SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 11
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 8
  • Total: 8

SLU-PP-332 DIVISION - OPINIE

Zaczęty przez Klama, Listopad 03, 2025, 10:24:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

artley

Cytat: Dżastin#7 w Grudzień 15, 2025, 05:40:29 PMCześć,

Ja stosuję drugi miesiąc. Bawiłem się z dawkowaniem ale na mnie działa najlepiej tabs rano na czczo i jeden po południu. Każdy organizm jest inny.

Wnioski:

na +
.Pozwala się dobrze skupić, nie mam ochoty tracić czasu na zamułę i nic nie robienie. Nosi mnie cały dzień a trening jest przyjemnością;
.Od początku trening wlatuje mocno a odpowiednia rozgrzewka daje gotowość do działania jak przed zawodami;
.Nie pilnuje się kompletne z jedzeniem a poziom tkanki tłuszczowej nie ma tendencji wzrostowej, środek jest bardziej na wycięcie sylwetki;
.mocne nabicie mięśnia podczas treningu
.bardzo podnosi mental a nie jest to 'zasługą' hormonów.

na -
.Człowiek jest jak pies tropiący, jest konieczność pożytkowania energii. Równie dobrze punkt można zaliczyć do plusów.

Czytałem opinie innych i ja nie zauważyłem ciągnięcia wody pod skórę.
Na pewno jest zwiększona podaż na wodę, z tym się zgodzę bo jest zima a pije więcej.
Dla mnie kluczowa jest chęć do treningu po tym środku, często miałem chwile zwątpienia. Obecnie nosi mnie żeby coś porobić, nie mówię jedynie o ćwiczeniach fizycznych ale wpływa świetnie na odbywanie innych czynności w życiu. Praca i obowiązki domowe nie są męczące, mam potrzebę spożytkować nadmiar energii i czerpię z tego niebywałą satysfakcję.

Poprawiła mi się mocno definicja mięśnia, czym pochwalę się poniżej :) bardzo wyszła żylastość.
Na pewno mogę polecić każdemu, tym bardziej że to mój obecnie jedyny środek jaki biorę i naprawdę robi robotę. Za tę cenę to święty graal wśród środków. Liczę, że nie zdrożeje i zachowa jakość to będzie coś co robi różnicę.

https://imgur.com/a/iwJuy31

Wzrost 196, waga 96, wiek 38. Jest naprawdę moc  :)

Dzastin lecisz jeszcze na slu czy robisz sobie jakis odbój?

Fuckmaster

A jakie są możliwe uboki? Ja jestem takim typem co ma uboki nawet po panadolu wiec jeśli jest szansa 1:1000 to wole wiedzieć bo będe tym przypadkiem.
Na serducho jakoś to wpływa? Bo mam lekką arytmie.

Szukam czegoś delikatnego na rekomp bo lekko sie zalałem i wracam do formy.

Pan Koksik

Działa kardioprotekcyjnie ogólnie. Może podnosić tętno, bo taka jego rola. Arytmii nie powoduje.

Dr. Wen Mei

Zgadza się mam problem z arytmią i suplementuje SLU i nie mam żadnych tego typu problemów.

Przypomnę ,ze SLU mamy u nas w ofercie.

Dżastin#7

Cytat: artley w Grudzień 17, 2025, 07:40:30 PM
Cytat: Dżastin#7 w Grudzień 15, 2025, 05:40:29 PMCześć,

Ja stosuję drugi miesiąc. Bawiłem się z dawkowaniem ale na mnie działa najlepiej tabs rano na czczo i jeden po południu. Każdy organizm jest inny.

Wnioski:

na +
.Pozwala się dobrze skupić, nie mam ochoty tracić czasu na zamułę i nic nie robienie. Nosi mnie cały dzień a trening jest przyjemnością;
.Od początku trening wlatuje mocno a odpowiednia rozgrzewka daje gotowość do działania jak przed zawodami;
.Nie pilnuje się kompletne z jedzeniem a poziom tkanki tłuszczowej nie ma tendencji wzrostowej, środek jest bardziej na wycięcie sylwetki;
.mocne nabicie mięśnia podczas treningu
.bardzo podnosi mental a nie jest to 'zasługą' hormonów.

na -
.Człowiek jest jak pies tropiący, jest konieczność pożytkowania energii. Równie dobrze punkt można zaliczyć do plusów.

