SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 29
  • Total: 29

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Laminator

Jak najbardziej paczkomat.To dla mnie jedyna alternatywa bo w moim oddziale poczty już im się nawet nie chce rozwozić paczek,ani zostawić awizo i tak sobie leżą paczki po 2 tygodnie ,a ja się dowiaduje dopiero jak dzwoni do mnie sklep,że coś nieteges.

Panowie co z tym GW? 21'go mówiliście dwa tygodnie ,a tutaj ani widu ani słychu:/
Druga sprawa,w Waszych spalaczach ,które wprowadzacie w wersji z Salbutamolem ile będzie tego środka?

sportacademy

Logistyka, cerlni ,żyjemy w kraju i świecie ,gdzie wszystko jest nilegalne i gdzie wszystko chce się oclic i naliczyć vat.
Nasza tenisistka Angelika Kerber musiała zapłacić cło od pucharu jaki wwoziła do Pl po zdobyciu Austalian Open i to pokazuje skandal i obsesje reżimu władzy ,do jakich absurdów takie restrykcyjne prawo prowadzi.

tumi

dokladnie,jak czekam na ziolka drugi tydzien i NIC!nie bede robil dymu o glupie 80zl,wiem,ze wyslaliscie do mnie ale juz nie mam nadzieji ,ze paczka dotrze niestety bo sie gdzies rozplynela

Pan Ziółko

Cytat: tumi w Marzec 10, 2016, 07:08:57 PM
dokladnie,jak czekam na ziolka drugi tydzien i NIC!nie bede robil dymu o glupie 80zl,wiem,ze wyslaliscie do mnie ale juz nie mam nadzieji ,ze paczka dotrze niestety bo sie gdzies rozplynela

Tumi, paczka 3 dni temu była u Ciebie, jest napisane, że była awizacja. Sprawdź tracking i pójdź z tym na pocztę, co prawda powinna pójść reklamacja. Paczka priorytetowa szła od 25.02 do 7.03. To jakaś paranoja.

Marioslaw

Prosze nie narzekac!
Ja zaplacilem i paczke juz otrzymalem.
3dni?!

Gandalf

Zdarzają sie opoźnienia ale jak od 3 dni czeka awizo to troche słabo pisać ze nie dotarła paczka skoro wystarczy sie ruszyć i ja odebrać...

AdamG

gorzej jak takiego awizo nie otrzymasz :P

Pan Ziółko

Ale masz tracking :) podajesz na poczcie nr i pake dostajesz. To jest numer zlecenia, listu przewozowego i tym numerem poczta sie posługuje obsługując daną paczkę :- )

Gandalf

przecież jak masz numer przesyłki możesz na stronie poczty polskiej sprawdzić, gdzie jest przesyłka i co się działo po drodze...

tumi

slabo to jest z moja poczta,bo listonoszom sie niechce nawet awizo zostawic-nie pierwszy raz zreszta ale ma miekkie serce za kazdym razem jak sie nakrece na nich i odpuszczam skargi itp.
najlepsze jest to ,ze sarmy dostalem od Was na 3 dzien  8)

sportacademy

W USA ten sam syff natomisat w Chinach kurierzy pracuja 7 dni w tygodniu 24h a day i przyjeżdżają biorą towar sami pakują i adresuję i wysyłaja paczki i poczta jest dostarczana  7 dni w tygodniu ,a rządzi Komunistychan Partia Chin Ludowych :P

Laminator

Panowie,kiedy zestaw "anaboliczny" dla lasek?

Pan Koksik

Teraz Spalacze, Sarmy lecą, SV i reszta, potem czas dla Ziółka i on będzie wrzucał swoje wynalazki.

Miał być zestaw stawowy - ale cenowo by wyglądał kosmicznie i nieopłacalnie i dla nas i dla Was.

Dobieramy składniki do nootropowego, może uda się ogarnąć jakieś fajne combo.

salvador5000

CR i ZW dostępne? Muszę zamówić taki zestaw bo coś samo CR nie "weszło". Długo się CR rozkręca bo szczerze to po trzech tygodniach nic nie zauważyłem:/

Pan Ziółko

Dostepne. A na jakie parametry zwracales uwage, ze mowisz, ze nie dziala?;)