SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 39
  • Total: 40
  • bjalyy

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Ant mix i Zestaw Adaptogenny :) Obydwa podobne działanie.

error

Osobiście lepiej odczuwałem działanie Ant mixu :)

topwoj

Dr. Wen Mei

będzie za tydzień ,dwa komponenty sa jedynie pozostaje klepnąć tzn zapakować mieszankę extraktów w kapsółki.

Gustaw Wolf

Czy do swoich produktów dodajecie stearynian magnezu?

Pan Ziółko

Tauryna w produktach wymagajacych wypelniacza.  W ziolowych takowych nie ma.

porq

Co polecicie na poranną chęć wstawania? Kiedyś wstawałem niemalże od razu a dzisiaj zanim wstanę minie przynajmniej 10 minut. Nie mam takiego "BUM" z rana przy wstawaniu. Przymulenie totalne. Jeśli chodzi o magnez to jest obecny.
Teraz zamówiłem Adrenal support i schisandre więc zobaczymy (praca mocno stresująca).

robertos

Cytat: topwoj w Styczeń 30, 2017, 07:21:13 PM
Dlaczego nie ma  Herbal Viagry ?

Też chciałem kupić Herbal Viagre i otrzymałem odpowiedź od Pana Ziółko że została wycofana ze sprzedaży. Odkąd pojawił się Erektor...

Pan Ziółko

Cytat: robertos w Styczeń 31, 2017, 09:40:54 AM
Cytat: topwoj w Styczeń 30, 2017, 07:21:13 PM
Dlaczego nie ma  Herbal Viagry ?

Też chciałem kupić Herbal Viagre i otrzymałem odpowiedź od Pana Ziółko że została wycofana ze sprzedaży. Odkąd pojawił się Erektor...

Odkąd wszedł Erektor sprzedaż HV spadła do praktycznie zera, a minimalne zamówienie to 100 opakowań, więc raczej jest to bardzo nieopłacalne :)

Cytat: porq w Styczeń 30, 2017, 10:21:15 PM
Co polecicie na poranną chęć wstawania? Kiedyś wstawałem niemalże od razu a dzisiaj zanim wstanę minie przynajmniej 10 minut. Nie mam takiego "BUM" z rana przy wstawaniu. Przymulenie totalne. Jeśli chodzi o magnez to jest obecny.
Teraz zamówiłem Adrenal support i schisandre więc zobaczymy (praca mocno stresująca).

Często magnez jest winowajcą. Wyregulowanie kortyzolu sprawdzi się tu bardzo dobrze, czyli zbicie nocnego a podbicie porannego.

Warto zbadać też estrogeny i prolaktyne.

WojTRI

ja też z rana mam przymulenie jak na noc zapodaje magnez

porq

Co polecasz na wyrównanie poziomu kortyzolu?

Pan Ziółko

Rzucić pracę, jak stresuje  ;D  8)

A tak na poważnie

Najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu długoterminowe stosowanie adaptogenów.

Adaptogenny, Adrenal, Ant Mix. Zmieniać, co miesiąc 2 na inny preparat, ewentualnie wrzucać pojedyncze adaptogeny (słabsze działanie) i powoli się wyrówna.

Zadbać również o 'odejście' - spacery w lesie, sauna, relaks. Bardzo dobrze takie zabiegi współpracują z adaptogenami. Organizm znacznie silniej odbiera takie bodźce.

mario5508

Pan Ziółko

ramirez

Pany
Jak zemulgowac resvwratrol mam 30gr 50%,czyli 15gram czystego wlać to do 100ml spirytusu  wymieszać  i później dolać z  100ml wody ? Będzie ok?