SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

Osobiście został bym na 100, w moich oczach LH jeszcze spokojnie wyżej może pójść. A tu większe LH - lepsze oswojenie jajek ;)

Thiasos

Dokupiłem 3 pudła GW, z poprzedniego zamówienia zostało mi ok 30tab na 15dni, więc zarzucam znów DNP na ok 2 tyg. kończę wycinkę i przechodzę na stałą prozdrowotną suplementację GW 10mg ed. Zobaczymy jak się przysłuży, na masie myślę, że lepiej wykorzystam jego potencjał.

MarinerCf

Też brałem prozdrowotnie przez dlugi czas.  Po około roku praktycznie nie czułem już zadnej różnicy.  Wnioskuje że poprostu organizm się przyzwyczaił,  normalna rzecz. Zrobiłem około dwoch miesięcy wolnego i od wczoraj lecę znowu. Dałem od razu 20mg i jest p......e. Na treningu nie do zajechania a trening 60 min stałej pracy siłowo-kondycyjnej. Strefa komfortu praktycznie nie istniała.  Bardzo dobry środek . Polecam również.

tommy

syfi was mocno po gw?
bo sa takie opinie i nie wiem czy to kwestia zrodla srodka czy indywidualne predyspozycje ;)

Pan Koksik

Indywidualne. Sam z tego powodu jadłem z różnych źródeł w końcu ktoś mnie oświecił czemu tak się dzieje- w skrócie regulacja lipidów przez skórę.

Thiasos

W takim razie jaki jest powód, że już przestało mnie tak syfić. Może mam ze 2 guzy, w tym jeden na brzuchu, drugi wydaje mi się, ale nie pamiętam gdzie :) Na początku był dramat, bo nawet na głowie mi się robiły takie zaskórniaki głęboko pod skórą, nie jak zwykłe syfy.

tommy

a sa jakies tajne sztuczki zeby syfienie na gw ograniczyc? :)

Pan Koksik

To raczej efekt prozdrowotny, ale można spróbować smarować np. maścią itchiolową lub kwasem azaleinowym.

MarinerCf

Masz na myśli Pan Koksik ze następuje czyszczenie  organizmu poprzez takie objawy?

Pan Koksik

Cytat: Pan Koksik w Maj 20, 2018, 12:43:51 PM
Indywidualne. Sam z tego powodu jadłem z różnych źródeł w końcu ktoś mnie oświecił czemu tak się dzieje- w skrócie regulacja lipidów przez skórę.

porq

Panowie, są jakieś przeciwskazania stosowania metforminy i GW razem?
Metformine mam od lekarza a po GW po prostu trochę lepiej się czuję.

reprezentant

Cytat: porq w Maj 21, 2018, 05:21:37 PM
Panowie, są jakieś przeciwskazania stosowania metforminy i GW razem?
Metformine mam od lekarza a po GW po prostu trochę lepiej się czuję.
Ja osobiście bym dążył do odstawienia metforminy bo to bardzo brzydko ryza po jelitach, podnosi poziom homocysteiny, upośledza metylacje i wchlanialnosc B12. Metformina w dłuższej perspektywie nie jest taka fajna. Niewiem jak Twoje zdrowie, bmi, obwód pasa, whr, i homa-ir, ale jeśli unormujesz zdrowie metaboliczne to zostań na samym gw, albo weź od chłopaków świetnego insuleana zamiast metforminy. Dużo mniej szkód a skuteczność podobna oczywiście zależna od dawki. Trzeba pamiętać co jest przyczyna IO i wyeliminować te przyczyny, to leki nie będą potrzebne. Najgorzej jak się wcina metformine i zagryza dodatnim bilansem kalorycznym, wtedy taka terapia przypomina tylko odwlekanie czychajacej tuż za rogiem cukrzycy, które w końcu i tak spojrzy nam w oczy...

Czeperson

Siema! Zrobiłem sobie dziś badania. Nie jestem w na.żadnym cyklu. Jak miałem chyba 18 lat poszedłem pierwszy raz na siłke i tam "bardziej doswiadaczony kolega" polecił i ogarnął mi metę, mówiąc że to nic takiego. Zjadłem z półtorej paczki tj. jakieś 150 tabsow. Później brak motywacji i koniec siłowni. Teraz mam 23 lata, ćwiczę, dieta dopięta na 90%. Jestem laikiem w temacie hormonów. Jak poprawić te wyniki?

FSH, LH i Prolka w normie.
Teść 6,43 norma 8,33 - 30,19
Estro <10 norma 11 - 44
Progesteron 0,5 norma 0,1 - 0,2

Dodam, że od półtora miesiąca szamie zestaw anaboliczny. Namiot staję jak trzeba, kobieta zadowolona i libido też eleganckie.

Pan Koksik

Jak podajesz wyniki to wstaw wszystkie :)