SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MatiPK

No to się posypało, mam nadzieje, że prawo uda się jakoś ominąć :D

tumi

zawsze mozna do ziolek dosypac cos extra :)

Janek

ahh Ci ustawodawcy....   Trzymam kciuki ,że wprowadzicie detal z UK.   Fajnie,że ziółka zostają bo bez insulean to nie wiem chyba bym przestał już węgle jeść :D

valek

Pan Koksik

Epi, a co ma być? Epi to aktywny compound.

eltoro

dexter

Ehh... Za niedługo nic nie zostanie :(

2face

Może ktoś wymyśli jakieś obejście prawa . Tak jak to się dzieje z dopami miao nie być a nadal są.

Pan Koksik

Cytat: 2face w Maj 18, 2017, 01:53:42 PM
Może ktoś wymyśli jakieś obejście prawa . Tak jak to się dzieje z dopami miao nie być a nadal są.

To tak jak by obeszli prawo posiadania broni ludzie ;) Po prostu się nie da, bo przepisy mówią jasno.

eltoro

Badania robiłem i będę robił, to oczywiste dla mnie, tylko chodzi mi o to czy będę potrzebował clomid jakby co, to bym przynajmniej nie musiał kombinować później

Janek

Cytat: eltoro w Maj 18, 2017, 04:32:42 PM
Badania robiłem i będę robił, to oczywiste dla mnie, tylko chodzi mi o to czy będę potrzebował clomid jakby co, to bym przynajmniej nie musiał kombinować później

Badania przede wszystkim. Ja po SV miałem bloka ale naszczęście tylko minimalnego. Kwestia organizmu i dawek.  Także  w pogotowiu trzeba mieć.

Mariano8777

Mariano8777

No dla mnie to chore niech sie zajma biedota co chodzi po miescie bez pracy a nie sie czepiaja aby tylko cos pokazac  >:( >:(

r90

MK też zniknie, jest na liście.

2face

Cytat: autor "Janek
Niestety chyba też... 
Aczkolwiek jak na dopy znaleźli obejścia to na sarmy i ph też znajdą  pewno obejścia.
Osobiście ja trzymam kciuki ,że będzie detal z UK od SA. Ja tam będę zamawiał  nawet choćby i wysylka miala kosztować 50zł czy więcej.

Z dopami jest trochę inaczej jest popyt na to to wymyślają różne analogi tyle że każdy nowy analog jest gorszy od substancji początkowej. PH i Sarmy to tak naprawdę leki zamienniki SAA które miały być pozbyte skutków ubocznych . Na większości nawet były przeprowadzane badania a teraz wprowadza np. analog ostaryny ale czy by działała tak samo .? No i ktoś by musiał się poświęcić jako królik doświadczalny  :) Tutaj popyt też jest duży więc miejmy nadzieję że coś się będzie działo w tym temacie