SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 34
  • Total: 35

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rua

Pan Koksik

bziummuzib

pozwólcie, że zapytam forumowiczów, bo nie ma supervar.
aktualnie wycinam się przy treningach BJJ,
H-drol kogoś pompował ? Badź mix sv+h-drol ?

morda44

Podjadam T3 od tygodnia, leci dawka stała 0,5ml-działa jak powinno.

Dragan

Kiedy można sie spodziewać ostaryny ? Na niej mi najbardziej zależy, wiadomo może orientacyjnie chociaż jaka cena będzie za nią ?

Pan Koksik

Wszystkie sarmy powinny pojawić się do końca miesiąca. Przypuszczalna cena wiadoma, ale podajemy dopiero jak będą na miejscu, bo dochodzą często dodatkowe  koszta takie jak cło i vat po prostu i nie ma co snuć, bo później jest nam zarzucane, ze mówiliśmy inaczej.

Marioslaw

morda44, jak dozujesz 0,5?

Bo z tej buteleczki 1 kropelka to ile bedzie 0,1 ml?
Na necie tez te info daja takie. Jedni 20 kropel to 1ml inni 10. WTF?! :D

Wiem, ze glupie pytanie, ale jak mam watpliwosci to PYTAM!

Pan Koksik

Kup po prostu strzykawke insulinowa albo zwykla 1 lub 2 ml i smialo sobie odmierzysz, a nie na krople kombinujesz :D mocniej scisniesz i bedzie wiekszs kropla, pozniej mniejsza ;) bez sensu, a tak masz wszystko dokladnie :)

Marioslaw

I to jest konkretna odpowiedz, bede wiedzial na przyszlosc juz teraz. Dziekuje Ci bardzo serdecznie ;)

Shikaka

Gandalf

kiedy kolejne zamówienia? ja bym chciał przetestować Wasze MK-677 :) swoje mam do gdzieś około 20 lutego. Chyba, że ktoś wycofa się z aktualnego zamówienia to piszcie :)

morda44

Cytat: Pan Koksik w Styczeń 21, 2016, 09:33:19 PM
Kup po prostu strzykawke insulinowa albo zwykla 1 lub 2 ml i smialo sobie odmierzysz, a nie na krople kombinujesz :D mocniej scisniesz i bedzie wiekszs kropla, pozniej mniejsza ;) bez sensu, a tak masz wszystko dokladnie :)
O to, to. Insulinówka, odmierzam 0,5ml na niej i ładuję do pyska rano

adramel

Cytat: Pan Koksik w Styczeń 21, 2016, 06:52:12 PM
Wszystkie sarmy powinny pojawić się do końca miesiąca. Przypuszczalna cena wiadoma, ale podajemy dopiero jak będą na miejscu, bo dochodzą często dodatkowe  koszta takie jak cło i vat po prostu i nie ma co snuć, bo później jest nam zarzucane, ze mówiliśmy inaczej.
Coś tam już ten-teges? Mk?

Pan Koksik

Raczej będzie opóźnienie, poczty w stanach i firmy kurierskie w większości stanów nie działają, wszystko do PL idzie przez Nowy Jork, a tam jest masakra :/

AdamG