SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 38
  • Total: 38

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

Wynik podrzucony przez jednego z userów po HGH od Wen Mei.

10 ui podane podskórnie, badanie po 3h10min od podania.

Okres brania już nie mały, ale co partię robi badania i podsyła.

zapomnijx4

P4TRYK

Pięknie, niedługo testujemy.

Ale 10 ui to sporo przywalil %-)

Pan Koksik

Po prostu na próbe, czy w ampie jest deklarowana zawartośc. To najlepszy sposób.

mulaomar

dht w dawce 40mg wziete 1h przed treningiem,praktycznie zero odczuc,kolega miał to samo :(

Pan Koksik

Uuu... może za mało na Was jeszcze. Pamiętam, jak 30 mg robiło już ok. Tak w ogóle ten środek to niby oralny masteron, przy 100 mg powinno ciąć ładnie, ale z moimi stawami mastera nie spróbuję i Wam nie powiem hehe  8)

zapomnijx4

przy tym gw mozliwe bole glowy lub ogolne zle samopoczucie przy malej ilosci ww, bo akurat dzis mi wypadl dnt i 60ww, przy czym poce sie jak przy ipce i glowa nieco boli.

Yurek3

Cytat: mulaomar w Maj 13, 2016, 05:22:29 PM
dht w dawce 40mg wziete 1h przed treningiem,praktycznie zero odczuc,kolega miał to samo :(

nalezy brać na czczo lub pusty żołądek bo bialko i tłuszcze blokują wchłanianie ,biorę 20mg rano sobota ,niedziela na mocne treningi i jazdy na ustawkach i ze złości gryzę kirtownicę ,złość i siła sporo w górę i tętno rośnie on ok. 10 punktów nie biore DHT w cyklach bo chyaba by organizm mocno rozregulowało adrenalina co dziennie na max to nie jest zdrowe.

grafi_

to jaki rzeczywiście jest okres półtrwania dht, skoro zażyty rano będzie trzymać na treningu po południu, ewentualnie na drugi dzień ??

Dr. Wen Mei

dil

a proviron przewidujecie w ofercie?

Pan Koksik

Tak, ale to wcale nie tanie cacko... :/  Surowiec cenowo prawie, jak Supervar.

Fallriv

Panowie, miałem przerwę zdrowotną od siłki, od czerwca chce wrócić już konkretnie na masę. Została mi ostaryna i zamierzam brać po 2 tabsy dziennie (wyjdzie 15mg), ale dorzuciłbym coś jeszcze. Co lepiej? RAD czy LGD?

Brałem już LGD od Brawn i byłem zadowolony nawet, spory progres siłowy :) Przetestowałbym teraz od Was SARM, ale nie wiem który :P

Dozer

Osta i Rad wg mnie dobre połączenie.
Jak dla mnie RAD140 chyba jeden z nielicznych środków co mogę powiedzieć że namacalnie działają,
choć by przez mega nabicie.

Ogólnie przydał by się pod to choć by mała dawka testa.

Fallriv

Igły narazie bym jednak sobie darował, ale dodam może zestaw booster testo do tego.

Narazie wszystko minimalne dawki, zobacze potem coś więcej ;) Odblok jakiś potrzebny po RAD+Osta? Bo po LGD w sumie nie musiałem.