SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 31
  • Total: 31

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

porq

Panowie,

jakieś nowości w sprawie GW? Nowe badania czy coś czy dalej wiemy to samo co wiedzieliśmy?
Ostatnio ciężej kupic...
a miałem problem z tą forumową. Za 1 razem działanie cudowne ale za drugim razem nie czułem zupełnie. Możliwe to?

Pan Koksik

GW już nie ma w produkcji na świecie, jak i sarmów. To co mają obecnie sprzedający to zmagazynowany zapas. Potem będą już tylko fejki.

A co byś chciał więcej wiedzieć? To środek, który ma 30 lat i jest przebadany solidnie. Wystarczy wejść na PubMed i poczytać :)

Jak zmieniłeś chociażby dietę to możliwe. Zamawiałeś z tej samej partii, więc nierealne, aby nie działało ;)

sportacademy

Będzie MK677 RAD ,LGD i może coś jeszcze ,ale GW niestety niw będzie produkowane chyba że coś się zmieni to będziemy wiedzieć  o tym pierwsi.

Pozdrawiam

Pan Koksik

LGD i RADu też nie będzie. Są zbanowane. MK677 nie jest.

sportacademy

Masz rację ,ale jak szukałem GW u najróżniejszych producentów to niekiedy oferowano mi LGD i RAD.

Stąd ma sugestia ,że jest dostępne.

porq

Cytat: Pan Koksik w Maj 22, 2020, 11:00:10 AM
GW już nie ma w produkcji na świecie, jak i sarmów. To co mają obecnie sprzedający to zmagazynowany zapas. Potem będą już tylko fejki.

A co byś chciał więcej wiedzieć? To środek, który ma 30 lat i jest przebadany solidnie. Wystarczy wejść na PubMed i poczytać :)

Jak zmieniłeś chociażby dietę to możliwe. Zamawiałeś z tej samej partii, więc nierealne, aby nie działało ;)
Kurde...
Zapasów też nie ma tu?
Czyli generalnie teraz albo może sobie trafie na dobrą partie albo nie. Super..
Co do tego to może miałeś racje, drugi raz byłem bardziej na tłusto a za pierwszym razem był ogień jak cholera.

Pan Koksik

GW nie działa prawie wcale na high facie, także masz odpowiedź na swój zarzut :) To środek dedykowany pod węgle, ma na celu usprawniać wrażliwość insulinową itp :)

Coś tam zostało ;)

batman9202

Witam
Czy jest jeszcze szansa żeby kupić dobre GW albo coś podobnego?

Pan Koksik

Nie znam niczego podobnego do GW, ale GW jest szansa kupić.

Pan Koksik

Masz 247 tematu, poczytaj zanim zadasz pytanie :)

Soczek

Witam,
nie wiem czy dobre miejsce ale chciałem się podzielić. EPI i SV z SA od 4 tygodni. Po 2 tygodniach czułem przyrost siły i myślałem że to to i w zasadzie byłem zadowolony. Po czwartym tygodniu jestem w szoku jeśli chodzi o przyrost siły. U mnie szczególnie w MC gdzie do tej pory w serii nie przekraczałem 100kg a wczoraj 140 i w zasadzie nie dorzucałem więcej bo bałem się o kontuzję ale ciężaru nie czułem... Oczywiście we wszystkich partiach bije rekordy:)
z minusów to bolą mnie trochę bebechy ale da się żyć i 1-3 tydzień bolały stawy ale przeszło
Miłego Dnia Wszystkim:)

mario5508

Jaki sarm polecacie na ochronę prostaty?
Coś obiło mi się o uszy, że jakiś "ochrania", a przynajmniej ogranicza rozrost prostaty.

Pan Koksik

Mówili, że RAD. Ten odczuwalnie znosi androgenne skutki uboczne środków, ale nie ma typowych badań stricte pod zagadnienie prostaty :)

Najważniejsze kontrolować estrogeny.

kenioosd

Tyle że radu sie już u was nie dostanie...

Pan Koksik

Pytanie nie było gdzie, tylko który sarm  ;)

Poza tym u nas nie u nas, niedługo nigdzie nie dostaniesz :)