SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 30
  • Total: 30

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

P4TRYK

Cytat: Pan Koksik w Marzec 09, 2016, 09:26:56 PM
Dokładnie, nie ładnie wyrwać z kontekstu.

P4TRYK stosował MK-677 i to jest wynik. W ogóle chyba mało komu udało się złapać wynik na tym.

Ważną kwestią jest, że do wydzielania Ghreliny i przed badaniem HGH po spożyciu MK nie można jeść posiłków. Ghrelina uwolni się tylko wtedy, gdy jest pusty żołądek. Działanie sekretagogów hormonu wzrostu ściśle opiera się o somatoliberynę i somatostatynę. Wyrzut GH nastąpi w momencie pustego żołądka, czyli ok 2h po posiłku, lub ok 1h po podaniu środka ;) Czy się mylę?

Dokładnie, stosowałem Mk-677. Badanie było na pusty żołądek. Cięzko będzie mi zbadać krew np co 30 min na poziom hormonu. Zobacze jakie są ceny IGF - co do mk-677 - czułem na początku przez tydzień-dwa mega ssanie, więc coś jest na rzeczy.

Jeszcze zapytam o T-3 - trzymam w temp. pokojowej, może gdzieś w lodówce powinno być?

Gandalf

Igf-1 robisz raz bo jest stały a gdybys chciał HGH to musisz trafić w pik bo ten faluje w ciagu dnia. Najlepiej obserwować efekty ;)

sport_hamburg

A to zwykle badanie na igf które jest w cenie gh nie może być? być mnie gh 35zł a igf 40zl

Pan Koksik

Może być. W niektórych labach igf chodzi po 100+ zł, ale P4tryk jest z dużego miasta, więc poradzi sobie lajtowo.

T-3 dobrze jednak, jak stoi w lodówce. Ogólnie substancje płynne/rozrabiane mają dłuższą ważność w zimnym, a teraz sezon grzewczy to i może oddziaływać. To struktury hormonalne, głównie białkowe, czasem peptydowe, a to delikatne :)

P4TRYK

Cytat: Pan Koksik w Marzec 10, 2016, 09:22:02 AM
Może być. W niektórych labach igf chodzi po 100+ zł, ale P4tryk jest z dużego miasta, więc poradzi sobie lajtowo.

T-3 dobrze jednak, jak stoi w lodówce. Ogólnie substancje płynne/rozrabiane mają dłuższą ważność w zimnym, a teraz sezon grzewczy to i może oddziaływać. To struktury hormonalne, głównie białkowe, czasem peptydowe, a to delikatne :)

Ok, wrzucam do lodówki.

Jeżeli cena nie przekroczy 100, to zbadam chętnie IGF. Powiedzcie tylko wytyczne jak podejść do badań, kiedy, godzina itd

takie rzeczy znalazłem

Insulinopodobny czynnik wzrosowy IGF-1
Białko wiążące iGf1 (IgFBP-3)

Pan Koksik

Insulinopodobny czynnik wzrostowy IGF-1.

P4TRYK

Sporo takie badania, ale jeżeli zależy by zbadać to dokładnie, to będę musiał się skusić, bo jednak myślę, że wasze mk działa.

Pan Koksik

jeson

Hej. Jak tam sytuacja z gw i mk, bo dojadam końcówkę i nie wiem czy zdążę od Was czy muszę od kogoś innego kupić.

Pan Koksik

Sarmy nie dojdą w najbliższym czasie, pewnie za ok 2 tyg dopiero się pojawią albo i dalej. Dostaliśmy złe kapsułki, jedna część inna i druga inna.

Teraz będzie 3x spalacz i PH w ciągu tygodnia mam nadzieje.

leny

jakies opinie o lgd? Po jakim czasie odczuwa się działanie?

Zizl

Skoro już jesteśmy przy badaniach to odrobina ode mnie.

