SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 36
  • Total: 36

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

działdo

8 tyg po 30 mg dziennie SV czy jakoś inaczej? Do tego dojdzie osta i gw po 20 mg i forumowy Burn.

Pan Koksik

Przy wadze ok 100 30mg może być sporo za mało :) celuj w 50.

działdo

Diploid

działdo

Bez to raczej nie będzie miało sensu

Diploid

To leć ile apetyt i wątroba pozwoli.

działdo

Generalnie myślę o enanie. Na odblok w co sie zaopatrzyć?

Diploid

Przede wszystkim nie planuj cyklu jakoś super dokładnie w czasie, wiele zmienia się w trakcie i jest np. mnóstwo ludzi, którzy od 10 lat są na swoim pierwszym cyklu. :)

Kup tego enana, do tego ze 3 paki Pregnylu i że 30 tabletek clomidu i tyle samo tamoxa, najlepiej oczywiście z apteki.
Miej pod ręką coś na estro, exe np. i spróbuj wyrwać 1-2 tabletki Cabaseru/Dosti na prolkę w razie W.

Wiedz, że enan daje u niektórych większą retencję, większy letarg i wyższy wynik teścia we krwi.
Co ma swoje plusy.
Większość lepiej się czuję na cypio, taki tryb kochanek-wojownik, co oczywiście ma swoje minusy. ;)

działdo

Zamotrk

Panowie jakieś opinie o Hexadrone? Ktoś chrupal, jakie dawki?

LucioWisla

Planuję pierwszą redukcję na SARMie - co polecacie na "pierwszy" raz? GW, LGD, a może Ostaryna? Niestety internet nie daje jednoznacznej odpowiedzi :)

Pan Koksik

GW plus LGD. Mało inwazyjne, pct przejdzie Ci sprawnie a może obejdzie się nawet bez.

Diploid

Cytat: Zamotrk w Marzec 03, 2020, 03:10:00 PM
Panowie jakieś opinie o Hexadrone? Ktoś chrupal, jakie dawki?
Ziomek leciał solo 200mg dziennie podjęzykowo.
Z jego relacji to taki masteron, tylko samopoczucie gorsze.
Nie ryje flaków, dosyć mocno blokuje, koło leciał 6 tygodni, a potem wszedł na teścia, to stary steryd anaboliczny, a nie prohormon.
Daje siłę, suszy trochę jak winko, stawy skrzypią i trzeba uważać jedząc go solo.

Pan Koksik

Rok "wynalezienia" podają 2012, nie mylisz czasem środków? ;)

Diploid

Tak, podają też rok 2005 jako rok pojawienia się nowego designer steroid.
Znalazłem jednak w niemieckiej książce o uzależnieniach listę różnych SAA poza kontrolą i był tam hexadrone razem z chloromethylandrostenediole.
Jako rok zsyntetyzowania obu cząsteczek był podany 1969.
I bądź tu mądry. :)

Ja myślę, że po prostu wracają stare substancje, których karty ktoś, gdzieś odnajduje i pojawiają się jako "prohormony".
Bo łatwiej coś odtworzyć, niż tworzyć na nowo.
Hexa to taki sam prohormon, jak i epi, zwykły saa, który z jakiegoś powodu nie sprawdził się w boju.
Prawdziwe prohormony to substancje takie jak DHEA czy androstendion, które w zasadzie nie działają per se, tylko przez swoje metabolity.