SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 39
  • Total: 40
  • bjalyy

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Odolan

Jasne, bardzo ładnie Ci śmiga WI.
Przyjmij na start 1UI na ok 20-30g ww, zaopatrz się w jakieś cukry proste krówki, zelki, carbo, zwykły napój z cukrem i obserwuj,.co się dzieje.

matb1

GW ma sens na terapii SSRI. Czy osłabi działanie leków? Miał ktoś do czynienia z takim połączeniem? Chodzi o esci.

HD na start 50mg czy za mało?  Myślałem żeby zwiększać koło 5, 6 tygodnia.

Pan Koksik

Cytat: Pan Koksik w Sierpień 11, 2020, 05:07:37 PM
Przyjmuje się, że SR9009 i GW wpływają na działanie SSRI z racji indukowania rodziny  enzymów wątrobowych cyp3a (cytochrome p450 3A), odpowiedzialnych za metabolizm leków.

I bardziej SR i GW mogą przyspieszyć wydalanie SSRI, niż odwrotnie.  :)

Mało, 75mg -100- 125 finalnie na ostatni szlif. Chyba, że ważysz 65kg to 50 ruszy :)

matb1

Rozumiem. Widziałem właśnie ten post. Liczyłem że ktoś może coś więcej powiedzieć o tym połączeniu.

artley

Cytat: artley w Listopad 15, 2020, 07:09:23 PM
Ktoś ostatnio na gw, ostaryna z SA?
Miłego.
Ostaryna działa.
Tak z ciekawości, jak długo można ją przyjmować?

odyn_56

zależy jakie dawki i sprawa indywidulna , niektórych bloknie innych nie. Ja śmigałem 10 mg 3miech na stawy i luzik.

ramirez

Cjc125 pytanie
istnieją tylko 2 wersję krótka i długa z dac ? Czy jest może jakaś krótka stabilniejsza?
Gdzie najtaniej można kupić pepki?
Zamierzam przetestować cjc z ipamorelin i bpc157

gvs111

jest tylko cjc z dac i w/d. Bez dac konieczność  iniekcji 3x dziennie, lepsza  dla zdrowia

działdo

Witam. Łączył ktoś hexadrone z enanem?

Fallriv

Jest sens zarzucić MK677 do spalania tłuszczu bez treningu siłowego? Kiedyś brałem na masie i ogólnie dobrze wspominam ten środek.

Zasiedziałem się przez te lockdowny i troche brzucha przybyło, planuje na dietkę przejść, ale zastanawiam się nad czymś dodatkowo do michy :P Chyba, że styknie ziołowy zestaw Burn np?

Jakoś bardzo mnie nie ulało, ale z 16% BF pewnie jest  ;D Póki co siłownia odpada u mnie, więc jedynie modyfikacja diety + jakieś spacerki wchodzą w grę.

Odolan

Nie, dzbany co prawda polecają bo większości się wydaje gh, igf to musi dobrze spalać, ale to nie działa jak analog gh, Mk poprzez wpływ na greline może niejako robić pod górkę,  jeśli celem jest spalanie smalcu i nie chodzi o apetyt. Wrzuć sobie fraga jak chcesz, pomoc może GW, choć to nie spalacz, nawet sarmy będą tutaj lepsze działając ochronnie na mięso, możesz zejść niżej z kaloriami itd. Mk to chybiony pomysł, bo tylko utrudni, a wielkich benefitow na niskiej podaży cal nie uświadczysz, niska insulina nie będzie promować produkcji igf, za to wpływ na greline więc działanie ochronne na tkankę tłuszczową będzie taki sam.

kenioosd

Mam brak możliwości napisania do szakala. W sumie nie wiem czemu Xd Chciałem coś zamówić, gdzie mozna?

sportacademy

Ziki

Sr9009 czemu nie macie w ofercie ?
Ciężko z surowcem ?

Pan Koksik

Było. Nie sprzedawało się. Dużo mniej warty środek, niż np GW