SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dietka

KONSULTACJE Z ZAKRESU DIETETYKI, PROFILAKTYKI ŻYWIENIA ORAZ ANALIZY BADAŃ
<nie odpisuje na PM, proszę o kontakt mailowy>

Dietka.SA@gmail.com

Ziki

Dlatego chce teraz zamrozić nasienie
Dzięki za art przeczytam na spokojnie w wolnej chwili

Ziki

Cytat: kenioosd w Czerwiec 11, 2021, 11:07:09 PM
Było coś na pubmedzie. I wrzucali to na body factory. Nie mam linku ale na pewno było że można minimalnymi dawkami przywrócić homeostazę hormonalną. Nie wiem ile tam było w mg ale były to mikro dawki.

Spoko mi lekarz prowadzący powiedział ze jakbym nie wytrzymywał już psychicznie to max 25-50mg mogę wbić ale jak dałem hmg x3 w tyg i ovitrele x2 w tyg to jest dużo lepiej
Provi tez zwiększyłem do 100mg ale to żeby poprawić plemniki które już się pojawiły

porq

Cytat: Pan Koksik w Maj 03, 2021, 03:42:47 PM
Rad do łączenia z Epi się nie nadaje. Dwa różne kierunki - mokry vs suchy. 

Rad solo albo mikrodawka to zniesienia skutków ubocznych androgenów tak, ogólnie jeden ze środków, które polecam rzadko.

Spróbuj sobie Hexadron'u - imho dużo lepsze niż Epi. Dorzuć małą dawkę Hdrolu/tury/Oxy.

Siemka,

jakieś większe opinie o Hexadronie Panowie?
Ktoś brał? Jakieś odczucia?

SilverSky

Ile GW trzeba wrzucić pod wydolność/wytrzymałość?

porq

Czy ktoś coś słyszał na temat tłuszczakow po GW?
W sumie ostatnio mi wyrósł jeden a zacząłem przegląda reddita i tam dużo osób o tym mówiło.

Tom

porq

Dzięki, dawno tam nie zaglądałem.

Btw jakie opinie o sr9009? Kiedyś coś z tym było nie tak.

Ziki

Brałem z dwóch źródeł i żadne działanie ,już GW dużo lepsze

porq

Po GW to moja objetosc biegowa się zwiększyła dwa razy to mam pewność, że działa. W ten SR z opisu to środek "cód". Nie wiadomo czy cud czy gówno.

lasican1

Cytat: Tom w Lipiec 21, 2021, 03:21:33 PM
https://www.sfd.pl/Dyskusje_o_%C5%BCarciu_%2Ctreningu_i_innych_czynnikach_prze%C5%82amujacych_stagnacje_.-t1185334-s3756.html

Przewiń troszkę. Chłopaki też się skarżą.
Podobno im bardziej rozjechane lipidy, tym bardziej syfi.

Ja bym bardziej powiedział, że jest to zależne od predyspozycji genetycznych.
Lipidy mam idealne - a zawsze po GW mnie syfi :-) Więc można wróżyć z fusów dlaczego jedni mają a inni nie mają.

gvs111

A ja zawsze miałem lipidy do dupy, GW je ładnie poprawia to fakt, ale nigdy mnie nie syfiło. A kumpla z lipidami wzorowymi i w miare  ogarniętą michą już tak

artley

Tylko niektórzy tez to biorą wlqsnie w celu poprawy lipidów nie tylko wydolności itp logicznie myśląc , ciężko brać coś na poprawę czegoś co jest dobre.

porq

Ale z tymi syfami to i tak ciekawa sprawa. Za 1 razem mialem takie chamy, że do dzisiaj mam blizny a to bylo ze 3-4 lata temu.
A teraz już przykładowo nie mam tak. Więc jakiś mechanizm tam musi być. Przeszukalem mase forów, redditów etc i nie znalazłem jakieś szczególnej zależności.