SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szwedunio

Cytat: Szymekr52 w Maj 07, 2017, 08:50:36 PM
U mnie leci od tygodnia, w połączeniu z amp i kofeiną przed treningiem daje bardzo dobre pobudzenia, skupienie i nieskończone pokłady energii na treningu. Na termogenezę również nie mogę narzekać, 45min rowerka w dni nietreningowe i ubrania mokre jakbym wyszedł z basenu

Ja korzystam, pobudzenia praktycznei zadnego, ale z tego co wiem to nie ma wyrywac z butow tlko powodowac termogeneze. Pierwszy kaps kolo 6 rano, pierwszy posilek kolo 12 (IF), siedze w pracy I łapy I stopy marzna mi na maksa :) Drugi kaps przed treningiem kolo 16. Zadnego problem z usypianiem. Zadnych skutkow ubocznych nie zauwazylem. Ze dwa razy zdazylo mi sie zjesc rano 2 kapsy I to samo, zimne lapy, serducho spokojne. Chociaz czasem w godzinach popoludniowych jak szybko wstane z kanapy albo z podlogi to zdarza sie zawrot glowy taki solidny I musze na chwile sie zatrzymac zeby sie uspokoilo. To podobno tez kwestia Burna. Koncze teraz drugie opakowanie I daje jakas przerwe. Czy pali fat czy nie ciezko mi powiedziec, wrzucilem go do planu dietetycznego od Pana Dietki z forum I mysle ze glowny spadek wagi to kwestia jedzenia I treningow, a burn cos tam dolozyl od siebie.

Pan Ziółko

Dojechało trochę pozostałych komponentów z Zestawu Anabolicznego, a mianowicie

Koza Mix - mix Cissusa z Kozieradką :) Lekko anabolicznie, przeciwzapalnie - w sam raz na małe roztrenowanie lub odpoczynek od Anabolicznego i jego Ecdysteronu ;)!

45 zł/60 kaps

Sznycel

Witam :) Panowie pytanie.  Pod redukcje zw, anaboliczny, enduro i insulean będzie dobrym zestawem?  Dawki jak w opisie? 

tumi

Cytat: Sznycel w Maj 12, 2017, 12:06:58 AM
Witam :) Panowie pytanie.  Pod redukcje zw, anaboliczny, enduro i insulean będzie dobrym zestawem?  Dawki jak w opisie?

GW zdecydowanie bym dorzucil  8)

Zark

Jaka dawka węgli po łyknięciu insu-lean żeby to miało sens? Myślę, czy przerzucić wszystkie węgle na tę porę czy powiedzmy 100-150 starczy?  ;)

krupniok13

Powinno starczyć :) pamietaj ze insulean dziala kilkanascie godzin :)

Sznycel

Cytat: tumi w Maj 12, 2017, 08:54:30 AM
Cytat: Sznycel w Maj 12, 2017, 12:06:58 AM

GW zdecydowanie bym dorzucil  8)

Ile czasu GW podać, żeby miało to ręce i nogi? 6-10 tygodni?

jaromkv

Pany jest tu może ktoś, kto dobrze ogarnia morfologie krwi. Żona ma słabe wyniki, trochę się martwie. Wizyta dopiero we wtorek.

Pan Ziółko

Napisz do Dietki maila, napewno pomoże  :D

jaromkv

Cytat: Pan Ziółko w Maj 12, 2017, 06:33:42 PM
Napisz do Dietki maila, napewno pomoże  :D

Ok. Dzięki. Poszedł e-mail.

Zark

Branie insu-lean i anabolicznego w tym samym czasie ma sens? Czy lepiej wcinać jakiś czas insulinowy i potem sam anaboliczny? Nie chciałbym osłabić potencjału któregokolwiek.

pan włodzimierz

Witam mam pytanie czy są jakieś przeciwwskazania do suplementacji zestawem adapt up lub ant Mix w czasie ciąży?

Maciej

Nie mozna brac adaptogenow w ciazy

tumi

Cytat: NMat w Maj 14, 2017, 12:15:34 AM
Branie insu-lean i anabolicznego w tym samym czasie ma sens? Czy lepiej wcinać jakiś czas insulinowy i potem sam anaboliczny? Nie chciałbym osłabić potencjału któregokolwiek.
jak najbardziej polecam taki zestaw  8)

pan włodzimierz

Cytat: Maciej w Maj 14, 2017, 07:52:53 AM
Nie mozna brac adaptogenow w ciazy
Może ktoś jeszcze się wypowie? Jakieś uzasadnienie dlaczego nie wolno?