SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 35
  • Total: 35

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

Już dawno jest, zaraz się skończy znowu ;)

tumi

panowie,skonczylem SV,bedzie PCT na 4 week potem mial byc YK-11 z osta chyba,ale zauwazylem u Was cos takiego jak H Drol + Supervar Mix - 10+10mg - 100 kaps ...jako ,ze jestem zadowolony z Sv zastanawim sie nad tym drugim rozwiazaniem zamiast Yk-11.Jakies opinie?pzdr..

usasuple

Tumi powiedz cos o SV jak efekty i jak go oceniaasz ;)

Pan Koksik

Nie ma już Mixu ;) Możesz jedynie wziąć i samemu stworzyć taki mix hehe :)

Laminator

Cytat: usasuple w Czerwiec 26, 2016, 03:09:24 PM
Jak Ci niespieszno to w piątek startuje tutaj z logiem RAD+SV, na bieżąco bedzie można wyciągać wnioski samemu;)

tumi

Cytat: Laminator w Czerwiec 26, 2016, 04:34:07 PM
Jak Ci niespieszno to w piątek startuje tutaj z logiem RAD+SV, na bieżąco bedzie można wyciągać wnioski samemu;)
Sv+Rad140 wlasnie skonczylem wiec co nieco wiem,ale teraz czas na kolejne zabawki ;)

mulaomar

tez leciałem taki cykl RAD+SV plus podkład z testa i jestem bardzo zadowolony!

Laminator

Cytat: tumi w Czerwiec 26, 2016, 05:02:36 PM
Cytat: Laminator w Czerwiec 26, 2016, 04:34:07 PM
Sv+Rad140 wlasnie skonczylem wiec co nieco wiem,ale teraz czas na kolejne zabawki ;)

To była odpowiedź do usasuple ;)

Smok26

Ja aktualnie koncze 3 tydzien rad+ lgd. Waga rosnie wizualnie sie narazie zbyt mocno nie zmienia. Dopiero wczoraj zauwazylem lekkie nabicie w lapach i barkach. No i wydaje mi sie ze lekko sila poszla do przodu. Jade narazie po 1 tabsie ale chyba wezme zwieksze dawke i dodam podklad z propa.

zapomnijx4

takie dawki to tam kobiecie mozesz dawac.
cos stoi na przeszkodzie zeby gw jako srodek trzymajacy dobra wrazliwosc insulinowa podczas hc stosowac caly czas?

marcoslav

Cytat: Pan Koksik w Luty 24, 2016, 10:30:37 PM
... Jedynie w trakcie cyklu hmm rozkręca się jego działanie, bo poprawia wrażliwość na inse, poprawia lipidy.

cykl 4-8 tyg (słyszałem ostatnio, że 4 tyg i później traci właściwości) na kolejne 4 tyg.

Dawki na palenie fatu to 20mg, czas działania 24-36h. Mniejsze dawki słabo odczuwalne pod względem palenia fatu, wytrzymałość jedynie na plus...

Brał ktoś może przez dłuższy okres czasu, bądź ma rozeznanie na dawkach > 20mg? Podobno dopiero przy 30mg wytrzymałość idzie mocno do góry.

nasser06

Sall ile min przed treningiem zapodac?

zielu8907

zapomnijx4

rad najlepiej nabijajacy srodek jaki znam
polecam rada od SA, sily sporo nie dal, ale nabicie mozna miec nawet na t3 + vlcd + treningach na czczo.
a jak dodasz inse pre workout to juz kompletne rozrywa lapska
20mg jest przyzwoicie, ale na 30mg juz kosmos, ze trzeba ratowac sie tauryna,potasem, wysokomineraliwana woda

Arturo_

Cytat: nasser06 w Czerwiec 29, 2016, 05:49:34 PM
Sall ile min przed treningiem zapodac?

Ja zapodaje godzine przed treningiem w słabsze dni jak potrzebuje kopa energi idą czasem 2 kapsułki.Dobrze jak się wkręci tuż po rozgrzewce ,a pierwsze idą przysiady,czuć moc.