SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

beldziu

Ja z niecierpliwością czekam na jakieś działające nootropy, bo do tej pory wszystkie wspomagacze mózgu, które brałem nie przynosiły żadnego działania, a próbowałem z różnych źródeł:
-piracetam
-galantamine
-coluracetam
-centrophenoxine
Efekty równe zero :-\
Podobnie z l-dopą zakupioną tym razem od Was- 200mg w połączeniu z hordeniną i mocną zieloną herbatą= zero efektów, ani  pozytywnych ani negatywnych.
Za to mogę polecić kurkuminę i zestaw oczyszczający, na drugim opakowaniu ZO problemy jelitowe wyraźnie mniejsze, a w zasadzie już prawie nie występują.  Na pewno niebawem zakupię kolejną porcję bo nie zamierzam przerywać kuracji, która naprawdę solidnie działa !  :) :)

marcoslav

Bo nootropy należy dobierać inwidualnie. Każdy ma inną wrażliwość na dane neuroprzekaźniki i inne ich poziomy w mózgu. Zobacz sobie test Braverman'a.

flex123

Czy jest sens zwiększać porcje zestawu enduro powyżej 3 kapsów

Laminator

Cytat: flex123 w Październik 02, 2016, 06:38:04 PM
Czy jest sens zwiększać porcje zestawu enduro powyżej 3 kapsów

Jest.Miedzy 3 ,a 4 kapsami czułem wyraźną różnicę

lysos

yohimbina i cytryniec dostępne od ręki ?

joseph28

N2guard-Oto niepełna lista zalet korzystania N2Guard podczas cyklu sterydowego:

Chroni wątrobę przed uszkodzeniem w wyniku stosowania steroidów doustnych.
Utrzymuje retencji wody na minimalnym poziomie.
Reguluje ciśnienie krwi.
poziom salda cholesterolu.
Oczyszcza nerki z toksyn jak steroidowych metabolitów i wysokiej diety białkowej.
Usuwa się receptory androgenowe czyni bardziej skuteczne następnym cyklu.
Oczyszcza krew z toksyn i szkodliwych metabolitów.  bardzo fajna rzecz ale niestety bardzo droga bo 90 dolcow miesiac kuracji(40 aktywnych substancji w srodku) Panowie jest szansa na wprowadzenie czegos w ten desen?

Pan Ziółko

Cytat: joseph28 w Październik 03, 2016, 08:28:28 PM
N2guard-Oto niepełna lista zalet korzystania N2Guard podczas cyklu sterydowego:

Chroni wątrobę przed uszkodzeniem w wyniku stosowania steroidów doustnych.
Utrzymuje retencji wody na minimalnym poziomie.
Reguluje ciśnienie krwi.
poziom salda cholesterolu.
Oczyszcza nerki z toksyn jak steroidowych metabolitów i wysokiej diety białkowej.
Usuwa się receptory androgenowe czyni bardziej skuteczne następnym cyklu.
Oczyszcza krew z toksyn i szkodliwych metabolitów.  bardzo fajna rzecz ale niestety bardzo droga bo 90 dolcow miesiac kuracji(40 aktywnych substancji w srodku) Panowie jest szansa na wprowadzenie czegos w ten desen?

Nie róbmy sobie jaj, przecież takie ilości,które tam są nie mają prawa działać. Jedynie Dandellion 200mg na sikanie, a reszta to kompleks witaminowy i  składniki w bezwartościowo śmiesznych dawkach :)

Taki skład można zrobić za 50 zł, a nie 300.. :P Możemy usprawnić nasz Cycle Assist, który w porównaniu do tego ma chociaż słuszne ilości aktywów :)

Pan Ziółko

Panowie i Panie, wielka decyzja. Jakie ekstrakty solo sobie życzycie? Jest możliwość wprowadzenia kilku cudów świata ;)

Patryk

Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

kuguar

beldziu

Jakiś konkretny nootrop wspierający myślenie abstrakcyjne/ poprawiający funcje poznawcze  :)

MatiPK

Laminator

Cytat: Pan Ziółko w Październik 04, 2016, 05:47:10 PM
Panowie i Panie, wielka decyzja. Jakie ekstrakty solo sobie życzycie? Jest możliwość wprowadzenia kilku cudów świata ;)

Przybliż co jest do wyboru;p

ramirez

może jakaś mieszanka z 3 składników na pozbycie się nadmiaru wody, coś na czyszczenie jelit, dobre szczepy probiotyków ,  na stawy cissus z boswelią, na  podwyższenie  dopaminy, albo jakieś wspomagacze nauki.

michcio7

Szukam czegoś co pomoże przy niewydolności tarczycy. Podobno cordyceps dobrze działa?? Tutaj widzę że jest zalecany do podnoszenia wydolności i nie ogarniam czy to to samo czy na problemy z tarczycą jakąś inną odmianę się stosuje.

Drugie pytanie dotyczy "Zestaw zwiększający poziom testosteronu Klasyczna wersja".  Ile warto to brać, czy jedno opakowanie i przerwa na jakiś czas, czy lepiej dwa opakowania i przerwa, czy cały czas??

Trzecie zagadnienie które mnie nurtuje to kiedy to brać. Mam zamiar zamówić jeszcze anti acne i zastanawiam się czy można łączyć te ziółka w jednej dawce, jakie pory dnia i czy można łączyć z tłuszczami itd.

Sorry że tak rozwlekle :p