Od 4 tyg idzie prop 100mg/e2d i npp 100mg/e2d z Malaya. Na estro i prolkę leci exe i prami od SA.

Exe przez pierwsze 2 tyg. leciało w dawce 12,5mg/e2d (razem ze strzałem) ale widziałem po sobie, że estro w górze więc od 2 tyg exe daję 25mg/e2d (też ze strzałem). Prami zgodnie z zaleceniami Pan Koksik od 12,5mcg do 1mg, zwiększając dawkę o 12,5mcg co 4 dni.

Poniżej wyniki przed: (nie mam jak wrzucić skanu, dla chętnych wyślę na maila):

E2 - 73,3 NORMA 28,0 - 156,0
PRL - 164,9 NORMA 98,0 - 456,0

Poniżej wynik po 4 tyg z sokiem:

E2 - 121,2 NORMA 28,0 - 156,0
PRL - 244,9 NORMA 98,0 - 456,0

Jak widać, w obydwu przypadkach wyniki w górę ale nadal w normie.

Z ciekawości zrobiłem też badania tarczycy bo od 2 tyg idzie T3 od SA - 1tydz 25mcg, 2tydz 50mcg. Niestety, tu dałem dupy bo:

1) nie zbadałem się przed dorzuceniem T3,

2) zbadałem TSH a nie poziom T3 przez co wynik TSH wyszedł 0,028 przy normie 0,27 - 4,2.

Pan Koksik

Cytat: leny w Marzec 12, 2016, 10:23:10 PM
jakies opinie o lgd? Po jakim czasie odczuwa się działanie?

LGD u mnie po ok 7-9 dniach się wkręcało, zresztą wszystkie sarmy podobnie ;) po Rad tylko głowa bolała wcześniej

Cytat: Zizl w Marzec 12, 2016, 10:25:03 PM
Skoro już jesteśmy przy badaniach to odrobina ode mnie.

Niskie TSH świadczy o wysokiej aktywności tarczycy, a tak niskie to znaczy, że coś tam na pewno jest w środku.

Reszta wyników ok. jak na prop i npp :) Możesz dawać exe codziennie w mniejszej dawce, zamiast co drugi dzień w większej (exe działa 8h, jeśli pamięć nie myli) , po jakimś czasie organizm się wyczula na to i potrzeba znacznie mniejsze ilości, niż na początku, odwrotna tolerancja :)

Laminator

Cytat: Pan Koksik w Marzec 11, 2016, 11:56:56 AM
Sarmy nie dojdą w najbliższym czasie, pewnie za ok 2 tyg dopiero się pojawią albo i dalej. Dostaliśmy złe kapsułki, jedna część inna i druga inna.

Teraz będzie 3x spalacz i PH w ciągu tygodnia mam nadzieje.

Podacie składy spalaczy+ceny?I najważniejsze,pod kątem palenia fatu lepszy będzie jeden z nich czy GW?Szczerze powiedziawszy nie wiem czy czekać aż dojdzie czy brać to co będziecie mieli teraz.

Zizl

Cytat: Pan Koksik w Marzec 12, 2016, 10:33:58 PM

Niskie TSH świadczy o wysokiej aktywności tarczycy, a tak niskie to znaczy, że coś tam na pewno jest w środku.

Zgadza się to z tym co znalazłem w sieci, że przy nadmiarze hormonów tarczycy stężenie TSH maleje.

Cytat: Pan Koksik w Marzec 12, 2016, 10:33:58 PM

Reszta wyników ok. jak na prop i npp :) Możesz dawać exe codziennie w mniejszej dawce, zamiast co drugi dzień w większej (exe działa 8h, jeśli pamięć nie myli) , po jakimś czasie organizm się wyczula na to i potrzeba znacznie mniejsze ilości, niż na początku, odwrotna tolerancja :)

Spoko, spróbuję w ten sposób i zobaczymy po paru tygodniach jak wyniki.