SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 14
  • Total: 15
  • tector

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

Cytat: kuguar w Maj 10, 2016, 12:51:26 AM
CytatLoperamid jest inhibitorem kortyzolu i ACTH
może żaden ze mnie znawca, ale wychodzi na to że najlepiej lek brać wieczorem lub w nocy, by rano przed wstaniem kortyzol i ACTH były stosunkowo nisko ? zablokowane ?

Spróbuj zbić kortyzol do 'zera', a potem spróbuj wstawać z rana i powiedz nam o tym, jak ciężko było  8) Poczytaj sobie troszkę o roli kortyzolu, rozjasnisz sobie temat i nie bedziesz zadawał takich pytan :)

Cytat: tumi w Maj 10, 2016, 09:03:10 AM
Pany,jest jakis sens wrzucac SV na ketozie redukcyjnej,badz niskotluszczowce?wiadomo na redukcji troche sila spada mimo wszystko i teraz czy np SV da rade czy strata towaru jednak?pzdr..
Ps co byscie ewentualnie prozdrowotnego wrzucili do SV-jakies wieksze zapotrzebowanie na mineraly,witaminy itp?ponoc po cyklu warto mono wrzucic...

Tumi, SV działa na kreatyne, dlatego w trakcie cyklu super jest dodać 10g kretki dziennie - duża różnica. Nasilenie przemian metabolicznych (anabolicznych) bedzie powodowało jednak wieksze tempo zużycia makro i mikro elementów, także... na pewno :) 

Uwazaj z niedostatkiem tluszczy, trzymaj chociaz 1g kgm, zeby stawy nie bolały i bedzie ok. Nie ma znaczenia, jaki typ diety stosujesz - kazda ma zalety i wady.

niekap

Takie pytanie na szybko - zacząłem brać sal na początek od małej dawki  5mg 2 razy dziennie (waszą kapsułkę dzielę na pół) stopniowo będę chciał zwiększyć dawkę dzienną. Wiem że działa ale już przy takiej dawce telepie mną niemiłosiernie  :o że nie jestem w stanie czasami normalnie pracować przy kompie bo ręce i cały latam. Czy z czasem to przejdzie czy można jakoś wpłynąć/zmniejszyć ten skutek uboczny? Czy lepiej zaprzestać jak już mną mota przy takiej małej dawce?

kuguar

Pan Koksik nie gniewaj się jezeli napisalem coś głupiego. Absolutnie nie doradzam. Nie mam wiedzy. Ale cieszę się że są tacy ludzie jak Ty. Zawsze w fachowy sposób pomogą  :)

Patryk

rzeczywiście palnąłem gafę z tym ratio ostaryny, aczkolwiek wychodzi na to, że w dawcę w której odpowiada 100% anaboliczności Testosteronu jednocześnie wykazuje 30% androgenności. I jest o wiele bardziej androgenna od LGD i RAD.

Jeśli ktoś wie na jakiej podstawie ktoś wyliczył ratio dla RAD-140 to bardzo proszę żeby się podzielił wiedzą, bo mi wychodzi co innego.
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

Pan Koksik

Też chętnie bym się dowiedział, bo jesli tak jest to RAD, obok LGD i Ostaryny, będzie świetnym środkiem dla kobiet. Daje duże przyrosty siły, ubicie. Do sportów sylwetkowych małe dawki typu 5mg mogły by robić niezły zamęt formy :)

Ostaryna i LGD spisują się świetnie, ładnie poprawiają siłę i ubijają sylwetkę :)

Patryk

RAD dla kobiet to chyba całkowicie nowa era "wspomagania", aczkolwiek szkoda, że nie ma nowych badań na ten temat, skutki uboczne pozostają niewiadome, a badania wychodzą świetnie - wątroba, lipidy, krew po RAD w porównaniu do Ostaryny i SAA to całkowita przepaść, inny świat
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

Laminator

Cytat: Patryk w Maj 10, 2016, 12:49:14 PM
RAD dla kobiet to chyba całkowicie nowa era "wspomagania", aczkolwiek szkoda, że nie ma nowych badań na ten temat, skutki uboczne pozostają niewiadome, a badania wychodzą świetnie - wątroba, lipidy, krew po RAD w porównaniu do Ostaryny i SAA to całkowita przepaść, inny świat

Możesz rozwinąć?

Pan Koksik

Zizl

Cytat: Pan Koksik w Maj 09, 2016, 10:53:55 PM
Zainwestuj w Stoperan - 2 tabs dziennie z rana i uwierz mi - roznica gwarantowana w samej suchosci brzucha nawet, juz po 1 dniu.

Kupiony Laremid 3 opakowania - skład ten sam co Stoperan a wychodził korzystniej. Jutro rano zbadam kortyzol i po 2 tygodniach zobaczymy jak wyniki na loperamidzie.

Pan Koksik

Muszę Cię zasmucić, ale laremid działa dużo słabiej niż stoperan.. a teraz są op. stoperanu po 18 czy 16 tabs i paczka na ponad tydzień to 12 zł. :P

Nie wiem, czemu tak jest, ale to już przerabiałem. 3x laremid =1-2x stoperan

Zizl

Cytat: Pan Koksik w Maj 10, 2016, 09:21:25 PM
Muszę Cię zasmucić, ale laremid działa dużo słabiej niż stoperan.. a teraz są op. stoperanu po 18 czy 16 tabs i paczka na ponad tydzień to 12 zł. :P

Nie wiem, czemu tak jest, ale to już przerabiałem. 3x laremid =1-2x stoperan

Kuźwa, nie gadam z Wami :P

No nic, nie zbiednieje przez te 15zł :D Dam większą dawkę Laremidu (3-4kaps) i przejdę na Stoperan.

Degustator

Czy DHT przedtreningowo, nie będzie się "gryzło" w cyklu SV+Furuza?

Pan Koksik

DHT + 2 pochodne. Furuza z tych jest mocną pochodną DHT, SV lajtową, a DHT.. no to już DHT, ale raczej takie cykle robią ludzie i problemu nie maja. Często leci winko, master, oxa w jednym cyklu i mają się dobrze ludzie ;)

Pewnie kwestia osobnicza, jak z każdym innym cyklem :)

mrz

Jakieś opinie o RAD140 z praktyki? Jak wypada w porównaniu do LGD?

Ah, i jesli ktos mogly krotko porownac działanie H-Drol do Supervaru : )

Degustator

Cytat: mrz w Maj 12, 2016, 06:56:58 PM
Jakieś opinie o RAD140 z praktyki? Jak wypada w porównaniu do LGD?

Ah, i jesli ktos mogly krotko porownac działanie H-Drol do Supervaru : )
RAD 140 sporo mocniejszy od LGD , nawet kilkukrotnie. Jeśli zależy Ci na masie bierz Rad,poza tym duży progres siłowy i super regeneracja.
H-Drol dla mnie szybciej się rozkręca,  oba środki dają suchą masę, ale na wiele pod tym względem nie licz.