SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

eltoro

@LemmyKilmister wiem, że jest słabo, ale zawsze miałem takie wyniki lub gorsze. Wydaje mi się że to może być wina mojej tarczycy

reprezentant

@eltoro poleć clomidem dłuższy okres czasu, apteczny clom, nawet 25mg ed ma działanie terapeutyczne. W klinicznych przypadkach leczenia hipogonadyzmu, taka dawkę stosuje się nawet do 12 miesięcy terapii, pozwala to ,,nakręcić" przysadkę na stałe i efekt terapeutyczny utrzymuje się nawet po odstawieniu leku.
Druga kwestia to higiena życia. Spij uczciwe 8h, zasypiając przed 24, trzymaj diete na lekko dodatnim bilansie przez 3 miesiące, możesz dorzucić tongkat ali, ale nie mam pewności czy tongkat coś zdziała razem z clomidem, czy tylko solo.🤔
W każdym razie dieta i sen to nawet 300% wyższy teść.
Jeśli ktoś tego nie trzyma to nie ma szans na teścia w górnych widełkach. Można jeść bardzo czysto i dobrze spać ale bilans lekko ujemny i w ciągu kilku tygodni teść jak u dziadka. Nie przeskoczysz tego będąc naturalem

Lemmy

Z tym że lekko ujemny bilans i teść jak u dziadka to bez przesady ... Bilans na 0 / lekki + jak najbardziej ok
Clomid nie dłuższy czas tylko po prostu do skutku ... tylko serio nie wiem czy bez tego HCG się obędzie, LH weszło w widły, a test na prawdę ch*jowo
Tongat spoko jako dodatek - coś tam nastrój poprawi ALE TO NIE LEK, tylko dodatek / można też wrzucić przy taperze i odstawieniu

Pan Koksik

A czym wg. Ciebie różni się stymulacja LH poprzez Clomid a poprzez imitujące LH HCG  w tym przypadku? ;) Clomid tak samo rozwinie komórki laydiga, jak i HCG, tym bardziej, że szły lekkie środki a wracamy do homeostazy.

A co do tongkata - często zioła są dużo skuteczniejsze, niż leki, np. u wielu osób Maca podnosi pięknie FSH, a wiele leków nie chce tego ruszyć.

Lemmy

Tak, oczywiście że przy clomidzie też można dojść z tym do normy tylko że czas się wydłuży, a jak on ma po 20 dniach 50ng / dll, to jest bardzo słabo

emdzej88

Co byście z doświadczenia wybrali do testa 250mg e5d aby poprawić efekty redukcji i ubicia, sv czy epi? Zastanawiam się między jednym a drugim :-)

Fuckmaster

Z doświadczenia dobrze mnie porobił krótki test 50 eod na redu + 5-10mg mety tylko przed treningiem.
Nie znam lepszego antykatabolika od mety mówiąc szczerze a dużo tego już jadłem.

Meta według mnie na redu przy perfekcyjnie dopiętej misce jest bardzo niedocenianym środkiem.

porq

MatiPK

Działa jak trzeba. Wydolność poprawiona już od pierwszych dni :)

Thiasos

Cytat: porq w Maj 09, 2018, 06:48:19 PM
jakieś najnowsze opinie o GW?

Kilka stron wcześniej pisałem, osobiście dokupuję 2 pudła na 99%, bo to jeden z nielicznych supli na które warto zwrócić uwagę.

MarinerCf

dexter

Gw od sa naprawdę na duży plus!

eltoro

GW polecam. Dużo daje.

Tutaj badania z dzisiaj, odblok w trakcie, 20 dni 100 mg ed clomidu. Myślicie że mogę zejść już na 50 mg ed? LH już ładnie bangla test wraca☺️

Lemmy

Zejdź do 50mg i za tydzień idź na zbadać testa i e2 ( i napisz jaki wynik fsh wyszedł )

eltoro

FSH 3,45 mIU/ml przy widełkach 1.7- 12.00 mIU/ml