SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 40
  • Total: 41

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arturo_

Miałem tą po 200 mg moc była spora na początku:)Później kiepsko,a tak to głównie yerba mate i kawka szła mocna kawa:)Oxi i i gpc miałem wrażenie że wydłuża działanie kofeiny.

karol54

dlatego tej coffeiny nie stosuje sie codziennie , trzeba robic przerwy. Mnie po yerbie gonilo troszke i apetyt sie przychamowal;)

porq

Jak najlepiej dawkować lukrecje i Andrographis?

Pan Ziółko

beldziu

Przyszła paczka, alpha GBC i oxi. Niestety do oxi nie ma miarki.  Jak to teraz dawkowac?

taniezastrzyki

ja miałem miarke, ale zestaw dobry preworkoutowo, oxi szybko dziala

beldziu

No niestety w moim miarki zabrakło.

inspect

Panowie , koleżanka w pracy zero reakcji na stymulanty , kawa i ziewa ,250mg kofy +50 mg gery zero reakcji, dziś to nawet jej posypałem całą miarę przedtreningówki z AMP i alfa yohą co mnie osobiście klepie jak talala , kręcę się po firmie a ona po godzinie mówi, że niewie co ja tam biorę ale chyba wszystko podróbki . Nigdy nie ćpała, o stymulantach niema pojęcia . I co taka klientka może mieć ,,popsute'' .

Aha po pięciu tabl tussipectu zapitych kawa, usnęła mężowi w samochodzie jak ja odebrał z pracy  :o .

MarinerCf

Nie ma cukrzycy przypadkiem?:-)

inspect

A chu.... wie co ona ma, do roboty ostatnia, śpiąca non stop
Ale gada nam że ona też by chciała mieć tyle energi co my to czasem jej podsuniemy jakiś specyfik jak pisałem ale reakcji żadnej niema .
Co roku nas badają dość rzetelnie to zapytam jak jej cukier wychodzi ,ale czy to tłumaczy że nic na nią nie działa ??

Pan Ziółko

Niech zbada tarczycę i nadnercza :)

nosfek1983

inspect

Wniknę w temat co tam pobadać i przekaże,, zmęczonej '' ;-)

MacK

Serwus wszystkim Skończyłem BURN. Ten w nowej odsłonie. Produkt bardzo dobry. Pomógł mi zjechać z wagi ok.3-5 kg.Ciężko teraz stwierdzić bo po prostu zapomniałem się dokładnie zważyć przed startem. Grzeje na prawdę mocno, przy bieganiu czy jeździe na rowerze to leje się z człowieka jak z dziurawego baniaka. Dodatkowo pracuję w bardzo specyficznych warunkach gdzie są miejscami dość wysokie temperatury i tu to już pot zalewa oczy i dodatkowo majty mokre ;) Nie czułem po nim żadnej stymulacji a dyskomfort na bebechach i lekkie szarpanie wewnątrz minęły po ok.1,5 tygodnia. To pewnie przez yohę. A tak wracając do niej to jest dość " problematyczny" składnik dla alergików i osób z zajebanymi zatokami jak ja. Zalewa gardło i struny głosowe śluzem niestety i człowiek chodzi i pluje na wszystko  :D. Polecam z czystym sumieniem . Oczywiście osobom zdrowym ,stabilnym psychicznie i nastawionym mentalnie  ;) Howgh !

eciupeciu

Cytat: MacK w Maj 12, 2018, 10:38:08 AM
Serwus wszystkim Skończyłem BURN. Ten w nowej odsłonie. Produkt bardzo dobry. Pomógł mi zjechać z wagi ok.3-5 kg.Ciężko teraz stwierdzić bo po prostu zapomniałem się dokładnie zważyć przed startem. Grzeje na prawdę mocno, przy bieganiu czy jeździe na rowerze to leje się z człowieka jak z dziurawego baniaka. Dodatkowo pracuję w bardzo specyficznych warunkach gdzie są miejscami dość wysokie temperatury i tu to już pot zalewa oczy i dodatkowo majty mokre ;) Nie czułem po nim żadnej stymulacji a dyskomfort na bebechach i lekkie szarpanie wewnątrz minęły po ok.1,5 tygodnia. To pewnie przez yohę. A tak wracając do niej to jest dość " problematyczny" składnik dla alergików i osób z zajebanymi zatokami jak ja. Zalewa gardło i struny głosowe śluzem niestety i człowiek chodzi i pluje na wszystko  :D. Polecam z czystym sumieniem . Oczywiście osobom zdrowym ,stabilnym psychicznie i nastawionym mentalnie  ;) Howgh !
a leci ktoś z sally? niezłe combo by wyszło ;-)