SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

zestaw anaboliczny

Zaczęty przez wieko, Listopad 10, 2016, 10:57:43 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jaguar

potwierdzam co do anabolicznego, po 2 puchach test mocno spadł libido słabsze niż normalnie chociaż nie ma tragedii, test  zawsze mam naturalnie wysoko w górnej granicy, gdzie po anabolicznym zbadałem test i był w połowie wyniku, poza tym siła do przodu i nabicie mocne,fajny środek,tylko ten spadek teścia :/

Pan Koksik

Ostatnio po cyklu testa miałeś 0.4 i z tego co pisałeś odblok był kiepski. Wrzuć badania sprzed cyklu i po cyklu na Anabolicznym, bo niestety połowa osób po cyklu nie robi odbloku ,wskakuje na anaboliczny, jako przeciągnięcie i dalej zwala na zioła. Miałem już takie przypadki u swoich podopiecznych, a to nie fair wobec produktu :) I nie bronię, proszę tylko o rzetelność.

Jak ma być coś wiarygodne to podpierajcie badaniami, bo to bardzo ważna kwestia.

mundy

Po saa to odblok farmak, potem dopiero mozna dawac ziolka :), nigdy na odwrót. Ew nie schodzimy  :P

jaguar

tylko że anaboliczny wrzuciłem jak już było dawno po udanym odbloku i test miałem bardzo wysoko w górnej granicy, niestety nie mam tych badań po odbloku bo wtedy jeszcze dostawałem badania na kartce a nie na maila, niedługo odpalę pewnie znów anaboliczny to postaram się wtedy dokładnie wrzucić badania

Pan Koksik

A ile dni po udanym odbloku zrobiłeś badania?

Differrus

Może za wcześnie po odbloku zrobiłeś badania i jeszcze clom/nolva podbijał?

Stosowałem anaboliczny trochę ponad rok temu (jeszcze w sumie mam 2 opakowania gdzieś zachomikowane) i wszystko było ok. Testosteron spadł mi o trochę ponad 10% po miesiącu stosowania 5tabsów dziennie, także właściwie w granicach naturalnego wahania hormonów

glakuta

Witam. Czy po cyklu na anabolicznym szykować coś na odblok? Po tym co tutaj piszecie zastanawiam się nad tym. Dodam że nigdy nie miałem do czynienia z SAA.

Qarty

Cytat: glakuta w Sierpień 09, 2019, 08:35:06 PM
Witam. Czy po cyklu na anabolicznym szykować coś na odblok? Po tym co tutaj piszecie zastanawiam się nad tym. Dodam że nigdy nie miałem do czynienia z SAA.
To są tylko zioła, nie SAA, nie trzeba robić odbloku.

jaguar

Cytat: Pan Koksik w Sierpień 08, 2019, 03:53:41 PM
A ile dni po udanym odbloku zrobiłeś badania?

ze 3 tygodnie, tylko że prolaktynę miałem bardzo nisko badając testa po anabolicznym, co też mogło wpłynąć na spadek teścia

evaporate

I jak Panowie, test wraca sam do normy po odstawieniu?

jaguar

parę dni temu robiłem badania i jest lekko przekroczony ponad normę anaboliczny skończyłem 5-6 tygodni temu

Error1995

Kupiłem właśnie anaboliczny i tongkat ali. Od 07.10 robię badanka i zaczynam 1,5 miesięczną kurację. Zdam relację w trakcie i po.

@Edit
Od wczoraj zacząłem testować ZA.
Przez 2 tyg biorę 2 caps rano na czczo a później będę brał 3 caps do końca opakowania.
Już w pierwszym dniu na siłowni zauważyłem wzmożoną potliwość i pod koniec treningu czułem bardzo dziwny zapach potu. (Kiedyś ktoś o tym wspominał)