SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 35
  • Total: 36

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Jest w Pl już. Także kilka dni.

bakus15

witam. niedługo będę schodził z cyklu. chciałem wrzucić do odbloku jakieś zioła. myslałem o zestawie enduro, BT i MK-677. myślicie że to dobre połaczenie czy polecacie coś innego?

jak brać BT? wrzucic razem z SERMami po HGC, czy jak skończe Sermy?

Pan Ziółko

Cześć

Najpierw cięższy kaliber, a potem zioła na podtrzymanie i ustabilizowanie :)

Nie napisałeś pod co planujesz takie połączenie, bo można spojrzeć na nie dosyć szeroko.

bakus15

Cytat: Pan Ziółko w Maj 31, 2017, 04:56:00 PM
Cześć

Najpierw cięższy kaliber, a potem zioła na podtrzymanie i ustabilizowanie :)

Nie napisałeś pod co planujesz takie połączenie, bo można spojrzeć na nie dosyć szeroko.

pod sporty walki, konkretnie bjj. czasem trochę pobiegam i jakiś obieg zrobię na siłowni:)

tumi

panowie,jakis ziolkowy "booster" tescia co by na 3miechy sobie wrzucic tak dla poprawienie samopoczucia na lato?tongat,maca?

pan włodzimierz

Cytat: tumi w Czerwiec 01, 2017, 08:43:47 AM
panowie,jakis ziolkowy "booster" tescia co by na 3miechy sobie wrzucic tak dla poprawienie samopoczucia na lato?tongat,maca?
Też właśnie podjadam sobie maca+tongat i myślę żeby dołożyć do tego coleus forsholin na noc za miast ashwy co by polepszyć jeszcze troszkę formę na lato☺

Pan Koksik

Wrzuć sobie Testo Up, nawet na cyklu trzyma fajnie libido w górze. U mnie często wlatuje w dalszych fazach cykli

Pan Ziółko

DIM 100 kaps x 100mg - 60 zł!

Świetny produkt :) Naturalny antyestrogen, usuwający negatywne skutki estrogenów, ale pozostawiający jego dobre zalety.

A tu art. jak by ktoś przeoczył.

http://sportacademy.com.pl/index.php?topic=717.msg8409#msg8409

Lemmy

Już dostępny ? To jest naturalny inhibitor aromatazy tak ?

Pan Ziółko

Nie, to antyestrogen :) Działa za pomocą enzymów cytochromu. Promuje zwiększenie metabolizmu Methoxy estradiolu i estronu, a zmniejsza ilość estriolu czyli tego najgorszego, mającego najdłuższy halflife estrogenu i innych negatywnych metabolitów indukujących komórki rakowe.

Dzięki tym dobrym estrogenom stymulujemy receptory odpowiedzialne za budowanie masy mięsniowej. Dla naturali super sprawa, a dla nienaturali jeszcze lepsza, szczególnie dla tych na nandrolonach i mających szybko problemy z gino.

Zark

Ponawiam pytania, 5 tabsów anabolicznego i nic, co robię nie tak?
Jakie ziółka najlepsze na wzrost siły?

Pan Ziółko

Cytat: NMat w Czerwiec 01, 2017, 05:26:30 PM

To zioła, nie na każdego wszystko działa tak samo. Ile czasu bierzesz już? Jaka wygląda jedzenie? Treningi?

Zark

Cytat: Pan Ziółko w Czerwiec 01, 2017, 05:29:51 PM
Cytat: NMat w Czerwiec 01, 2017, 05:26:30 PM

To zioła, nie na każdego wszystko działa tak samo. Ile czasu bierzesz już? Jaka wygląda jedzenie? Treningi?

Trening 3x w tygodniu głównie nastawiony na siłe w trójboju i cwiczenia akcesoryjne. Kalorie na lekkim plusie, czyli jakieś 2900. Staram się wbić białko około 190 dziennie i reszta w głównej mierze z węgli.

Pan Ziółko

Nie spotkałem się jeszcze z osobą na którą nie działały by 3 kaps anabolicznego, a co mówić o 5 kapsach  :o Widocznie masz specyficzny rozkład receptorów estrogenowych.

Tak jak pisałem - to zioła, saponiny steroidowe na każdego działają w inny sposób :)

Zark

Coś to w praktyce znaczy? Może spróbować czegoś innego, uderzyć z innej strony, co proponujesz?  :D