SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 27
  • Total: 27

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tumi

czy jest jakas różnica w jakich porach dnia,przed/po posiłkach stosujemy żeń-szeń?

Fuckmaster

CDP cholina na noc średni pomysł bo pobudza.

Poza tym uzależnienie od kofeiny/kawy...po prostu odstaw to całkowicie i zapomnij o temacie
Jak chcesz jak najszybciej przywrócić na coś wrażliwość to musisz bezwzględnie to odstawić całkowicie a nie zmniejszyć ilość

Nastrój masz słaby bo masz symptomy odstawienia, minie po kilku dniach/tygodniach.

Możesz spróbować lekko podnieść dopaminę jak brakuje Ci motywacji ale uważałbym z tym raczej

Pan Ziółko

Stare czasy powoli wracają, ciekawe kiedy strychnina, a potem może heroina wróci do łask  ;D ::)

Panowie, niby wszystko z głową i nic nie będzie problemem, ale zastanówcie się którędy idziecie.

Kevo

Cytat: marcoslav w Luty 08, 2019, 06:18:23 PM
Co polecacie na detoks od kofeiny (codziennie ponad 400-500 mg), obecnie zszedłem do max 2 kaw, odstawiłem energetyki/guaranę, ale nastrój i motywację opisałbym jako stan depresyjny.

Przerabiałem to. Już tu kiedyś pisałem że wyrzuciłem całkowicie kofeinę z życia, poza sporadycznym kakaem w słodyczach  ;) Herbata tylko ziołowa/owocowa albo żadna. Kawa tylko bezkofeinowa od czasu do czasu dla smaka (jest tam troche kofeiny, ale cóż...)
Potrzeba czasu aby organizm wrócił do równowagi (wyeksploatowane nadnercza) - parę dni/tygodni w zależności.

Kofeina jest substancją anksjogenną (wikipedia) i dla osób znerwicowanych (z przewagą układu sympatycznego) jest gwoździem do trumny  :). Dla "normalsów" jeszcze jak cię mogę.

Lemmy

Cytat: Pan Ziółko w Luty 11, 2019, 10:14:49 AM
Stare czasy powoli wracają, ciekawe kiedy strychnina, a potem może heroina wróci do łask  ;D ::)

Panowie, niby wszystko z głową i nic nie będzie problemem, ale zastanówcie się którędy idziecie.

Już prędzej amfetamina wróci do łask niż heroina  ;D ;D

Ress

Panowie pomoc potrzebna. Malo snu,ciezka robota+treningi..Co naprawde zadziała na regeneracje/sen?  zma to chyba placebo niestety. Dieta jest :)

bolo777.30

Chyba najlepsze to zestaw ziol..widzialem koledzy tu maja w ofercie...ja osobiscie bralem GH support z Freaka..ale zbanowany towar juz..dla mnie byl rewelacyjny..krotki gleboki sen..organizm wypoczety...itd..

Ress

Dzięki za odpowiedź. A powiedz mi ten gh dlaczego zbanowany? Co masz na myśli? Proszę jeszcze o porady innych ,pozdro😉

Ress

Panowie nikt juz nic nie poradzi? wierzę w was, jestescie najlepsi :D

Pan Ziółko

Jeśli sen nie pomaga, a dieta nie daje efektów - warto przeanalizować je. Higiena snu, sprawdzić czy dieta nie zawodzi.

Wiele do wyboru nie masz, jeśli powyższe nie pomagają - Adaptogeny typu Leuzea, Ashwagandha, Żeń szenie, Rhodiola, Schisandra, czy Pikamilon/GABA + L Theanina.

A jeśli te nie dają efektu to wrzuć sobie MK677 w małej dawce, 15mg.

ramirez

TSH 2,4  { 0,3 - 5,5}
FT3 4,2    { 2,5 - 3,9 }
FT4  0,8    { 0,6 - 1,12}

co warto z supli lub jedzonka dorzucić do meni żeby obniżyć trochę ft3 ?
trochę odczuwam za bardzo uczucie ciepła i zwiększoną potliwość, obiło mi się że kwas ALA obniża trochę hormony tarczycy

Klama

Juz tam wyczujesz 0.3 ft3, odstaw srodki co biją po acetylocholinie to i temperatura ciała zleci i ft3 nie bedzie przeszkadzalo.
Poza tym wynik tsh jak w strone niedoczynnosci a ft3 jak przy nadczynnnosci to jakis bajzel masz ziomek. Zainteresuj sie przysadka

splitx

Witam czy z. anaboliczny wplywa jakos na testosteron?

Pan Ziółko

Nie, ale są osoby, które trenowały na nim zdecydowanie mocniej i pisały, że łatwo się przetrenować, a to spadkiem owocuje :) Sam nie doświadczyłem takiej akcji, jednak mam to na uwadze.

Ress

Panowie jeszcze jedno pytanko. Chodzi o mamę. Cierpi na suchość oczu i chorobę sjogrena. Bierze tam jakieś leki ale nic nie pomaga. Nawet w domu przy świetle chodzi w okularach ciemnych. Czy zestaw eye Care może jakoś pomóc? Pozdro