SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 39
  • Total: 40

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tumi

ciekawy art Patryk-to kiedy bedzie dostepny na SA?  ;) biore w ciemno na testy..

aDw

Panowie badal ktos IGF-1 po tym gh ? chce go uzyc do przygotowawnia do zawodow i zalezy mi na jakosci a niestety badanie na poziom gh to zaden wyznacznik dzis , widzialem juz duzo hormonow ktore wywalaly gh na 20 a igf lezal niestety . Pozdrawiam

Pan Koksik

To albo sie wbija hgh i dziala, jak gh  albo po prostu Twoi znajomi lecieli na somatotremie.

Sporo osob leci na gh od Wen i to znanych w Polsce, a nawet dalej :P nikt by sie nie spodziewal tego nawet  8) a jesli tacy wracaja to znaczy, ze jest ok.

aDw

No i klasa , jestem pozytywnie nastawiony  :D

bociszed

lece 3tydzien 10mg ed lgd na masie i srednio jestem z efektow zadowolony fakt ze troche wypalony zaczalem te mase ale nie o tym
myslalem zeby przejsc z lgd na rad
i tu pytanie jak to zrobic? zazebiac czy zmienic z dnia na dzien? zostawic to lgd na tapering po radzie? chcialem leciec 30mg radu e2d. co myslicie?

Pan Koksik

po LGD cudów nie ma, to lekki środek, poza tym 10mg to malutko, a jak robiłeś wcześniej mocniejsze cykle to już w ogóle kreatyna  8)

Dorzuć po prostu RAD do LGD i zobaczysz, jak ładnie będzie działało razem :)

tumi

ja wlasnie koncze cyklna Lgd+osta+gw,Lgd-8mg,osta 30,Gw-2 capsy,waga poszla 2kg ale co  najwazniejsze ludzie twierdza,ze zrobilem sie nieco wiekszy,pelniejszy-rekompozycja?napewno nastepny cykl bedzie Lgd+rad+GW

sport_hamburg

Cytat: Pan Koksik w Kwiecień 07, 2016, 06:21:56 PM
Kończy 2 miesiąc z tego, co pisał.

Badanie IGF to prawie opakowanie MK, a jak czuje działanie 'książkowe' i to na czym zależy, to po co? ;)

Przypominają mi się czasy jak to o gh tak mówili. A potem wychodziło ze fiolka gh nie widziała a działanie książkowe. Ludzie nawet zmniejszali dawki bo ręce tak puchly ze hantla nie szło trzymać. Inne objawy tez przypominające gh. Chińczyk mają talent żeby wrzucić coś  co imituje działanie środka docelowego.

Pan Koksik

No tak, ale znajdz taki zwiazek, ktory powoduje glod, czasem hipoglikemie, podnosi hgh i/lub igf, wspiera regeneracje i przyspiesza wzrost wlosow, paznokci itp.

Poza tym co innego moze miec w srodku ampka z hgh, kiedy pokazuje podniesiony igf i hgh w badaniu? Somatotrem nie podnosi igf z tego, co mi wiadomo ;)

joseph28

Ibutamoren to bardzo ciekawy srodek ale porownac go do syntetyka to jak przesiasc sie z fiata do ferrari.To co zauwazylem na MK to mega regeneracja.poprostu MEGA.zaden srodek procz aptecznego hgh nie dawal mi takiej regeneracji jaka daje mi ibutamoren,wlosy ,paznokcje nie zauwazylem by rosly szybciej,pompa bardzo fajna,igf podniesiony sporo poza gorna granice na Mk.ale mimo wszystko to calkiem inne dzialanie niz hgh,na hgh wstawjesz rano nabity jak dzialo,samopoczucie super,czujesz sie jak byms sie dopiero urodzil,witalnosc,skora elastyczna i jedrna,na Mk tego nie ma,

Dr. Wen Mei

joseph28  to sprbuj naszego HGH i daje sobie coś obciść jeśli apteczne HGH jest lepsze od naszego ,zawsze jest 12-16ui na vial,

sport_hamburg

Joseph możesz wkleić wyniki tego igf?

Koksik no to właśnie pisałem odnośnie badań. Pisałeś po co badac skoro działanie książkowe.to mowie kiedys gh tez nie badali bo działanie książkowe. A nie ze działanie książkowe i wyniki podwyzszone  a co innego w środku.

szczuply83

bardzo dobry pomysl,nie trzeba bedzie czekac tak dlugo na wysylke:)

joseph28

IGF-90-220,ja mialem po 15 tyg na ibutamorenie 30mg ed wynik 363

Maras

A możesz skan/zdjęcie oryginału badania?