SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 34
  • Total: 34

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

karashishi

Leci 250 cypiio e5d.
Moze 40 wystarczy przy takim mixie...

Pan Koksik

Może być mało, ale hmm.. sam to ocenisz :) Spora przepaść między 40->50->60, więcej ewentualnie jako solo, nie w stackach.

Degustator

Pan Koksik

Tak, da rade. Choc w sumie to kwestia osobnicza. U kolegi leciało teraz 20mg GW do Mastera, trenu, winka, testo i oxy i cholesterol fakt, ze HDL niski, bo 25, ale ogólny niecałe 190. Także wynik jak na takie lipido trzaskacze super.

tumi

Cytat: wild_head w Maj 06, 2016, 05:54:53 PM
Zastanawiam się nad supervarem- nie znalazłem opisu na forum a w sieci różnie piszą. Czy mógłby opisać działanie, efekty i efekty uboczne SV solo? jaki odblok  po i czy to prawda że wytrzymałość i siła na plus? Dzięki za odpowiedź

ja za tydzien za namowa PK  8) wchodze na Rad140+SV  :o pozyjemy-zobaczymy czy mi banie zryje  :P

joseph28

Jk nie wrzucisz do tego staku testo to ci nie tylko banie zryje....

tumi

Cytat: joseph28 w Maj 07, 2016, 04:04:12 PM

UUU  :o to mnie troche zmartwiles kolego-lucie pupy nie wchodzi w rachube

Laminator

Cytat: joseph28 w Maj 07, 2016, 04:04:12 PM
Co do RAD'u nie mam.pojecia,ale u mnie sporo osób leciało OXE solo i nic się nie dzialo..

tumi

no wlasnie planowalem rad+lgd ale chlopaki nie maja na skladzie Lgd a o Sv slyszalem rowniez dobre opinie

Patryk

Po LGD&RAD po miesiącu Cię bloknie i będzie dupa, chyba że wbijesz HCG
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

tumi

no to juz zlupialem,jestem po oscie-lgd-gw i bylem zadowolony,chcialem cos innego-to co  sam rad140 czy sam SV-cos innego?

Laminator

Ktoś ma porównanie bloku po LGD i Rad?

Pan Koksik

A ma ktos wyniki badan po RAD?  Bo ja nie widzialem zeby blokowal. Obniza mocno testo, ale LH w wielu przypadkach bylo w normie... Co do Sv cykl 10 tyg blokuje na pewno.

Laminator

Przewinąłem kilka stron.RAD lubi węgle?Czyli na high facie nie ma sensu wrzucać?
Z SARM'ami widzę zdania mocno podzielone.RAD w teorii ma podobnie działać do teścia,a u Bena ludzie niezadowoleni.Jeden ananasek wrzucił badania to blok,wiadomo, ale lipidogram ostro zryty,efekty ponoć lipa.
Z Osty i LGD 50/50.Albo ktoś bardzo zadowolony albo wcale.
Może użytkownicy,którzy brali Sarm'y stąd się wypowiedzą nt.efektów? W te Brawn'y i inne rzeczy nie wierze...
Tutaj mam chociaż na badaniach od kilku osób po ziółkach z SA czarno na białym ,że w kapsach jest to co ma być..

Patryk

Koksik bo ja zapomniał, że strasznie zwracasz uwagę, że blok to zablokowanie HPTA  8)

Chodziło mi o spadek androgenów na stacku LGD i RAD solo. To są czyste anaboliki, szczególnie RAD i po miesiącu ewidentnie to się odczuwa

Na ostarynie mogłeś się dobrze czuć, bo z tego co pamiętam ma ratio 90:30 to teraz sobie porównaj RAD 90:1 choć w moich obliczeniach wychodzi trochę inaczej, ale podobnie, w każdym razie ostaryna jest w przybliżeniu 30 razy bardziej androgenna od RAD. Dlatego jeśli ktoś leci sarmy solo to poleca się ostarynę jako podkład.

Co prawda ratio się ustala działanie na mięśnie w stosunku do prostaty, aczkolwiek jeśli chodzi o sarmy to w praktyce wychodzi na to, że androgenność w innych tkankach jest podobna

Dajcie spokój z tymi RAD brawn i innych, to są jakieś jajca

RAD nie ryje lipidów, obniża cały lipidogram, choć HDL spada trochę bardziej niż LDL
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"