SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 32
  • Total: 33
  • andon

MOTS-c peptide

Zaczęty przez sportacademy, Styczeń 29, 2022, 09:59:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

turc

Z tego co czytam dziala i saje efekty podobne jak gw czy sie myle?

nosfek1983

Cytat: turc w Marzec 11, 2022, 10:14:01 AM
Z tego co czytam dziala i saje efekty podobne jak gw czy sie myle?

Bardzo się mylisz, poczytaj na jakie receptory oddziałuje cardarine i jakie jest jej główne zastosowanie i później porównaj do działania MOTS-c.

michal34343

Jak wygląda sprawa stabilności po rozrobieniu.
Gdzieś na zagranicznych forach wyczytałem że po rozrobieniu do kilku godzin trzeba użyć

nosfek1983

Cytat: michal34343 w Marzec 15, 2022, 11:21:20 PM
Jak wygląda sprawa stabilności po rozrobieniu.
Gdzieś na zagranicznych forach wyczytałem że po rozrobieniu do kilku godzin trzeba użyć

Wątpię, to jest bardzo stabilny peptyd nawet hgh po rozrobieniu w wodzie bakteriostatycznej może kilka dni leżeć w lodówce.

Pan Koksik

Mots jest bardzo niestabilny. Trzeba zużyć w bardzo krótkim czasie.
Po 24h w lodówce nie ma już 25-50%, a nie schowanie w ciągu 2h do lodówki powoduje prawie całkowity rozpad peptydu.

Dlatego najlepiej wychodzą małe viale i duże iniekcje na raz.
Np 2mg e2d.

sportacademy

u mnie daie 3mg mots-c ed i 3ui hgh ed i po iniekcji do zamrażalnika ,rozmarzanie trwa 2-3 minuty i iniekcja i do zamrażarki.

nosfek1983

Ciekawe rozwiązanie, muszę na żonie wypróbować, bo planowałem dla niej kurację 2 x w tygodniu po 5mg. Ja problemu nie mam, bo jadę od razu 10mg, więc rozrabiam tuż przed iniekcją. W połączeniu z gh 5 i.u. ed plus 100mg primki i 50mg cypio e2d efekty rewelacyjne, siła, wytrzymałość, nabicie i wygląd  cały czas na plus.

sportacademy

Wg. mojej opinii Mots=c to jeden z najlepszych peptydów ,spora poprawa siły ,motywacji ,,wydolności mam problemy z sercem tachykardia i o dziwo przeszło mimo stosowania kofeiny i saly ,jadę 3mg dziennie i 3ui hgh oraz  test, primo. sen krótszy i regeneracja szybsza , zastanawiam się nad kupnem raw material i zrobieniem dla siebie Mots-c by zmniejszyć koszty użytkowania ,opiszę na dniach jak to w warunkach domowych zrobić.
Pozdrawiam.

sportacademy

Oh pare dni tu lało i nie trenowałem dlatego nie było dalszej relacji z testu mot-c ,przytyłem przez to ok. 1,5kg ,biorę dalej 3mg ed Mots-c i 3ui HGH ed i rośnie siła i to w progresie ,powoli ,ale stale rośnie ,sen ,krutszy ,ale wstaje wypoczęty ,żadnej drzemki w ciągu dnia, mimo ,że jestem trochę cięższy to po górach lżej mi się jeździ.

Testujemy i podajemy dalej jak to przebiega.

Pozdrawiam

nosfek1983

Bardzo pozytywny aspekt stosowania tego peptydu zauważyłem odnośnie moich problemów związanych z arytmią, która jest powikłaniem po ciężkim przechorowaniu COVIDu (pomimo dwukrotngo szczepienia). Od kilku tygodni mianowicie nie odnotowałem u siebie napadu arytmii, na treningach się nie oszczędzam, więc jestem bardzo miłe zaskoczony.

nosfek1983

Dzisiaj skończyłem przygodę z mots-c w dawce 10mg pn/śr/pt przez 10 tygodni. Podsumowujac wszystkie pozytywne aspekty największą uwagę zwracam na podniesioną wydolność, pozytywny wpływ na serce (napadowa arytmia po Covidzie) i znacznie szybsza regeneracja i sen. Do środka wrócę na pewno jeszcze nie jeden raz.

sportacademy

Koledzy jak zastosować MOTS-c przed startem ,przed wyścigiem czy przed pójściem spać np. 5-10mg czy przed startem podobnie 5-10mg nosfek1983 jaka jest twoja opina w tym temacie . Pozdrawiam
Przed startem biorę 5ui HGH i jeśli wyścig ma ponad 150km to po połowie dystansu biorę drugie 5ui HGH.

nosfek1983

Ja stosowałem 20-30 minut przed treningiem, bo trenuję z rana i sprawdzało się super. Tak samo daje 5 i.u. gh.

mario5508

Czytam czytam i niedowierzam  ;D
Miałem Mots-c firmy która nazywa się jak kryptowaluta która spadła o 100% :P
Zero jakiegokolwiek działania.
Jeśli ktoś posiada sprawdzone Mots-c prosiłbym o wiadomość na priv bo jestem bardzo ciekawy jak to naprawdę działa :)

sportacademy

Z moich doświadczeń z MOTS-c wynika ,że stosowanie 3mg dziennie nie ma żadnego sensu to tak jak byśmy przed treningiem brali 20mg kofeiny zamiast 200-400mg ,minimum to 5mg przed treningiem lub z rana ,można także co drugi dzień po 5mg lub jak kogoś stać 10mg prze treningiem lub co drugi dzień lub 10mg co de to jest najlepsza opcja ,ale kosztowna.

Pozdrawiam