SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 35
  • Total: 35

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

reprezentant

Cytat: emdzej88 w Marzec 07, 2017, 09:00:39 AM
Ktoś z Was,  stosujących GW,  odczuwał pogorszenie nastroju ? Odkąd zarzuciłem w dawce 20mg mam spadek nastroju :/

Ja miałem takie wrażenie po dłuższym stosowaniu, ponad 2 miesiące w dawce 20mg. myślę, że to może mieć związek z obniżaniem poziomu cholesterolu, więc poziom serotoniny czy innych endorfin może spadać, kiedy spada poziom cholesterolu. Jest to oczywiście przejściowe i po odstawieniu szybko powinno wrócić do normy. Możesz też spróbować spożywać więcej jakiś podrobów czy żółtek jaj.

emdzej88

Dzięki za odpowiedź. W sumie coś w tym może być, ostatnio miałem niskie tłuszcze jak wchodziłem na GW, teraz wróciłem do większej ilości fatu w diecie i mi się poprawiło ;-)

eltoro

No w łóżku było działane 4 dni z rzędu po kilka razy na dzień, dzisiaj już rozrabiałem :P Weekend dam szlaban na kapitana i w poniedziałek pójdę zrobić jeszcze raz badania. Zobaczymy co to wyjdzie z tego... Troszkę się martwię szczerze mówiąc, jak jeszcze mówisz, żę testosteron jeszcze nisko... Na razie nic nie domawiam, w poniedziałek zrobię jeszcze raz badanie testo i prolkę. Zaznaczam, że nigdy nie byłem na bombie itp Kiedyś byłem otyły ale to chyba nie może mieć nic wspólnego...? Może dieta coś nie tak?
Obecna dieta to:
3000kcal
B:220 T:90 W:330
Waga:114
Osiagi siłowe: (Trening FBW 3x w tyg, staż niby 2 lata, ale racjonalnie trenuje dopiero od 1 roku)
Płaska 115 3x3 110 x5 100 x10
Martwy: 182,5 3x6
Siady: 150 5x5 (Ostatni raz robiłem w grudniu)
Leg press: 160 kg 3x8

eltoro

Cytat: LemmyKilmister w Marzec 10, 2017, 02:24:33 PM
Inna sprawa to teść już trochę się zbliża w dolną normę

Jak to jak jest w połowie ?? 3.69 przy normie 1,75 ~ 7,81 :)
Może być trochę niższy ze względu na niski cholesterol całkowity, chyba, że się mylę to proszę o sprostowanie :)

eltoro

Mam nadzieję, że tak będzie bo GW mam zamiar lecieć jeszcze minimum 2 miesiące 😁, mimo wszystko zanim zakupie zapasy to celibat na weekend i w poniedziałek znowu badanie, zobaczymy jak wyjdzie. A czy przy ostarynie suplementacja 1g NAC + ostropest plamisty 5g 3x dziennie będzie Oki? Mam zamiar lecieć oste 10mg/ed przez 8 tyg. Jako dodatek pro zdrowotny do GW na redukcji.

Pan Koksik

Daj na luz z ostropestem. Zostaw to dla babc i dla kobiet, dla mezczyzn to sie nie nadaje. Blokujesz przyrosty.

eltoro

Rozumiem, że na masie się nie przyda, ale ja jestem na redukcji  deficycie kalorycznym...

Pan Koksik

No tak, więc po co działanie anaboliczne i działająca kuśka... ;)

Blokuje receptory androgenowe.

eltoro

O shit! Nawet nie wiedziałem, samo NAC starczy 1g/ed czy coś co tego dorzucić jeszcze?

Pan Koksik

eltoro

Tylko, że mój aspat / alat wydaje się być dosyć wysoko

Vines

Cytat: Pan Koksik w Marzec 11, 2017, 09:26:35 AM
No tak, więc po co działanie anaboliczne i działająca kuśka... ;)

Blokuje receptory androgenowe.
A jakieś dokładniejsze info na temat ostropestu i receptorów można prosić ? :>

Chyba, że po prostu masz na myśli wpływ sylimaryny na hamowanie aktywności NFkB a tym samym wpływ na obniżenie IGF.

Pan Koksik

eltoro

Witam, dzisiaj byłem odebrać powtórzone wyniki i chyba nie jest za ciekawie:

ESTRADIOL: 17 (0 ~ 56)
PROLAKTYNA: 13,12 (2,64 ~ 13,13)
TESTOSTERON: 3,72 (1,75 ~ 7,81)
LH: 3,18 (1,24 ~ 8,62)
FSH: 2,95 (1,27 ~ 19,26)

Nie wiem co mam począć. Obecnie biorę tylko GW. Dieta bardzo ogarnięta :/ Suplementacja tak samo. Prolka szczytuje, testo w połowie a LH i FSH w dolnej półce :( Macie jakieś rady panowie? :(

Pan Ziółko

Ile sesji cardio w tygodniu? Najpierw pisałeś, że 3x FBW a potem, że była 2h sesja cardio.

Wytrzymałościowcy bardzo często mają testosteron w dolnych granicach, więc takie sesje mają duży wpływ. Po 2h kortyzol może być już wysoko, a zanim się odbije.. ;)

Jak wygląda jedzenie? Ile tłuszczy w diecie, szczególnie zwierzęcych?