SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 35
  • Total: 35

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

eltoro

Czy ktoś może się wypowiedzieć jeszcze na temat tej osty na stawy w jakiej dawce i jak GW będzie działać z tą ostaryną? Czy 10mg/ed nie będzie za dużo, żeby nie pojechało mi po teściu, bo chcę ją zdrowotnie na stawy a nie anabolicznie 😊

Pan Koksik

Albo juz pozno albo po prostu nie kumam hehe

Straszny chaos.

1-8 gw i potem 9-16 osta? I potem znowu gw?

eltoro

Nie
1-8 GW 20mg ed
1-8 Ostaryna 10mg ed
9 off
10-13 GW

Zaznaczam, że jestem w czwartym tygodniu z ośmiu na GW. Po czym robie jeden tydzień off i wtedy mam zamiar gw z ostą.

Pan Koksik

A co miały by na celu te 7 dniowe przerwy? Nic to nie da. Metabolizm GW jest długi, receptorów nie wyczyścisz.

eltoro

Cytat: Pan Koksik w Luty 14, 2017, 11:06:09 AM
A co miały by na celu te 7 dniowe przerwy? Nic to nie da. Metabolizm GW jest długi, receptorów nie wyczyścisz.

Czyli nie przerywać GW, a odstawić ostaryne, zrozumiałem  :) czy 5 miesięcy na GW nie będzie za długo?
Mogę go tak ciągnąć? Dzisiaj wypłata także uzupełniać będę zapasy wyjdzie mi w sumie redukcja spoko, właśnie kończę 4 tydzień na GW 20mg ed a zrobię to chyba tak...
1-8 GW 20mg ed
9-16 Ostaryna 10mg ed
9-16 GW 20mg ed
17-20 GW 20mg ed
Po tym off na miesiąc dwa z lekkim reverse diet i utrzymanie  :)

sport_hamburg

Nie wiem jak inni ale osobiście po 6-8tyg wyraźnie odczuwalem brak efektów po GW.

sport_hamburg

Po 6tyg czulem mniejsze nabicie, mniejsze grzanie po porcji ww. Dluzej jak 8 czy tak 9 tyg nie leciałem więc nie wiem jak to się dalej przedstawia.ale spotkalem się z podobnymi opiniami że po pewnym okresie słabiej czuć pod pewnymi względami

Incub

To jak to w końcu jest z tym GW przy dłuższym stosowaniu? Trzyma tak samo przy długotrwałym stosowaniu czy jednak siada?

error

Ja już biorę ponad 8 tygodni i cały czas czuję działanie, fatu nie przybywa pomimo tego że przez ostatni czas mocno zluzowałem z dietą, do tego nabicie po węglach piękne :)

salvador5000

A GW pod spalanie fatu dla kobiety dało by radę? I też 20 ed? Odkąd geranium zniknęło że składu  moja pani ze spalacza classic  niezbyt zadowolona ;)

Pan Koksik

Tak, będzie działac ;)

Czyli Pani się obija, bo gera fatu nie pali  ;D 8)

salvador5000

Cytat: Pan Koksik w Luty 17, 2017, 12:24:06 PM
Tak, będzie działac ;)

Czyli Pani się obija, bo gera fatu nie pali  ;D 8)
No żebyś wiedział, że trochę się obija ;)  Na tamtym spalaczu ładnie jej schodziło bo była uparta w dążeniu do celu i dość aktywna. Cel osiągnięty to trochę zaczęła się obijać ;) Idzie wiosna to zaczęła panikować bo kilka kilo ponad cel przybyło. Ale ciężko wytłumaczyć, że same tabsy cudów nie zdziałają. Upiera się, że: tamte to był ogień. :) Będę wkrótce testował GW to może jej podrzucę na dwa, trzy tygodnie. Zobaczymy.

Pan Koksik

Uroki gery, a później 3 msc dochodzenia do siebie, bo CUN dowalony. Włączy się misja w głowie i się leci.. :)

bziummuzib

bił ktoś prócz ekipy SA ipamorelin?

ramirez

możliwy inny zapach skóry po rad1 40? czuje zawsze jakąś woń,