SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 31
  • Total: 31

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Nada się ;)

Insulinowy fajnie spisuje się, jak masz dużo wongla do zjedzenia w krótkim czasie. Ładnie nabija :)

makaronz

Ja mam wrażenie, ze insulean brany na czczo zabija apetyt na słodycze :)

nasser06

Jak stosować kurkumine w dt gdy trening jest w godzinach 18.30-20.15?

Pan Ziółko

Cytat: nasser06 w Luty 08, 2017, 11:30:38 AM
Jak stosować kurkumine w dt gdy trening jest w godzinach 18.30-20.15?

Do jedzenia z tłuszczem ;)

aDw

Własnie odebrałem sporo cukierkow od SA i na dzien dobry moge sie juz wypowiedziec na temat noopeptu z cholina. Do tej pory brałem jakis z Ebaya. Nie powiem bo bylem zadowolony , ale musialem 3 miarki brac (~40 mg) zeby wyraznie działało.  Po kapsie noopeptu (15mg) z Cholina od SA czuć wyrazne działanie  , ani nie mysle dawac wiecej. Takze jakosc bez dwóch zdan wysoka. Polecam

Pan Ziółko

Dziękujemy :) Uważaj na  głupie sny  ;D

Pan Ziółko

http://sportacademy.com.pl/index.php?topic=632.msg7210;topicseen#new

Zapraszam do poczytania, już jutro pojawi się Ekstrakt soku z kiszonej kapusty! :)

Ekstrakt jest wodny, produkowany na zimno. Posiada wszelkie właściwości soku z kiszonej kapusty, również te probiotyczne i prebiotyczne. :)!

Pan Ziółko

Dojechała do nas spora dostawa, a że prężnie się rozwijamy, będziemy wzmacniać nasze ekstrakty :)!

A to wszystko dzięki Wam!

Magazyn został uzupełniony o:

Schisandra 9%

Coleus Forskholii 20%

Lion's Mane - mocniejszy ekstrakt 30:1!!

Ekstrakt kiszonej kapusty 20:1 - 40 zł/60 kaps

Wasz Ulubiony  Insu-Lean

Wzmocniony Zestaw Śpioch

Żeń Szeń wlaściwy 80% ginsenozydów

robertos

Cytat: Pan Ziółko w Luty 08, 2017, 04:42:39 PM
http://sportacademy.com.pl/index.php?topic=632.msg7210;topicseen#new

Zapraszam do poczytania, już jutro pojawi się Ekstrakt soku z kiszonej kapusty! :)

Ekstrakt jest wodny, produkowany na zimno. Posiada wszelkie właściwości soku z kiszonej kapusty, również te probiotyczne i prebiotyczne. :)!

Ekstrakt soku z kiszonej kapusty. Dobra sprawa. Pytanie tylko z jakich upraw jest ta kapusta. Jak była traktowana zanim urosła, w jakiej glebie była uprawiana itp.

Cyclist

Cześć ma  pytanie odnośnie stosowania ZW i CR. Chcę brać wg schematu 5 dni on i 2 dni off przez dwa miesiące. i teraz pytanie: jak stosować przez zawodami które są co tydzień ( niedziele ) czy brać od soboty do środy, czwartek piątek of i dalej sobota-środa? Czy może jest jakiś bardziej efektywny sposób.

Pan Ziółko

Przez 2 msc nie musisz robić w ogóle przerw w braniu, śmiało codziennie.

CR się bierze cały czas, ZW jedynie się daje 5/2, ale to przy planowaniu dłuższego cyklu.

thorin

Panowie przy insu-lean polecacie brać 3 kapsy dziennie.

Czytałem badanie gdzie berberyna była podawana w dawce 3xdziennie po 1,5g.

Osobiście sam od 2 tygodni stosuje 3xdziennie x3 tabletki.
Mam nadzieje ze nie zejdę od tego.

przy dawce 3x1,5g berberyny miała właściwości zbliżone do metmorfiny

Pan Ziółko

Gdyby tam była sama berberyna to można byłoby tak myśleć, ale to stack. Nie sama berberyna tam działa.

Poza tym 4.5g Berberyny dziennie to raczej hardkorowa biegunka, a nie efekt metmorfiny   ::)

3x 500mg jeszcze tak, ale 3x 1.5g? Podeślij te badanie ;)

thorin

Pan Ziółko

A widzisz :P

Dlatego Berberyna w niższej dawce plus kilka pomniejszych ziół i efekt metmorfinopodobny jest :)