SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 34
  • Total: 34

zestaw anaboliczny

Zaczęty przez wieko, Listopad 10, 2016, 10:57:43 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wieko

jak dlugo mozna to brac ,czy brac 4,5,6 tyg

Slaine

2-3 miechy
Wypadałoby wtedy zrobić przerwę by przy kolejnym podejściu znowu poczuć moc :)

Laminator

Cytat: Slaine w Grudzień 09, 2016, 09:59:03 AM
2-3 miechy
Wypadałoby wtedy zrobić przerwę by przy kolejnym podejściu znowu poczuć moc :)

Dokładnie.W pewnym momencie jest nagły off działania i wypadałoby mocno zwiększyć dawkę(co jest mało ekonomiczne) albo zwyczajnie zrobić przerwe;)

tumi

a co sadzicie o dorzuceniu np Rad140,do zestawu?

Pan Koksik

Szkoda mieszać zioła z tematem. Poleć sobie cykl, zrób off na ziołach, albo daj do odbloku ;)

Slaine

Zestaw anaboliczny to piękna sprawa ;) Dokończę 2 pakę i zjem jeszcze booster teścia klasyczną wersję od SA.

Niby tylko połączenie ziół a klepie jak jakiś koks ,do tego leci już 40 dzień mk 677 i popuchłem strasznie ,zbity jestem okrutnie ,bije swój rekord wagi bo już wchodzi 122 kg ,regeneruje się bardzo szybko co jest zasługą mk ,obolałość potreningowa także odeszła w sina dal ;) normalnie coś pięknego

Pan Ziółko

Sam nie wiem, co to tam tak klepie  ::) Nabija fajnie, niby magii tam nie ma, może Shilajit swoje też dodatkowo robi?

http://www.ergo-log.com/shilajit-testosterone-free-testosterone-dhea.html

Slaine

Pewnie i Ecdysteron także robi dużo

Pan Ziółko

Musi zachodzic jakas synergia, bo jak by wcisneli nam cos innego, niz ecdy to byloby widac po hormonach, a juz ok 10 relacji razem z wynikami dostalem i wszystko smiga, a nawet u jednego usera bylo 9.4 testo, ale traktuje to jako blad badawczy :)

tumi

Slaine,jak dawkujesz?ja powoli koncze pierwszy zestaw i tez cos tam sie rusza na sile i nabiciu
ps Panowie ,dawac ten  Zestaw na magazyny

Laminator

Co by nie mówić stuff jest na tyle dobry,że odłożyłem plany o SAA:). Dzisiaj wpadło kilka pochlebnych opinii o tym jak mnie "rozjebało" stąd w planach będzie konkretna hipertrofia od kwietnia na tym zestawie właśnie.

provogsam

Nada się na redukcję/rekomp na low carb? Zastanawiam się nad tym lub na kozieradka solo (która kiedyś tam pomogła przy słabo prowadzonej redukcji ze wyszedł rekomp)

tumi

Cytat: provogsam w Grudzień 10, 2016, 05:45:39 PM
Nada się na redukcję/rekomp na low carb? Zastanawiam się nad tym lub na kozieradka solo (która kiedyś tam pomogła przy słabo prowadzonej redukcji ze wyszedł rekomp)

Laminatora "rozjebalo" na 30 gr wegli ponoc,ja mam 80gr i tez jestem na CBL wiec chyba sie nada ;)

Laminator

Cytat: tumi w Grudzień 10, 2016, 07:52:52 PM
Cytat: provogsam w Grudzień 10, 2016, 05:45:39 PM

Laminatora "rozjebalo" na 30 gr wegli ponoc,ja mam 80gr i tez jestem na CBL wiec chyba sie nada ;)

Mną się nie ma co sugerować.Jestem typowym tłuszczowcem,a do samych wysokich tluszczy adaptowalem się sukcesywnie pół roku.
To czy sie nada na takiej i takiej ilości poszczególnych makroskladników jest kwestią indywidualną.
Kluczem wedlug badań ,na które trafiłem w przypadku ecdysteronu było trzymanie białka wysoko,nawet w okolicach 3g/kgmsc co zaznaczylem w dzienniku.

Co do recompu to sugerowalbym bardziej CBL+trening wywalajacy duże ilosci kwasu mlekowego,nawet z mieszaną kaloryka.Jak sie nie siedzi non stop na high facie to nie ma co liczyć na cuda.Low carby dają profit,ale wnie dluzszej perspektywie stosowania

Slaine

Cytat: tumi w Grudzień 09, 2016, 08:30:37 PM
Slaine,jak dawkujesz?ja powoli koncze pierwszy zestaw i tez cos tam sie rusza na sile i nabiciu
ps Panowie ,dawac ten  Zestaw na magazyny

Zaczynałem od 3 kaps na dzień i tak 2 tyg potem wskoczyłem na 4 kapsy też ok 2 tyg no i teraz jem po 5 .

Łacznie dwa opakowania pojdzie.