SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 35
  • Total: 35

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arturo_

Jest sens dorzucic rad tydzień przed końcem brania lgd?Żeby już się wkręcił do tego czasu jak skończę lgd.Będe na pierwszy kontakt z nim celował w20 mg ed.Chodzi o to czy jedno nie bedzie znosić działania drugiego w sensie walczyć o te same receptory.Bo lgd z radem raczej nie mixują.

tumi

lgd+rad to fajne combo ,solo rad140 moim zdaniem troche szkoda potencjalu,sam szamam teraz oxe z radem od SA i jestem mega zadowolony(rad 1 caps)

Arturo_

Dzięki Tumi.Odpalę to 20mg pod lgd którego mam jeszcze na dwa tyg jak poilczyłem teraz .Więc powinno ładnie się zazębić.Lgd i tak mała dawka bo 4 mg i w tle osta 10mg już od dłuższego czasu leci na stawy.Pod tym kątem dobrze się spisuje.

zapomnijx4

co jest silniejsze anabolicznie sr czy yk?
mozliwe ze sr mnie poteznie nabilo
chyba ze 70ww wiecej przy radzie robi taka nieziemska robote

Pan Koksik

SR nie jest anaboliczne. YK jest mocniej anaboliczne, niż DHT ;)

Smok26

Lece 10-11 dzien LGD+RAD  narazie nie zauwazylem nic nawet tych boli glowy o ktorych wszyscy wspokinaja. Narazie biore po jednym kapsie. Jak sie nie rozkreci do tygodnia zeieksze dawki do 2 kapsow.

zapomnijx4

Nie wiem czy to odpwiedni temat ale
Jaka jest roznica miedzy insulina syntetyczna
A insulinomemitykami
To i to wywala inse zbijajac cukier
Ostatnio lece takie mieszanki ze mam hipke jak po insie
Trzustka przy insulinie jest bardziej oszczedzona czy jakas inna roznica

Pan Koksik

Kompletnie inne szlaki działania.

Insulina działa za sprawa..insuliny, a mimetyki za pomocą odpowiednich substancji przy receptorze po prostu okłamują organizm :)

Pan Koksik

tumi

joseph28

pytanie do tych co stosowali Rad-140,jak samopoczucie na tym srodku,wydolnosccisnienie ostro skacze na tym ?

zapomnijx4

Dobre samopoczucie,dwietne nabicie z sila srednio. Nabija a nie pompuje jak jakas meta

tumi

ja chetnie :)

mulaomar

jarecki88