Czytałem opinie innych i ja nie zauważyłem ciągnięcia wody pod skórę.
Na pewno jest zwiększona podaż na wodę, z tym się zgodzę bo jest zima a pije więcej.
Dla mnie kluczowa jest chęć do treningu po tym środku, często miałem chwile zwątpienia. Obecnie nosi mnie żeby coś porobić, nie mówię jedynie o ćwiczeniach fizycznych ale wpływa świetnie na odbywanie innych czynności w życiu. Praca i obowiązki domowe nie są męczące, mam potrzebę spożytkować nadmiar energii i czerpię z tego niebywałą satysfakcję.

Poprawiła mi się mocno definicja mięśnia, czym pochwalę się poniżej :) bardzo wyszła żylastość.
Na pewno mogę polecić każdemu, tym bardziej że to mój obecnie jedyny środek jaki biorę i naprawdę robi robotę. Za tę cenę to święty graal wśród środków. Liczę, że nie zdrożeje i zachowa jakość to będzie coś co robi różnicę.

https://imgur.com/a/iwJuy31

Wzrost 196, waga 96, wiek 38. Jest naprawdę moc  :)

Dzastin lecisz jeszcze na slu czy robisz sobie jakis odbój?
Ja zakładam brać do lutego czyli 4 mce a następnie odstawić i coś depnąć delikatnie mocniejszego żeby przez ciepły okres mieć szczyt formy :)
Później zapewne na jesień powrócę do środka aby się wspomóc antyspadkowo aczkolwiek u mnie przy zachowaniu treningów spadki były i tak niewielkie.

Fuckmaster

Zaczynam niedługo rekomp, zakupiłem i zdam relacje po 3-4mc
Pytanie o protokół dawkowania. Gdzieś wyczytałem że optymalniej jest brać tylko w dni nietreningowe bo dzięki temu nie dojdzie do tolerancji organizmu i plateau w spalaniu tłuszczu + w dni treningowe lepiej nie hamować mTOR.

Mało jest ogólnie danych co do dawkowania i najlepszego protokołu dawkowania wiec zapraszam do merytorycznej dyskusji

Ziki

Na zachodzie chwalą dawki 20-100mg na porcje w prochu :D

Pan Koksik

Ciekawe co to za proch, jak w PL ludzie biorą po 300-600mcg i cały dzień chodzą nakręceni 😅 Chociaż USA rządzą sie swoimi prawami

Ziki

Właśnie ciekawa sprawa bo tak samo znam osoby co przy tych dawkach co piszesz chodza na maksa nakręceni ale też widze wpisy na zachodzie że dają po 20-100mg x3 dziennie i podobno musza dokładać kcal bo inaczej waga cały czas w dół :P

Pan Koksik

Wszyscy jeden towar musieliby brać, wtedy byłoby jasno. Jak dla mnie 1600mcg to już bardzo dużo. Z mojego otoczenia nikt więcej niż 2000mcg nie pobiera

kaczy30

Cytat: Pan Koksik w Grudzień 29, 2025, 01:33:14 PMWszyscy jeden towar musieliby brać, wtedy byłoby jasno. Jak dla mnie 1600mcg to już bardzo dużo. Z mojego otoczenia nikt więcej niż 2000mcg nie pobiera

Po takiej dawcę to już pewnie pali rat okrutnie plus energii full. Jakie masz objawy po stosowaniu?

Pan Koksik

Wiadomo, że szedł taper i nie zacząłem od takiej dawki od razu. Przy 1600 na starcie miałem lekkie biegunki. Waga zleciała w 3 miesiące jakieś 5kg. Najlepsze jest to, że można jeść śmieci, micha nie musi być czysta a efekt jest bardzo dobry cały czas. Nabicie odczuwalne. I jak zszedłem z redu widać było, że żeby nabiło dobrze trzeba dorzucić 700-800kcal więcej niż gdy SLU sie nie bierze. Zajebisty środek :D

kaczy30

Chciało by się rzec złoto w czystej postaci jak się umie wykorzystać i ma bazę

Ziki

A co myslicie dodac MOTS-C do tego podobno fajnie środki powinny się uzupełniać ? :)

Pan Koksik

Mots jest super, ale w połączeniu z SLU cykl wychodzi już bardzo drogo, bo niestety MOTS trzeba wrzucać jednak sporo.