SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 31
  • Total: 31

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mrz

Pan Koksik

Oki - piszcie Panowie i Panie jakie ilości i które środki :)

Gandalf

Zakupiłem z chłopakami 5szt. MK-677 od Olympus Labs, przy takim zamówieniu miałem 10% rabatu czyli wyszło mi 260zł za opakowanie, jeśli będzie działało to będę stale zamawiał 5 i więcej szt. teraz widzę, że Wy wprowadziliście, musiałbym wziąć 1 szt. na próbę i zobaczyć/porównać jak działa bo jeśli będzie tak samo to zamawiałbym u Was być może co miesiąc ;)

skąd macie proch Usa czy Chiny?

Pan Koksik

Nie ma prochu z USA, wszystko z Chin leci :)

a szkoda, że nie pomyśleliśmy wcześniej, może by się coś ogarnęło hehe

Gandalf

a pisałem na FB jakiś czas temu :P

uwierz mi, że jak będzie działało jak trzeba to będą zamówienia, dziś zagadam z chłopakami co brali teraz ze mną a ja wezmę od Was na próbę 1 opakowanie

P4TRYK

Do mnie idzie Brawna.

Chętnie zrobię wyniki badań po mk z tego forum i po brawnie, możemy porównać.

Akurat badania tanio na gh wykonuje, bo za 20 zł; )

Patryk

Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

Gandalf

u mnie 30 zł i jutro zadzwonię i się umówię bo mam akurat wolnego czasu trochę ;)

teraz daje Olympus Labs, zamówię tutaj to później zrobię i porównam ;)

Dragan

A macie zamiar wprowadzić ostarynę albo gw ?

Pan Koksik

Jasne, będzie, ale na tę chwilę brakuje RAD na rynku, osta i gw są dosyć dostępne, ale za jakiś czas na pewno się pojawią u nas na stałe :)

Pan Koksik

Panowie, już mamy prawie komplet, popytajcie znajomych może będą chętni. Cena RAD wydaje się być bardzo przystępną - w naszym pakiecie będzie prawie 2x tyle środka ( 600mg u nas, 360 w Brawn), co w przypadku Radarine Brawna ( które kosztuje dodatkowo więcej) :)

dil

Pan Koksik

W sumie im szybciej tym lepiej :) Będzie conajmniej 10 osób to zamawiamy ;)

Gandalf

Pan Koksik

Jesli u wiekszej ilości osób wystąpi taki problem to tak, uznamy to jako fake i bedziemy chcieli to zrekompensować, jeśli u jednej to nie i druga sprawa - badanie przed/po jako dowód, ponieważ na każdego środki działają w różny sposób i może podnieść HGH z dolnej granicy do górnej - co oznacza, że działa. Jeśli u kogoś jest GH na poziomie 0,47 a wzrost jest do poziomu 3ng to jest wzrost o aż ponad 6 krotny, czyli 600%. To bardzo duży wynik ;) Inaczej wygląda jeśli ktoś miał 3ng i podniesie mu do 9 ng.