SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 32
  • Total: 32

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maciej

Nie ciagnął bym hepa toksycznego orala tyle czasu, nawet z testem.

nosfek1983

Cytat: tiamos w Czerwiec 04, 2017, 10:56:47 PM
Pany jadę obecnie anaboliczny + mk. Jak się skończy anaboliczny to wrzucam h-drola i teraz pytanko: h-drol poleci ok 8 tyg testa nie mam w planach ale wiem z doświadczenia ze bez testa jest kiepsko. I tak wymyśliłem (bo  na 8 tyg na testa nie ma sensu wchodzic) żeby przybic hcg od 4-5 tyg co 5 dni 1000j. Po cyklu badania i clomid jak test będzie ok. Może tak być?

Lepiej hcg podawać w małych dawkach 250-500 i.u. e3/4d.

tiamos

Ale ogólnie może być taka opcja żeby hcg dać jeżeli testa nie planuje? Dawki to się zobaczy

jarecki88

może być, ujdzie, lepsza taka niż żadna

hope96

Jest sens brać anabolicznego na redukcji?

Pan Koksik

Zostało kilka szt TB500, poskladalem sie do kupy, takze jak by ktos chcial to śmiało.

frodsen

Co jest jeszcze na stanie z PH i Sarmów?

MatiPK

Gw będzie usuwane z oferty? Jak dlugo bezpiecznie wogóle można je ciągnać w dawce 20mg

Szakal

Cytat: MatiPK w Czerwiec 12, 2017, 12:51:18 PM
Gw będzie usuwane z oferty? Jak dlugo bezpiecznie wogóle można je ciągnać w dawce 20mg

Tak, prawdopodobnie nie będzie go w ofercie.

Szakal

Witam

W piątek magazyn nie będzie funkcjonował. Mała inwentaryzacja, także jak ktoś chce, aby paczka wyszła w środę proszę składać zamówienia do środowego poranka.

Zamówienia oraz konsultacja u p. Ziółko i Koksika oczywiście będą funkcjonowały, ale pewnie też z mniejszą częstotliwością ze względu na długi weekend,

Pozdrawiamy

Zespół SA

MatiPK

Cytat: Szakal w Czerwiec 12, 2017, 01:49:30 PM
Cytat: MatiPK w Czerwiec 12, 2017, 12:51:18 PM

Tak, prawdopodobnie nie będzie go w ofercie.
u

Szkoda bo super srodek z sv i testem w tle poszła niezła rekompozycja. Prozdrowotnie również i wytrzymałość poprawiona :) chciałem ciągnąć jeszcze z 5 miesięcy z lgd i hdrol

inspect

Panowie jak epi od ekipy SA???
Podzielił by się ktoś opinią :)

r90

luc

Na mnie właśnie zaczęło działać. Wczorajszy trening barków to był ogień. Leci 30mg ed.

warmach1ne

witam, jak długo jeszcze będzie oferta ? jest jakaś data zakończenia ? czy narazie ucichło ?