeczywiscie...

nie wiem :) dlatego napisałam tylko swoje spostrzeżenia i zaznaczyłam, że cordygun też idzie :) poza tym chętnie poczytam co inni sądzą na ten temat i jak dawkują

co do samopoczucia i tej takiej motywacji w treningu wytrzymałościowca, gdy nie masz szans czasami się zregenerować przed następnym treningiem, a i tak musisz cisnąć, to uważam, że dobre nastawienie jest kluczowe. Szczególnie, gdy nie jesteś zawodowym sportowcem i problemy dnia codziennego również na dyspozycję wpływają.
Albo może ja tak mam, bo jestem kobietą a u nas wiecie co hormony potrafią z humorkiem zdziałać :)

karashishi

Jakis wplyw na spalanie tluszczu?
W jakiej porze stosowac?

mundy

Było mówione -2x dziennie , rano i po południu. łacznie 1g ed

zapomnijx4

MarinerCf

A skąd te info  że  Solcoseryl to to samo?

zapomnijx4

MarinerCf

Jak to jest pytanie  to by trzeba było znak zapytania postawić

Pan Koksik

Cytat: MarinerCf w Maj 17, 2016, 12:38:51 PM
Jak to jest pytanie  to by trzeba było znak zapytania postawić

Hehe  8)

Meldonium to Meldonium, a Solco to dializat z krwi cieląt...

hiszpan2004

Witam, wie może ktoś ile czasu potrzebuje organizm by pozbyć się meldonium tak by nie był wykryty? Może jakieś dodatkowe sposoby na pozbycie się go z organizmu.

salvador5000

Nie wiem skąd  takie wielkie zainteresowanie tym meldonium. W sumie to bardziej takie "osłonowe" co przyznaje nawet sam twórca. Solo to takie raczej mizerne efekty jeśli chodzi o wydolność, wytrzymałość co  widzę nawet z wpisów na SA. Link do artykułu:m.sport.se.pl/inne-sporty/tenis/tworca-meldonium-ostrzega-bedziecie-swiadkami-wielu-smierci-na-boiskach_791115.html

Pan Koksik

Hehe, chyba nie jadles jeszcze meldo dlatego tak gadasz. Bardzo dobry srodek. Wiele pozytywow.

salvador5000

No nie jadłem ale bacznie obserwuje wpisy pod tym wątkiem. Zastanawiam się czy nie przetestować pod bieganie :)

Dr. Wen Mei

Pan Koksik

Cytat: salvador5000 w Maj 17, 2016, 07:04:30 PM
No nie jadłem ale bacznie obserwuje wpisy pod tym wątkiem. Zastanawiam się czy nie przetestować pod bieganie :)

Dlatego nie tworz broscience ;) Jesli to byl by shit to polowa sportowców by tego nie jadla, a niestety.. jest inaczej :)