SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

satan_88

Panowie, od jakiegoś czasu przyjmuję teścia,  hcg i symex. Dziś robiłem badania i ciekawości zadałem teź LH. 12 godzin przed badaniem przyjąłem 500 j hcg. Jakiego wyniku powinienem się spodziewać jeśli to hcg było by legit?

Pan Koksik

Zerowego jeśli jesteś na bombie :) Hcg imituje LH w organizmie, podbija teścia, a nie LH.
Zbadaj hcg w organizmie albo kup test ciążowy na hcg.

porq

Czy ktoś z Was może się podzielić jakimiś opiniami na  temat arimistane na redukcji? Myślałem wrzucić na końcówkę żeby podkreślić nieco definicje jeszcze i pozbyć się wody.

zubertus

Cześć, szukam artykułu o mk677 który tu kiedyś czytałem ale teraz nie mogę znaleźć...pomoże ktoś?

Szakal

BLACK WEEKEND

- Olejek CBD 10%  70 zł!
-10% NA WSZYSTKIE PRODUKTY
-15% OD WARTOŚCI ZAMÓWIENIA PRZEKRACZAJĄCEJ 500. ZŁ
DODATKOWO DLA ZAMÓWIEŃ POWYŻEJ 500 ZŁ - JEDEN LOSOWY PRODUKT GRATIS
ZAMÓWIENIA PROMOCYJNE PRZYJMOWANE SĄ DO 28.11  23.59  8)

Fallriv

Szukam czegoś dla ojca :) 60 lat, po przebytym zawale lata temu. Głównie chodzi o stawy/kości. Narzeka na kolano, bark i stopy (ostroga?).

Myślałem może o Ostarynie w małych dawkach? Podpowiedzcie coś :)

sportacademy

Wywary z kości ,skór, zupy na tym tak ostaryna pomoże zacząć od małych dawek i powoli zwiększać. Naprawa stawów to długi proces.

Pan Koksik

Cytat: Fallriv w Grudzień 25, 2021, 01:26:38 AM
Szukam czegoś dla ojca :) 60 lat, po przebytym zawale lata temu. Głównie chodzi o stawy/kości. Narzeka na kolano, bark i stopy (ostroga?).

Myślałem może o Ostarynie w małych dawkach? Podpowiedzcie coś :)

Boswelia, Cissus, Kurkumina, omega3, imbir. Naturalnie nie ma nic lepszego. Po zawale raczej za środki bym się.nie brał. Chyba, że zmienił coś w swoim życiu, żywieniu i dba o układ cardio należycie ;)

ramirez

czy da się jakoś sprawdzić bez robienia badań w labie, czy w fiolce jest hcg ?

Pan Koksik

Jedynie po podaniu. Test babycheck z krwi lub moczu na obecność hcg. 20 zł w aptece. Z krwi jest dokładniejszy.

Nie wiem, czy wykrywa syntetyki. Pregnyl wykrywa.

emdzej88

Panowie, silna reakcja na celulozę mikrokrystaliczna - straszne pierdy i czasem wzdęcia - czy można temu jakoś zaradzić?

Pan Ziółko

Próbowałeś suplementować celulazę?

emdzej88

Jest wypełniaczem  w tabletce a wystarczy jedna i taka reakcja 🙄nie suplemwntuje celulazy xD

Pan Ziółko

Domyślam się. Brak niektórych bakterii w jelitach powoduje właśnie tego typu problemy.

Celulaza rzadko jest solo, ale występuje w kompleksach enzymów nie bez powodu - to co opisujesz jest dosyč popularne.

emdzej88

Czyli w teorii mogłaby pomóc suplementacja probiotykiem. Akurat jestem po antybiotyku więc probiotyk będzie leciał i sprawdzę czy reakcja jest taka sama czy może mniejsza. Dzięki :)