SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 31
  • Total: 31

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

krzykacz

Cytat: Ziki w Luty 13, 2021, 06:34:34 PM
Sr9009 czemu nie macie w ofercie ?
Ciężko z surowcem ?
Brałem sr9009 i jak dla mnie mało wartościowe do tego uciążliwe przyjmowanie. Dużo pimp na fejsbuku zrobił

AndrzejR

Witam Panowie
Chcialbym zapytac o dwa srodki hdrol i SV
Czy oby dwa maja grupę metylowa?
Czy któryś z nich jest toksyczny?
Chciałem zrobic 16tyg recomp moze 10tyg masy i 6tyg redukcji takiej mocnej zdecydowany jestem na SV czy to dobry wybór?

Pan Koksik

Hej,

orale w większości są metylowane, inaczej przechodziłyby przez wątrobę w pierwszym obiegu. Nic z tego byś nie wyciągnął.
Bierzesz orale licz się z toksycznością. Zawsze. Wciśnij sobie taką zasadę do głowy i zawsze się jej trzymaj. :)
Jak nie obciążą wątroby to jelita, żołądek etc.

Na jednym i drugim spokojnie zrobisz, NAC wystarczy.

AndrzejR

Dobra rozumiem w takim razie SV na ok 16tyg z nac jest w miare bezpieczne? Czy lepiej max 12?

nosfek1983

Dla jednego bezpiecznie, dla drugiego nie. Robisz badania wątroby po 10 tygodniach i już masz w miarę jasną sytuację, czy możesz dalej ciągnąć cykl, czy lepiej odstawiać.

jakubbb

Mógłby mi ktoś powiedzieć czy proch GW może być kwaśny?

Pan Koksik

Każdy może być inny, związki wykonuje się różnymi metodami, więc jest kilka opcji smaku, zapachu zapewne.

gvs111

Miałem kiedys ostaryne proch tez kwasną , całkiem inny smak niz wczesniej, działanie było wzorcowe.

michal34343

Panowie spotkał się ktoś z czymś takim jak czerwony nos po testosteronie lub innych sterydach?
Mam z tym problem i nie wiem jak temu przeciwdziałać

Pan Koksik

Tak, i nie tylko po nich, ale są przypadki indukowane sterydami. W niektórych przypadkach jest to po prostu problem z kapilarami i zwiększonym ciśnieniem - sprawdzić czy np. witamina C, diosmina, gotu kola coś zdziałają. Znam przypadki, gdzie był to początkowy etap guzowatości nosa (Rhinophyma) do której przyczyniły się środki. Częściej pojawia się u alkoholików aka ''kierowników'', ale.. Udaj się do kosmetyczki, laser powinien trochę pomóc.

michal34343

No właśnie wydaje mi się że to już guzowatosc nosa niestety

Pan Koksik

I tak próbuj lasera, jak to początek - pomoże.

Czeperson

Dorzucał ktoś może mix Rad + epi do testa? I czy w ogóle ma to sens? :)

Pan Koksik

Rad do łączenia z Epi się nie nadaje. Dwa różne kierunki - mokry vs suchy. 

Rad solo albo mikrodawka to zniesienia skutków ubocznych androgenów tak, ogólnie jeden ze środków, które polecam rzadko.

Spróbuj sobie Hexadron'u - imho dużo lepsze niż Epi. Dorzuć małą dawkę Hdrolu/tury/Oxy.

Czeperson

Cytat: Tom w Maj 03, 2021, 02:06:47 PM
A czy dzik sra w lesie? :-)
Spróbuj najpierw testa z jednym z powyższych, po co od razu dwa. Śpieszysz się gdzieś?

Zapytałem czy ktoś brał, więc z tym tekstem o dziku coś nie bardzo Ci wyszło. (:
A skąd wiesz, że już nie próbowałem dorzucić któregoś do testa? Jak masz mi w taki sposób odpowiadać, to nie odpowiadaj wcale.

Panie Koksik, dzięki. Poczytam trochę o Hexie i obadam temat, bo nie interesowałem się tym nigdy. :) Chociaż przyznam, że mam resztę epi i dostałem kiedyś paczkę radu, dlatego też myślałem jak to wykorzystać.