SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pitero

rua

W trzecim Tyg.zwiększyłem dawke SR. na trzy tab przy wadze 90kg, oprócz  zwiekszonej i to bardzo wytrzymałości ,wydolności, czuje spalanie- powolne- fatu , ale i również wzrost siły -nieduży.Moim zdaniem przy takiej wadze powinienem brać tego 4 caps.Byłoby dobre uderzenie

bziummuzib

co tu dorzucić do propa na redukcję pod sw ?
lecę gw i osta - bóle głowy, senność, no i przez bezsenność się nie wysypiam = słabsza regeneracja

Pan Koksik

Cytat: bziummuzib w Kwiecień 14, 2016, 12:10:53 PM
lecę gw i osta - bóle głowy, senność, no i przez bezsenność się nie wysypiam = słabsza regeneracja

Wino np

Pan Koksik

rua

bziummuzib

Cytat: Pan Koksik w Kwiecień 14, 2016, 12:13:16 PM
Cytat: bziummuzib w Kwiecień 14, 2016, 12:10:53 PM

Wino np
a co ze stawami? ;)

Pan Koksik

Master chciałeś wrzucać, a o wino się boisz? ;) Osta leci, nie powinno być problemu.

zapomnijx4

jesli bedziesz pilnowac estro to zadne stawy cie nie beda bolec.

victim

rad i mk razem to dobre połączenie do recompu?
i nie tyra stawów/ścięgien?

Patryk

jakieś opinie o SR? ja kompletnie tego nie czuję, a leci 3 caps ed, nie trenuję wytrzymałościowo, więc co do tej kwestii nie mam odniesienia

dajcie znać jak u Was
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

MarinerCf

Z tym wprowadzeniem na stałe tych pepów i innych cudów świata :D
to pomysł pierwszej maści.  :)

rua

SR pod wytrzymałość jak najbardziej .Przez dwa tyg nic nie czułem, ale teraz dokupiłem, wydolność znaczny skok.Robię coś czuje , że już nie mogę nagle redukcja i wczucam wyższy bieg.Siła po tym hmm delikatnie  , ale ubicie lepsze i fat nie idzie.Polecam to pod interwaly,kettlebels ,obwody.Zamierzam połączyć SR z H-DROL w celu uzyskania siły.Czuje jednak przymulenie.Sr leci solo.

Pan Koksik

Leci do mnie nowa partia, może się pokuszę o swój wynik IGF, jak tak się dopominacie  8)

z MK, jak z HGH, podobnie się - po jakims czasie sie stabilizuje, ale rzeczywiscie u niektorych retencja wody jest duuuża. U mnie w pewnym momencie, aż ręce drętwiały w nocy :P

Potem po kilku dniach już luz, jak masz dojście to wrzuć malusią dawke spiro.

Pan Koksik

Nie ma sensu exe ładować, jedynie się będziesz źle czuł.

Estro do retencji na GHS/ HGH kompletnie nic nie ma i nie da.