SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 46
  • Total: 46

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Masownik

expresowo paczuszka z epi dotarla... strasznie malutkie te kapsy jak jeden ma 10 mg epi, kiedys mialem brawna to byly duzo wieksze kapsy:) zobaczymy jak dzialanie, rozumiem ze 1 tab to te 10 mg

MatiPK

Cytat: Masownik w Lipiec 21, 2017, 07:30:53 PM
expresowo paczuszka z epi dotarla... strasznie malutkie te kapsy jak jeden ma 10 mg epi, kiedys mialem brawna to byly duzo wieksze kapsy:) zobaczymy jak dzialanie, rozumiem ze 1 tab to te 10 mg

bo to wypełniacz 10 mg substancji to prawdopobonie jeszcze mniej niż ta kapsułka mała. Reszta to wypełniacz w brawnie dali go więcej

Pan Koksik

MatiPK

Pan Koksik

DieGurke

Dobry!!!
ja w kwestii formalnej ;)
Na ten moment 4 tydzień SV40mg + GW20 + OSTA20.
Od tego tyg zacznę SV50mg + GW20 + OSTA20.
Zestaw miał być pod bieganie. Wiec biegam(raczej dłuższe dystanse) i ćwiczę. Mocy więcej i jest git :)
Jest tylko mały problem. Przy bieganiu szybko mi łydy kamienieją. Jak już spuchną są bezużyteczne - ciężko się dalej biegnie.
Rozgrzewka i rozciąganie jest.
Pokatuje dziś bardziej rollera może to coś zmieni.

Czy można kamienne łydy jakoś ogarnąć??

Fuckmaster

Czy MK może powodować namnażanie komórek nowotworowych? Bo takie ryzyko niesie ze sobą podwyższony poziom IGF-1 z tego co wiem...

ZiZU

Cytat: DieGurke w Lipiec 24, 2017, 12:20:29 PM
Dobry!!!
Zestaw miał być pod bieganie. Wiec biegam(raczej dłuższe dystanse) i ćwiczę. Mocy więcej i jest git :)
Jest tylko mały problem. Przy bieganiu szybko mi łydy kamienieją. Jak już spuchną są bezużyteczne - ciężko się dalej biegnie.

SV może pompowac. Zamiast SV bym bardziej jakieś ziółka na wydolność wrzucił.

Zark

Czy GW rozkręca się jakiś czas czy działa od razu?  :D

Pan Koksik

Cytat: DieGurke w Lipiec 24, 2017, 12:20:29 PM
Dobry!!!

Daj taurynę 2x 3g dziennie. Powinno lekko puścić. Dobrze dać też sodę oczyszczoną.

Cytat: Fuckmaster w Lipiec 24, 2017, 12:31:29 PM
Czy MK może powodować namnażanie komórek nowotworowych? Bo takie ryzyko niesie ze sobą podwyższony poziom IGF-1 z tego co wiem...

Równie dobrze możesz powiedzieć, że jedzenie ryżu i wszelkiej maści węgli jest kancerogenne, bo podbija IGF. MK nie podnosi IGF do takiego poziomu, aby można było się tym przejmować.

Pan Koksik

Cytat: NMat w Lipiec 24, 2017, 02:12:18 PM
Czy GW rozkręca się jakiś czas czy działa od razu?  :D

Działa odrazu, ale się rozkręca również.

DieGurke

Cytat: Pan Koksik w Lipiec 24, 2017, 02:48:16 PM
Daj taurynę 2x 3g dziennie. Powinno lekko puścić. Dobrze dać też sodę oczyszczoną.

Zarzucę, dzięki za wskazówkę.
Czy powrót do 30mg SV zmniejszy objawy uboczne zostawiając moc?

Pan Koksik

Vines

0,5 ed mega fajna sprawa profilaktycznie u mnie ;) Nawet kiedyś już tu z kolegą poruszaliśmy temat jak to jest z tym wpływem na GH, bo ja czuje ogromną różnicę jeśli chodzi o wysypianie się na prami a sam poziom prolaktyny nie ma w tej kwestii u mnie żadnego znaczenia.

Pan Koksik